По перше, російська техніка ніколи не була якісною.Ні, поперше те, що вона російська, неякісна - це по друге. А по третє - хіба нема вибору? Ці редмонд своєю рекламою вже задовбали. А ось іще про них http://www.retail.ru/news/83769/ і http://innovations.rbc.ua/rus/bitva...skiy-redmond-zateyal-v-ukraine-14102041611900
А ще про редмонд пишуть, що азербайджанський лідер ритейла электроніки Baku Electronics відмовився від продажу їх мультиварок, бо дуже низька якість. Мабудь треба вибирати провірені бренди.
Про редмонд и думати не хочу. Це рашевське, воно якісним і бути не може, та ще й вороже. А філіпс техніка уваги заслуговує. Електроніка в них якісна. Треба придивитись
Значно дорожчі мультиварки з керамічними чашами, тобто з керамічним покриттям. Нічого про нього не відомо. Вони того варті?
Коли вибирали з дружиною мультиварку для себе, знайомі порадили Panasonic. Користуємось майже два роки, враження самі позитивні. З практичного досвіду: - з загального числа програм, які передбачені, використовуються 2 чи 3. - щоб не пошкодити покриття "баняка" викинули лопатку, яка йшла в комплекті, і придбали силіконову. - щоб не смерділа "вчорашнім борщем" треба відразу після приготування їжі помити клапан і протерти поверхню.
Приємно, коли люди задоволені. Не дуже зрозуміло, як позбавитись аромату вчорашнього борщу. Просто протерти, чи якимось розчино?
Відразу після закінчення процесу варки ганчіркою протирається конденсат, а потім салфеткою, змоченою спиртом, забираються залишки жиру, який є джерелом запаху. Щодо покриття, я не є фахівцем. Можу лише сказати, що у Panasonic-ах якесь фірмове алмазно-фтористе. На практиці до нього не пригарає, але воно має невелику механічну стійкість і при неакуратному користуванні швидко руйнується.
Я мою клапан и крышку, а потом протираю долькой лимона. Никогда никакого запаха в следующем блюде нет.
моя мультиварка MOULINEX bt.rozetka.com.ua/696129/p696129/ Все нравится: готовит быстро, вкусно. Минимальное время отсрочки таймера 2 часа, нам это немного неудобно. Места занимает немного, моется легко. Инструкция достаточно удобная. Никакие запахи чаша не впитывает. Рецептов много - на их основе легко готовит.
А по ціні як?Дорого?Я вже давно хочу мультиварку,так затягнула з тим ,що ціни виросли шалено,тепер жаба давить купувати за такі гроші,якщо колись вона коштувала дешевше)
я тоже пока мечтаю о покупке мультиварки. Дюже и дюже ее хочется, но пока колется. Не, конечно, можно купить дешевенький вариант, но потом страдать что не накопили на хороший девайс. Так что я пока коплю и читаю разные отзывы. Уже точно поняла, что хочу чтобы большая чаша была, т.к. семейство у меня большое.
В мене в батьків є мультиварка, вони нею користувалися часто лише перший час, а далі назад мама почала готувати на газовій плиті.