Мультиварка

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем poetka, 3 вер 2011.

1. Konfeta

Konfeta Well-Known Member

В мене мультиварка Оріон. Я задоволена нею на всі 100 відсотків. Теж буває, коли макарони варю, то бульби через верхній клапан виходять, витерла та й все, мене це не турбує...

2. Marty

Marty New Member

Користуюся мультиваркою не так довго, але вже до неї почала звикати. Менi подобається що мультиварка готує смачну, рiзноманiтну їжу. М"яснi страви, супи, макарони, кашi, борщ. У мене мультя редмонд м90 вона має 45 рiзних программ, але частiше я використовую пар, вiчку, мультиповар та десерти. Мультя добре пече, вже пекла кекси та бicквiт- смачненькi були.

3. MiladySKA

MiladySKA New Member

І в мене Редмонд 90 :) Дійсно незамінна помічниця в господарстві :yes: Я ставлю відкладений старт на той час, коли дитина зі школи приходить - і як раз все свіже-гаряче до її повернення готове. А ще дуже люблю йогурти готувати, вони виходять набагато смачнішими, ніж готові, які продаються в магазинах.
    А в кого які враження від випікання всяких смаколиків у мультиварці? Пробовала пекти з книги рецептів, сподобалися, але буду рада новим перевіреним рецептам ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. keniza

keniza Member

У меня Декс 60, но что-то азарт уже прошел там готовить, как-то на плите вкуснее. Только каши детям вкусные получаются. А йогурт не понравился, в йогуртнице лучше получается.

5. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

В мене Панасонік 18. Задоволена неймовірно! Готую в ній все практично- по декілька разів в день. Мрію про ще одну:) Але у мене вже років 5 не працює духовка, думаю, якби відремонтувати- то одної мульті б вистачило;)

6. morze

morze Well-Known Member

Мультиварка -знахідка для одиноких! Нормальна сім'я потребує 8-літровий банєк, та 2-літрову пательню!

• Подобається Подобається x 2
  7. Olenall

Olenall миється в бані

а в мене 5 л. дуже

8. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

На якій програмі краще готувати голубці?

9. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Хочу і собі придбати мультеварку, але все таки незнаю яку поиужність оптимальну обирати і наскільки літрів для сімї з трох чоловік, 5л. достатньо?

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тушкування - 1 год.
    Цілком.

• Подобається Подобається x 1
  11. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

А у вас яка мультиварка, з якою потужністю, кажуть що Редмонд непогані?

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мене Філіпс.
    Кажуть.

13. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Теж чула про редмонд,що ніби не погана,але читала багато відгуків,що Поларіс така ж сама як Редмонд,тільки дешевша.Просто виробники різні.Сама хочу придбати і не можу оприділитися яку))В мене сім'я складається з 3 людей,можливо і 3 літрова вистарчить?Чи краще вже взяти 5 л?

14. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Lvivska Kvitka, для 3х - однозначно беріть 5л. В ній можна і менше ніж 5 л зварити)))
    І пекти зручніше.

15. Gestapo

Gestapo New Member

Лично мне redmond куда больше нравится по дизайну + часто выпускают новые модели. Когда выбирал мультяху себе, давненько это было, так часто лазил и читал отзывы людей, но почему-то отзывы больше склонялись в сторону редмонда, нежели полярис, по этой причине и решил хорошо потратиться и взять их новинку redmond 250 c функцией мастершеф.

16. swetikkja

swetikkja New Member

У нас семья из 4 человек, мультиварка редмонд 250 на 5 литров, нам хватает, так что советую именно 5 литровую берите, не меньше! Приятной вам покупки!

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

У меня редмонд 250 я довольна! У подружки редмонд 4502, у тети и сестры двоюродной редмонд мультиварка скороварка м110, все довольны, еще ни разу не подвела ни одна из мультиварок, все вкусно, но они намного раньше меня покупали, а я зимой только купила, новинку выбрала.

17. Olenall

Olenall миється в бані

кажуть можливо купувати чаши, пагано що не в комплектах

18. В моделях Редмонда можна купувати змінні чаши і це зручно. А в мене Редмонд 241 з аєрогрилем.Це той віпадок, коли смачно , з хрусткою скоринкою але з мінімумом жиру, починаючи з пиріжків та закінчучи м"ясом. А дякуючи двухярусній рішітці можна приготувати обід з двух блюд одночасно. Не розумію, як люди раніше обходилися без мультиварок! [FONT=&quot]
    [/FONT][FONT=&quot][/FONT]

19. Olenall

Olenall миється в бані

приєднуюсь, довго не вірила, але це чудо!

20. Sabinochka

Sabinochka New Member

Доречі теж недавно придбала таке чудо техніки. З свого досвіду - доволі скоро перестала користуватися, хоча певний час і готувала декілька рецептів за книжечкою, яка була в комплекті. На мою думку - ідеальна для каш (якщо наприклад звечора поставити і увімкнути відстрочку), - прокидаєшся зранку і вже готово. Або коли кудись поспішаєш, і треба зварити якийсь гарнір (рис, гречку, картоплю). Хоча складні страви я їй все таки не довіряю, якось краще, коли готуєш сама щось особливе - приміром лазанью чи пасту.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Хоча серед плюсів і овочі зручно на пару робити, і рибу, і оптимальну температуру запікання чи смаження підтримує, тому не пригорає, і супи можуть довго "тліти" - не потрібно слідкувати чи не "збіжить" на плиті..

а де твій аватар? :)