В мене мультиварка Оріон. Я задоволена нею на всі 100 відсотків. Теж буває, коли макарони варю, то бульби через верхній клапан виходять, витерла та й все, мене це не турбує...
Користуюся мультиваркою не так довго, але вже до неї почала звикати. Менi подобається що мультиварка готує смачну, рiзноманiтну їжу. М"яснi страви, супи, макарони, кашi, борщ. У мене мультя редмонд м90 вона має 45 рiзних программ, але частiше я використовую пар, вiчку, мультиповар та десерти. Мультя добре пече, вже пекла кекси та бicквiт- смачненькi були.
І в мене Редмонд 90 Дійсно незамінна помічниця в господарстві Я ставлю відкладений старт на той час, коли дитина зі школи приходить - і як раз все свіже-гаряче до її повернення готове. А ще дуже люблю йогурти готувати, вони виходять набагато смачнішими, ніж готові, які продаються в магазинах. А в кого які враження від випікання всяких смаколиків у мультиварці? Пробовала пекти з книги рецептів, сподобалися, але буду рада новим перевіреним рецептам
У меня Декс 60, но что-то азарт уже прошел там готовить, как-то на плите вкуснее. Только каши детям вкусные получаются. А йогурт не понравился, в йогуртнице лучше получается.
В мене Панасонік 18. Задоволена неймовірно! Готую в ній все практично- по декілька разів в день. Мрію про ще одну Але у мене вже років 5 не працює духовка, думаю, якби відремонтувати- то одної мульті б вистачило
Мультиварка -знахідка для одиноких! Нормальна сім'я потребує 8-літровий банєк, та 2-літрову пательню!
Хочу і собі придбати мультеварку, але все таки незнаю яку поиужність оптимальну обирати і наскільки літрів для сімї з трох чоловік, 5л. достатньо?
Теж чула про редмонд,що ніби не погана,але читала багато відгуків,що Поларіс така ж сама як Редмонд,тільки дешевша.Просто виробники різні.Сама хочу придбати і не можу оприділитися яку))В мене сім'я складається з 3 людей,можливо і 3 літрова вистарчить?Чи краще вже взяти 5 л?
Lvivska Kvitka, для 3х - однозначно беріть 5л. В ній можна і менше ніж 5 л зварити))) І пекти зручніше.
Лично мне redmond куда больше нравится по дизайну + часто выпускают новые модели. Когда выбирал мультяху себе, давненько это было, так часто лазил и читал отзывы людей, но почему-то отзывы больше склонялись в сторону редмонда, нежели полярис, по этой причине и решил хорошо потратиться и взять их новинку redmond 250 c функцией мастершеф.
У нас семья из 4 человек, мультиварка редмонд 250 на 5 литров, нам хватает, так что советую именно 5 литровую берите, не меньше! Приятной вам покупки! ---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ---------- У меня редмонд 250 я довольна! У подружки редмонд 4502, у тети и сестры двоюродной редмонд мультиварка скороварка м110, все довольны, еще ни разу не подвела ни одна из мультиварок, все вкусно, но они намного раньше меня покупали, а я зимой только купила, новинку выбрала.
В моделях Редмонда можна купувати змінні чаши і це зручно. А в мене Редмонд 241 з аєрогрилем.Це той віпадок, коли смачно , з хрусткою скоринкою але з мінімумом жиру, починаючи з пиріжків та закінчучи м"ясом. А дякуючи двухярусній рішітці можна приготувати обід з двух блюд одночасно. Не розумію, як люди раніше обходилися без мультиварок! [FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT]
Доречі теж недавно придбала таке чудо техніки. З свого досвіду - доволі скоро перестала користуватися, хоча певний час і готувала декілька рецептів за книжечкою, яка була в комплекті. На мою думку - ідеальна для каш (якщо наприклад звечора поставити і увімкнути відстрочку), - прокидаєшся зранку і вже готово. Або коли кудись поспішаєш, і треба зварити якийсь гарнір (рис, гречку, картоплю). Хоча складні страви я їй все таки не довіряю, якось краще, коли готуєш сама щось особливе - приміром лазанью чи пасту. ---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Хоча серед плюсів і овочі зручно на пару робити, і рибу, і оптимальну температуру запікання чи смаження підтримує, тому не пригорає, і супи можуть довго "тліти" - не потрібно слідкувати чи не "збіжить" на плиті..