Алиас, я то надеялась - такие, чтобы поджарить и сразу стушить))) полупаровые) а на сковородке вообще мало что люблю - не оччень мне нравится масло которое брызгает)
короче, делюсь опытом, жарка котлеток в мульте понравилась, не понравился готовый вкус, но в этом сама виновата)))
Сьогодні жінка купила мультиварку. Пробували варити геркулес. Якогось біса половина каші витекла через клапан зверху. "ШО ЗА" ?
Сынуля в 3-й класс переходит. По субботам готовит нам с женой ужин в мультиварке. Сегодня у нас телятина с черносливом.
За 30 у.е. Которая? Так чего удивляться? ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ---------- Рекомендую - Maruchi RW-FZ47. ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- Термостат ни при чём. Геркулес следует варить в допчаше. В любой мультиварке.
Добре що я слова полковника прийняв з сарказмом. Нікуди не дзвонив, сьогодні подзвонили самі. Скороварку забрав (благо зробили по гарантії), приніс додому зробив повторний тест - знову варив геркулес. Зі злості всипав ще більше ніж минулого разу, думаючи якщо знову полізе через клапан, то викину через вікно. Як не дивно тест пройшла успішно. Каша зварилася, через клапан не вилізала (при тому що було більше ніж минулого разу). Добре що в мене є чуйка яких людей треба не слухати, щоб не лохонутися. Але в інших нема, так що моя порада : Полковника, коли він лізе в технічні питання, не слухайте!!!
У нас мультиварка-скороварка Скарлет, мне очень нравится пробовала в ней многое, и каши, и борщи, супы, рагу, жаркое даже топленое молоко, а какие бисквиты, я очень довольна своей помощницей, и муж с дочкой тоже.
привіт я теж нарещті купила в мене vitek це нова модель готую все і випікала булочки шарлотки плов виходить чудово .класна штука і по електроенергії не дуже відчутно зате відпочиваєш.