Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В Іраку вже знайшли хімзброю... Тепер в Ірані атомну збираються шукати...
    Колись знайдеть на дупу пригод...

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби рашинги хотіли знайти - то знайшли б. Чи вам не знати як органи уліки вміють підкидати. А американці ж наївні.

• Подобається Подобається x 2
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Это точно,наивные.Вышел какой-то хмырь на трибуну,показал неведомо с чем пробирку , и все конгрессмены сразу прониклись:"Хусейн бяка,ату его!".А что там в пробирке,имеет она отношение к Ираку,иль нет,это по барабану.Джентельмены верят на слово...Наивные...Самому , Audun,не смешно такую чушь писать?

4. smbds

smbds Well-Known Member

Будь-який диктатор ("вождь" і так далі) заслуговує на кулю чи палю. А чи варто було скидати мудака Каддафі - спитали б у родичів закатованих дисидентів в Лівії та загиблих на борту пасажирського літака, знищеного за наказом Каддафі над Британією у 1988 році.
    p.s. Російська/московська/совкова пропаганда є шкідливою для здоров"я

5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні, не знайдеться. Можете послухати хоча б кандидатів в президенти, ніхто не збирається нічого шукати в тій дірі, хотіла щось інше написати але стрималась.

Зараз нікого вже не цікавить той диктатор. А те що вибірково тих диктаторів підтримують, так це завжди було, бо все залежало від глави держави в США. А так як тепер при владі є коє-нєпонятно-шо той здав не лише Мубарака а щей Кадафі. А той ой який був досить таки лояльний щодо США.

Щераз кажу, ніхто не перечить що він був тираном, але тут мова зовсім не про те.

Ярема ви й справді такий романтик? Бо ми ще ОГО-ГО скільки побачимо з того що відбувається в арабських країнах. Я всетаки думаю що наслідки будуть не дуже позитивні.

---------- Додано в 17:18 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

але чомусь ваш допис саме просочений зверху до низу тими ліберальними вченнями.

Той скажіть мені шановний, чому в 1988 році нічого не зробили? Чому тоді його не взяли за яя?

Бо Кадафі виплатив купу грошей сім’ям загиблих яко компенсацію.

Він виплатив 8 млн долларів кожній родині яка потерпіла від цього випадку.

Я не вірю в теорію змови, але я не виключаю думки що будь-яку країну можна зробити винною і підтасувати все так щоб було вигідно тим кому треба на даний випадок. А Кадафі не заперечував, прийняв вину і виплатив людям компенсацію.

Повторюю щераз, що я не захищаю Муамара Кадафі і не заперечую що він був диктатором і робив зло, але якщо його і треба було брати то давно. На що чекали? Помагав, а тепер що перестав? На сьогоднішній день його провина була б тому що він забагато говорив на засіданні ООН. Але слухайте, Хрущов також бив капцем по столі і казав що він Америці покаже кузькіну мать. А так як ніхто не міг перекласти то всі зрозуміли що той планує нападати...

Он тільки я не думаю що США марало пальці в тому що Хрущова свої ж зігнали. Не треба було США і Нато пхатись в Лівію. Нехай би собі ті клани між собою розібрались.

Останнє редагування: 1 лис 2011
    • Подобається Подобається x 5
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я прихильник того, що треба не гальмувати те, що неодмінно повинно трапитись, а навпаки прискорити процес, прийнявши необхідні заходи, щодо локалізації негативного впливу...Чим швидче араби і іже з ними перехворіють радикалізмом, тим швидше вони перейдуть до наступного етапу - гіркого похмілля;)...Але не думаю, що Лівія, Туніс і Єгипет будуть проводити геть неадекватну політику. Це не Афганістан... Втім Заходу треба готуватись до того, що їм доведеться докласти зусиль, щоб позбавити себе критичної залежності від нафти і газу...Може знову згадати за вугілля?
    Неможливо перемогти диктатора, якого підтримує народ...А от коли народ відвернувся від фюрера, отут його і треба брати за помідори, бо він стає вразливим;)...
    Але чомусь вище керівництво цих країн з Вами не погодились...Може вони знали трохи більше і бачили трохи далі, ніж Ви?;)

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Дайош смертельні ін"єкції новонародженим!!!

8. серега-очкарик

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні, вони власне нічого не думали головою а керувались і надалі керуються лишень своїм божком долларом. Не тільки я про це говорю, всі журналісти і аналітики яких я поважаю говорять про це.

наступний етап гарно описано в книжці «Мечеть Парижської Богоматері». Пропоную переглянути фільм.

• Подобається Подобається x 5
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Ось наочний наслідок втручання країн, що вважаються традиційно християнськими:
    "В египетском в городе Маринаб (район Асуан), в 800 км к югу от Каира, группа исламистов подожгла христианскую церковь и разрушила несколько магазинов, принадлежавших христианам"
    http://mission-center.com/ru/pravos...lavnie-novosti/6472-gon-egipet-podzog-cherkvi

Хто вміє читати німецькою, запрошую:
    "Eine der Folgen der Proteste ist, dass die Christen des Nahen Ostens vor schwierige Alternativen gestellt wurden"
    http://www.radiovaticana.org/ted/Articolo.asp?c=533495
    Там ще політкоректно написано :sad: :cry:

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

США натхнені успіхами, і вже думають про врятування росіян:
    "Американский сенатор-республиканец Джон Маккейн заявил, что после победы ливийской оппозиции и гибели Муаммара Каддафи «диктаторы во всем мире» должны «начать нервничать». При этом в качестве примера политик привел сирийского президента Башара Асада и российского премьер-министра Владимира Путина."
    http://nr2.ru/inworld/354330.html
    А якщо там почнеться, нам також буде погано, зрозумійте це, обидві команди!

11. Yarema

Дивно це читати від палкої прихильниці республіканціво_О...Вибачте, але це вже щось на кшталт пропаганди ідей комунізму;)...
    Бачив...Це все емоції...Коли європейці насправді відчують загрозу, то на виборах перемагатимуть праві партії...Поки що цього не відбувається, хоч перші ознаки є...Таким чином уряди, сформовані правими, обмежать кардинально імміграцію з ісламських країн і Європа буде врятована;)...Правда потім доведеться ще і стерилізувати європейських мусульман, бо європейці народжувати не хочуть, а мусульмани залюбки:pardon:...
    Ой боюся!:)))

12. VasMT

:))) Аксіома...!?

13. Yarema

Зовсім ні. Але саме праві виступають проти нелегальної імміграції тощо...Логічно було б припустити, що саме вони перемагатимуть, якщо народ злякається засилля ісламістів;)...

14. серега-очкарик

Я всё в толк взять не могу, вы стебётесь что ли или всерьёз?
    И правильно делаете...Если попрутся в Россию в очередной раз какие-нибудь придурки на радость вам,то путь у них через Украину,а потом,когда им, как всегда, наваляют по самое не балуйся,драпать они будут опять таки через Украину. Посмотрим,как вы радоваться будете,когда вытопчут на хрен нэньку

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Они что пешком идти будут?о_О
    А если серьезно, нафига китайцам обходить всю Евразию?

16. серега-очкарик

Blaberus,дурака проще всего врубать.А ведь прекрасно поняли о чём я

17. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Всё это пыль, а вот что будет далее в Ливии, я бы не стал играть в тотализатор.
    Сомали, более предсказуемо.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Пропоную хоча б молитовно підтримати тамтешніх християн.
    "Весь мир с волнением следит за событиями, последовавшими за «арабской весной», развязка которой для большинства вовлеченных стран становится загадкой. Но какую роль играют ближневосточные христиане в этом контексте, отмеченном не только надеждой, но и страхами?"
    http://www.radiovaticana.org/rus/Articolo.asp?c=533709

19. Yarema

А Ви як думаєте?;) Невже Ви вважаєте, що я дійсно виступаю за стерилізацію мусульман? Мене, на відміну від пана Аксакала і пані Марусі, мусульмани не лякають анітрішечки...:)))
    Цікаво, а кого Ви маєте на увазі?о_О Принаймні радикальним мусульманам нема потреби наступати на Росію через Україну...Чи "нормальниє гєроі всєгда ідут в обход"?:)))
    Особисто я натяку не зрозумів...Якщо Ви маєте на увазі НАТО, то їм Україна також до дупи...Принаймні, якщо вони захочуть взяти Росію в кліщі, то достатньо діяти з північного і південного напрямків...Причому південний найбільш вразливий...Правда НАТО на це ніколи не піде, бо є інші методи, щоб непрямими діями поставити Рашу рачки...Але поки що, Раша потрібна Заходу, вони ще не втратили сподівань, що вона повернеться до адекватної політики...

20. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Нет, не понял.
    Каких придурков Вы имеете в виду? Если Вы хотите сказать, что цель "перения" на Россию-порабощение российского народа, то они в натуре придурки. Истинно русский человек даже в рабстве бухает и ни хрена не работает.

а де твій аватар? :)