Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

====================
    Встановлена зусіллями НАТО шаріатська "демократія" :diablo:
    "В одном из отелей Сирта - родного города свергнутого ливийского диктатора Муаммара Каддафи - 23 октября представители правозащитной организации Human Rights Watch обнаружили тела 53 человек, которые предположительно были казнены ливийскими повстанцами."
    http://umma.org.ua/ru/news/world/2011/10/24/3735

Європа намагається, щоправда, тиснути. Тепер хлопці, що думали потрапити у герої, можуть постраждати.
    "Убившие полковника Муаммара Каддафи боевики объявлены в розыск. Их будут судить как преступников...
    Напомним, что управление Верховного комиссара ООН по правам человека в Женеве потребовало провести тщательное расследование обстоятельств его смерти."
    http://www.utro.ua/ru/politika/v_livii_obyavili_ohotu_na_ubiyts_kaddafi1319739330
    ==============
    Панове, а як Вам подобається бажання "повстанців", щоби НАТО продовжувало бомбування? Виходить, вони бояться не втриматись без цього о_О
    "Тем временем стало известно, что НАТО сворачивает кампанию в Ливии в полночь 31 октября... Решение было принято несмотря на просьбы членов Переходного национального совета Ливии о продлении присутствия войск западного альянса в Ливии до конца 2011 года."
    http://www.utro.ua/ru/politika/v_livii_obyavili_ohotu_na_ubiyts_kaddafi1319739330

Думаю, небезпідставно
    "Прихільники Каддафі опублікували його заповіт...
    Він також закликає своїх прихильників «продовжувати опір і боротися з іноземними агресорами в Лівії сьогодні, завтра і завжди»."
    http://www.radioera.com.ua/eranews/?idArticle=36447
    А зброю по племенах він встиг роздати.

• Подобається Подобається x 5
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Чует моя печёнка, аукнется Ливии и не только ей, "демократия".
    Хотя однако, всё проще. На планете земля, уже около 7миллиардов. Основной прирост даёт Африка, ближний восток. Так вот, в тех частях света не нужны процветающие и стабильные государства. Иран с повестки дня не снят. А нефть, это так, компенсация затрат. Чалдон так думает, а как я указывал ранее, с меня 70% скидка.

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, ордени треба було їм видати?

Ой та ладно. Це вже точно для відводу очей. Там 200 чоловік Мухомора лупцювало. І взагалі, в чому логіка - всіх на війні можна вбивати, а головного не можна?

Ага, будуть викликати як швидку допомогу - 03.

А де там іноземці?

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

Іран - процвітаюча країна?

• Подобається Подобається x 1
  4. Chaldon

Укажите (я даже не прошу доказать) обратное. о_О

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тільки росіяни дивуються, коли Іран не називають процвітаючою країною.

6. Chaldon

Убедительно. :good:;)

• Подобається Подобається x 4
  7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Американцы "перетворили" для США Афганистан во второй Вьетнам...
    Дураки всегда повторяют чужие ошибки, а не учатся на них.
    Да и возможности у них уже не те...
    И год сейчас не 1991-й.
    Я, кстати, вовсе не против США.
    Они много чего полезного сделали для мира.
    Но не меньше - зла...
    А люди устроены так - добро не помнят, но зло - долго помнят.
    И не дай Бог - когда-нибудь предъявят счёт!

• Подобається Подобається x 4
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

http://www.centrasia.ru/newsA.php?st=1244952360

http://www.bbc.co.uk/russian/multimedia/2011/02/110215_iran_protests.shtml

http://www.zerkalomn.com/news/37-world-news/470-2011-02-21-19-56-44

http://top.rbc.ru/society/15/02/2011/543780.shtml

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Вони не дурні, вони намагаються відвернути набагато гіршу ситуацію...Справа вже не в Афгані...Справа в ядерному Пакістані, політична ситуація в якому є вкрай нестабільною...Пермога талібів в Афгані може привести до того, що і в Пакістані владе перейде до рук релігійних фанатиків, з усіма можливими наслідками для світу...Хоча я вважаю, що чому бути , того не минути...

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это не повлияет на систему и не лидеров этой системы

подчеркнул чтоб допетрали бо смотрю - буксуем .... вы ведете себя как школьник, не говоря о сырье, о сферах влияния, о рынках сбыта любой продукции от сельхоз до ВПК и т.д.

от чего? они живут как хотят власть России минимальна, у них нет государственности со времен родоплеменных отношений (которые собственно и не менялись) они под Россией и за Россию или против России если род Джахаровых будет воевать с родом Рамзаевых это кто с кем? они все время воюют с Россией друг против друга и т.д. их независимость это мифы америконские ........... во всех чеченских компаниях была чеченская милиция и чеченские формирования на стороне федералов с чего бы это?

• Подобається Подобається x 3
  10. Chaldon

Вы всегда готовы держать ответ за всех? :good:
    Что доказывают Ваши ссылки?
    Уровень жизни, процветания? Нет!
    Скорей то , что даже в чисто исламской державе, где власть принадлежит религиозным лидерам, проходят митинги. Но не против духовенства и строя, а против правительства. :)

11. Yarema

Яка нічого була не варта без федеральної підтримки;)...
    О как!:))) А уряд Ахмадінеджада, між іншим, користується підтримкою іранських мулл;)...

12. Полковник

Полковник миється в бані

Вы очень не правильно вважаете, Шановный росийскомовный Пан Яремо.
    Сегодня утром, собираясь на работу, смотрел и слушал "Реакцию Вассермана".
    Вассерман А.А.- это чудаковатый, но очень умный еврей.
    Мне всегда интересны его умозаключения.
    Сегодня делился мыслями по поводу сербов.
    Закончил красиво про Украину.

Надо, ВАМ, ребята определяться.
    Или под НАТО, или с братьями-россиянами.
    Надо уже определиться, свидомудые!

13. Chaldon

А то!;)....

14. Yarema

І до того ж вєлікодєржавний шовініст:))). І взагалі виглядає якось по-збоченські, коли єврей розпочинає патякати про братів-слов'ян, та ще й так відверто заангажовано...;)
    Не знаю як інші, а я вже давно визначився...До НАТО, до більшості слов'янських народів, до цивілізації...Геть від Москви...:)))

15. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    Под бобёжки.
    У каждого своя Правда.

16. Yarema

А ну-мо розкажіть мені, де НАТО бомбардувало свого члена? Дуже цікаво...;)

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А Вы чего не альтернативе?
    Доброго вечера!
    Поживите как-нибудь пару-тройку дней в Питере не туристом, а рядовым горожанином, Вы так кавказ полюбите, что я от Ваших тезисов шарахаться перестану!

18. Полковник

Полковник миється в бані

Яремо, вроде вменяемый.
    Новости смотрите исключительно по свидомистским каналам?

19. Yarema

Та від'єднайте Кавказ, проведіть кордон по Кубані і висилайте туди всіх кавказців, що не бажають жити за російськими законами;). І буде Вам щастя:)))...Слабо?
    Дякую:)...
    А підкажіть-но, які канали у нас є свідомітськими і чим відрізняється випуск новин на "свідомістських" каналах і каналі ОРТ? Я особисто не бачу ніякої особливої різниці в міжнародній інформації в випусках ОРТ і всіх українських каналів...Іноді здається, що наші просто тупо здирають у ваших:)))... Ну, якщо вже за новини приймати випуски передач на кшталт "Однако", то тоді - ой...:pardon:

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не обольщайтесь , это Полковник смайлик забыл поставить

а де твій аватар? :)