Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні, я вважаю що демократія це прекрасно, хоч і не досконало, але нажаль нічого кращого не придумали. Як вже встиг зауважити Вінстон Черчіль в свій час.
    Я вже писала, що не стою на стороні Кадафі, і вважаю що він повинен був бути скиненим і більше не бути лідером Лівії. Але я не підтримую стиль яким це було зроблено. А також не підтримую, що наш голуб миру і його програвша міністра, а з ними і решта Європи кричать УРА демократії! Бо ми його вирахували і знищили, как сабаку. То чим вони кращі від тих самих ісламістів?
    А доречі Муамар Кадафі співпрацював з США і видавав їм своїх людей. ТАК, він був неординарна особистість, тиран... і замість того щоб говорити 20 хвилин триндів дві години в ООН, так що всі позасинали і його перекладач перестав перекладати. ТАК! Це все було, але це не дає права його знищити а решті світу називати це перемогою демократії в цілому світі.

Читайте уважніше!

---------- Додано в 20:27 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Я говорю не про терористів, а про звичайнісінькі повсякденні країни сходу які живуть за законами шаріату. Терористи це окремі балачки.

---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Ніколи не підтримувала і не підтримую ніяких авторитарних лідерів. Для чого говорити про Кавказ, якщо я знаю що на правоохоронців нападають і переслідують в самой сталіце Росії. Але мова не про Росію, і не про те який у них лідер.

А мова про те що перемогою демократії називається знущання над людиною, ким би він не був, навіть самим останнім грішником на землі.

• Подобається Подобається x 10
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Весьма, я думаю, уместно привести одну статью - вполне в теме этой дискуссии
    http://www.newsru.com/religy/19oct2011/disput.html

• Подобається Подобається x 5
  3. Alter

Alter Well-Known Member

:good:
    записав собі в цитатник
    Yarema, дякую за хороший настрій на цілий день :)

Цивілізований захід вже стільки років намагається побудувати демократію то в одній ісламській державі, то в іншій...Ну так, цього разу в них все нарешті буде тіп-топ.

East is East, and West is West, and never the twain shall meet

• Подобається Подобається x 9
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А де ви взяли свідомізор? Ви маєте на увазі "Уроки української з Миколою Яновичем"?

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

До речі, назва теми вже не актуальна.

• Подобається Подобається x 1
  5. kym

kym Well-Known Member

Як результат всієї цієї бадяги в Лівії -французи уже забирають під свій контроль 30 Лівійської нафти, італійці претендують на ще 30%, а всі можливі українські проекти залізна дорога, розробка нових родовищ, можливість виходу на ринки північної Африки через Лівію коту під хвіст.
    А Лівія перетворюється з світської держави на ісламістську - це єдиний плюс для України.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так тим сильні світу цього і відрізняються від слабких, що знають як собі раду дати.

Саме проекти, а точніше утопія. Від них ні холодно, ні жарко.

Для нас немає ніяких ні плюсів, ні мінусів. Лівія - просто бананова республіка. Якби не війна, то ніхто б і не знав її далі. А деякі і досі нічого не чули.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Однако.
    Блин, ну, почему я не свидомит?

• Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ото розсмішили з самого ранку. :haha: :haha: :haha: Он така собі біла пляма на карті світу.

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені особисто і до революції до фені була та Лівія, і тепер також. Я просто не люблю диктаторів, ще з минулого століття дехто засидівся.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Як вам онта Лівія до того місця де ви пишете, то яка вам справа до диктаторів тої країни. Вже якось вирішіться, чи то біла пляма на карті чи чорна, з чорним золотом.

Доречі той діктатар, яким би він не був, вів досить помірну політику щодо своїх громадян. Перед тим як кидатись з головою в річку США треба було дуже добре подивитись кого вони підтримували... бо на гаслах революції приходять до влади ще гірші ніж той “диктатор“ якого скинули. Думаю прикладів в історії достатньо. І ви, думаю, вчили в школі що було після того як скинули самодержавця і диктатора в Росії в 1917 році.

Історія має таку тенденцію, що повторюється. І під шумок революції радикалісти прийдуть до влади.

Але що я вам тут байки розказую ... воно ж вам біла пляма на карті.

• Подобається Подобається x 9
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Диктатор, а не діктатор. Не може одна людина правити 40 років. По тій одній простій причині, що це набридає іншим людям. Всі рівні перед богом - шо Каддафі, шо принц Уельський, шо баба Параска.

12. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 4
  13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А как же например Саудовская Аравия, где монархия, закон-шариат, в выборах участвуют только мужики и то на местных выборах, любые протесты против власти запрещены, которая поддерживает ислаимизацию во всем мире и почему то остается лучшим другом США

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пропонуєте теж революцію?

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибачте, але яким боком європейці чи американці до вбивства Каддафі? Я думаю, що вони були б зацікавлені в суді над ним, хоча б "самому гуманному" лівійському...А хто вбив Каддафі розбирається сама лівійська влада, що не дуже і контролює свою "вольницю"... Захід радий не факту вбивства диктатора, який був вже безпомічним, а факту його повалення...
    Бачите? Навіть і розкисла Європа може гиркнути, коли хтось намагається покласти ноги на стіл, за який його пустили...На всякий прояв агресії чи неповаги європейці знайдуть відповідь...Сарказі дав по мусалам бунтівним молодчикам? Дав...Треба буде і ще дадуть...Якщо хтось буде нахабніти, то одного прекрасного дня отримає добрячого копняка...
    І в чому тут плюс для України?
    Так саме Каддафі і скинув лівійського монарха і узурпував владу...Ми ще нічого не знаємо про те, як будуть розвиватись події в Лівії, а деякі вже алярмують... Можливо лівійці відновлять монархію... Он прапор вже повернули;)...
    Ну то й що? Каддафі був не радикал? Ще й який! Звідки ми знаємо, що буде в Лівії завтра? Давайте заспокоїмось і трохи почекаємо...Принаймні влада в Лівії вже заявила про підготовку до виборів...;)
    Бо нікому не становить загрозу і просто торгує нафтою, а не використовує її як зброю;)...

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Самим прямим. Американці відслідкували де ховається Кадафі і підстрелили його будинок, і сказали “повстанцям“ де його шукати. Ось так.

Я цього не перечу, і не кажу що він не був диктатором. Але це не означає що там буде побудована демократія.

• Подобається Подобається x 6
  17. tropico

tropico Well-Known Member

Ну не будинок, а безпілотником конвой:

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

На демократию? Всю жизнь за демократов голосовал.
    Напоролся.
    Мечеть через дорогу.

19. FourA

FourA Дуже важлива персона

Долой королеву Англии Елизавету II, правящую в своей стране почти 60 лет! Разбомбить её резиденцию! Все равны перед Богом - что Каддафи, что королева Елизавета!
    Не так ли, шановный пан Audun?

• Подобається Подобається x 5
  20. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Тунис.
    (Партия была под запретом)
    Ну вы поняли короче.

а де твій аватар? :)