Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Пророки один з другим? Мухамеди, чи "так просто", від "великого" розуму?

• Подобається Подобається x 1
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Можна. Бо і в нас за часів СРСР було і зараз є багато людей зі східним менталітетом. Демократію європейського зразка вони просто не розуміють як достатньо сильну владу. Не розуміють, як то в Англії вдалося швидко подолати заворушення, ДІЮЧИ ВИКЛЮЧНО ЗА ЗАКОНОМ. Тільки Темучин-Іван-Грозний-Сталін є справжньою владою!
    А в СРСР багато нормальних людей просто не знали, що можна жити інакше, поки "голоси" не розповіли.

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я там працював, мав і маю багато знайомих. Все, що ви пишете - абсолютна дурня.

Демократія не буває "європейського типу" чи "американського типу". Демократія - це насамперед вибори. Всі мої знайомі араби казали мені про те, що всіх їх обурює відсутність виборів в їх країнах. Зокрема, йшлося про Ємен, де владу утримував президент-диктатор Салех. Вони казали, що "Аллах не дарував країну йому особисто, то чого він тримає владу силою зброї?". Вони казали, що на ЖОДНОМУ посту в країні немає представників опозиції. Вони казали про те, що НЕМОЖЛИВО мати навіть найдрібніший бізнес, не маючи родичів у поліції, податковій інспекції та адміністрації Салеха. Якщо навіть будеш щось мати - то БІЛЬШУ ЧАСТИНУ кластимеш до кишені місцевого представника президента. Навіть якщо ти бідна людина, і тільки носиш воду у флязі за спиною, продаючи її на розлив і заробляючи копійки важкою працею. Половину копійок у тебе відбиратимуть!

Те саме - в Лівії. Те саме - в Єгипті. Те саме - в Сирії. І брехня, що там люди мовчали, мовчать, чи цивілізовані країни спокійно спостерігають! По Сирії прийнята резолюція ООН. Потрібно буде - цивілізована спільнота піде далі!

А ось в Еміратах - вже не так. Там є вільні вибори. Там свобода підприємництва, яку захищають закони. Там є тендери. Там править шейх, але навіть жінки (що безпрецедентно для арабської країни) входять до влади шляхом прямих виборів. Тому там ніяких революцій немає.

Так само в Марокко. Коли у арабів запахло "смаженим" - король Марокко пішов на глибокі реформи влади, вибори і т.д. Так, там монархія - але конституційна, і монарх віддав значні владні повноваження тим, хто пройде через прямі вибори. Все - у Марокко тихо.

Ваша "теорія змов" - не ваша. Істерика лунає вже давно. І саме від тих, хто намагається утриматив руках навічно владу і багатства країн. А такі як ви - лише маріонетки в їхніх руках.

Коли НАТО взагалі, і США зокрема, захопили Ірак, вони не "захоплювали" там нафту. Сама нова іракська влада влаштувала ВІДКРИТІ тендери на концессійну розробку надр.

І знаєте, хто виграв деякі тендери? Газпром-ойл. З тієї самої країни, яка, як оце ви, піднімала істерику, коли вішали диктатора, який застосовував хімічну зброю проти власного народу.

Геополітика існує. Але існує саме тому, що всі і все в цьому світі пов"язані, бо живуть на одній Землі. І якщо хтось - наприклад, Росія, чи Китай, чи ісламісти, захочуть мати монополію на щось на Землі - їм цього НІХТО не дозволить.

Геополітику сьогодні не робить США, наприклад. Як було у випадку з Лівією - активно втрутилися французи та італійці, шведи та англійці тощо. РАЗОМ. І це гідна, правильна, закономірна і ЗАКОННА реакція спільноти на диктатора, який нищить власний народ, і утримує одноосібну владу.

Так буде з кожним диктатором. І з їхнім Каддафі, і з нашим "кидафі".

А ваші "знання менталітету"... Вони, дивним чином - повністю відповідають кремлівсько-китайській пропаганді, тобто пропаганді країн, де диктатори мріють мати владу довічно, і чинити так, як їм хочеться, володіючи країною одноосібно/однопартійно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну. Що про Туреччину скажете?

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось, здається, одна з розгадок чому плачуть троллі

Каддафі заховав свої мільярди в Україні?

Лідер Лівійської Джамахірії Муаммар Каддафі заховав частину своїх багатств в Україні.
    Про це пише італійська газета Corriere della Sera, повідомляє "Инопресса".
    "Разом із синами Каддафі заховав багатства в найрізноманітніших місцях: у ПАР, Алжирі, Єгипті, в Україні, у податкових раях і там, де не ставлять дуже багато запитань, коли туди приїжджаєш з валізами грошей", - пише видання.
    За даними французьких спецслужб, у розпорядженні каддафістів - щонайменше 50 мільярдів доларів.
    "Лідер використовував ці гроші на залучення секретних агентів, оплату найманців, фінансування терористів. Араби, європейці, слов'яни, американці, африканці. Дехто став живим щитом, хтось діє більш витончено. Вони вміють працювати таємно, їм відомі золоті правила виживання у ворожому середовищі, вони користуються сучасною технікою. За допомогою грошей завжди можна переконати повстанців дивитися в інший бік", - йдеться в статті.

6. tropico

tropico Well-Known Member

Є такі цифри, точніше "були":

Лівія є одним з лідерів арабського світу за часткою ВВП на душу населення. За 40-річне правління Каддафі чисельність населення зросла в шість разів, чому значною мірою сприяють пристойні зарплати і різноманітні пільги при дуже низьких цінах. Зарплата медсестри еквівалентна $1 тис., допомога по безробіттю - $800, ціна на хліб не перевищує $0,06, на фрукти $0,05 - $0,15, на цукор близько $0,8. Практично кожна сім'я має два - три автомобілі. Нареченим дають близько $64 тис. на покупку квартири, а для бюджетників будується безкоштовне житло європейського типу. Рік тому уряд взяв на себе оплату освіти за кордоном для двох дітей з кожної сім'ї.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Посол Турции в Австрии Кадри Эджвет Тезджан в одном из интервью Die Presse., обвинил австрийские власти в ужесточении миграционной политики и создании барьеров для турецких иммигрантов. «К туркам в Австрии относятся, как к вирусу, а местные власти ничего не делают для того, чтобы помочь 250 тысячам турецких иммигрантов интегрироваться в обществе»

«Местные жители не хотят видеть женщин в платках, – сказал дипломат. – Но в платках нет ничего противозаконного. Не надо нам указывать, каждый сам вправе решать, что носить на голове. Если здесь предоставлена свобода купаться нагишом, то должна быть предоставлена и свобода носить платки». Кроме того, посол отметил, что, если бы в Вене не находились штаб–квартиры ОПЕК, ОБСЕ и других международных организаций, он и дня не оставался бы в Австрии.

Реакция австрийских политиков не заставила себя долго ждать. В частности, депутат австрийского парламента (партия «Союз за лучшее будущее», BZÖ), Эвальд Штадлер, выступил на одном из пленарных заседаний.

Господин федеральный министр, я хочу обратиться с запросом, который касается турецкого посольства. Дословно: «Министр по европейским и иностранным делам должен безотлагательно объявить турецкого посла Эквета Течкана «персоной нон грата» и потребовать его немедленного отзыва и возвращения в Турцию». (Бурные аплодисменты, переходящие в овацию.)

Так вот, господа, — я начну с убийства. 3 июня 2010 года — совсем недавно, г-н федеральный министр, — в турецком городе Искендерун архиепископу Луиджи Падовезе было нанесено восемь ножевых ранений в область сердца: 26-летний мусульманин Мурат Алтун с криком «Аллах акбар!» («аллах велик») набросился на священника. Архиепископу удалось вырваться, он выбежал на улицу и умолял о помощи, в то время как убийца преследовал его. Никакой помощи священник не получил. Нападавший догнал его и почти отрезал ему голову — она держалась лишь на лоскуте кожи.

С 2008 г. в Турции убито несколько христианских священников. И что вы сказали на это? «Подумаешь, какая драма»? Я прекрасно знаю, дамы и господа (обращается к левым депутатам) — вас эта драма нисколько не волнует! Это же турки — ваши друзья, дамы и господа! Вам должно быть стыдно, вот в чём причина! Именно такой реакции я от вас ожидал. Ваши разговоры о свободе вероисповедания — сплошное ханжество и лицемерие! Когда католическому архиепископу отрезают голову, вы молчите!

А теперь позвольте мне обратиться к господам из турецкого посольства. Я не хочу даже представлять себе, какой вой поднимется, если кто–нибудь тронет пальцем какого–нибудь имама — называть их «священнослужителями» невозможно! Никогда никто ни разу не напал у нас на служителей вашей религии, а у вас, в вашей стране, такое [в отношении христианских священников] происходит постоянно! Обратите на это внимание, г–н посол!

Вы недовольны тем, что турки плохо интегрируются? Но мы не просим вас посылать нам сюда всяких безграмотных неучей из Анатолии. Ваши исламисты из Анатолии со средневековым мышлением нам тоже не нужны! Существ, которые способны живьём закопать свою 16–летнюю дочь за «внебрачные отношения», оставьте, пожалуйста, себе! Г–жа Мультоннен, не хотите ли вы выразить сочувствие этой девочке, заживо зарытой в землю?! Поскольку она не была католичкой, вам позволяется ей посочувствовать!

(Снова поворачивается к левым) Мы не просили вас посылать их сюда! Турки посылают к нам этих людей, а потом обвиняют нас в том, что они плохо интегрируются! И в это самое время сами турецкие госдеятели говорят им — вы не должны интегрироваться! Эрбакан разъезжает по Европе и заявляет, что «интеграция и ассимиляция — это преступление против турецкого народа!» А известно ли дамам и господам из правящей коалиции, всем этим романтикам толерантности и защитникам прав человека, что в турецком законодательстве существует параграф 301, согласно которому слова посла, буде они сказаны о Турции, а не об Австрии, рассматриваются, как уголовное преступление?! «Умаление турецкой нации, государства, республиканских институтов» ведёт, дамы и господа, к тюремному заключению на срок от 6 мес. до 2 лет.

Это в Турции, чей посол смеет учить нас чему–то! Садитесь в свой «Восточный экспресс» и отправляйтесь в свой Стамбул, в этот ваш «рай мечты», г–н посол! Вам следует знать, что наша страна — это не только романтики–толеранты, но и люди, которым надоело «одностороннее движение за толерантность», вами, г–н посол, столь успешно осёдланное. В Австрии есть политики, которые не позволят вам заниматься подобной эксплуатацией, политики, прислушивающиеся к мнению и голосу народа, на дух не переносящего всю эту безответственную болтовню!

Австрийская пощёчина туркам.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Клас, ми в ряду з кращими як завжди. Додати українську медсестру, пілотів і снайперів - просто гордість нації.

8. tropico

Ви пишете про "війну проти бікіні" що це дурня, хоча факти говорять про інше, то ще хто цікаво "пророк", яка там демократія в Єгипті? як різали християн так і будуть далі різати, скільки про це новин можете глянути в гуглі?

Не треба бути пророком щоб бачити наглу брехню НАТО, російських і західних ЗМІ, коли генсек каже що 0 жертв серед мирного населення, тоді що це за відео таке - NATO Airstrikes in Libya Aftermath,Civilian Casualties--((Graphic Scenes))-- http://www.liveleak.com/view?i=6a6_1310605970

Як дехто казав - чим нагліша брехня, тим більше піпл хаває.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Брешете ви, особисто.

Хоча з якою метою - незрозуміло. Та й не хочеться розуміти, бо це не вкладається в межі цивілізованого розуміння. Коли кривавий диктатор нищить народ - такі як ви - мовчать. Коли людська цивілізація відповідає диктатору силою на силу - ви стаєте на бік диктатора... Це патологія.

Жертви є, це визнано, і кожний такий випадок буде розслідувано судом. Але жертви є, бо це війна.

Війна - це війна. Але не НАТО почало війну! Війну почав Каддафі, проти власного народу!
    Чому кадафіївські ЗМІ, які є для вас взірцем, не показували тоді жертв мирного населення, коли війська за наказом Каддафі стріляли у мирні демонстрації по всій країні, як стріляють у демонстрантів у Сирії? Коли літаки за наказом Каддафі бомбували міста Лівії!?

Останнє редагування: 29 сер 2011
  10. tropico

Тикніть пальцем де я брешу? Ким жертви визнані? Генсеком НАТО в інтерв’ю не визнані, в нього 0 жертв - це офіційна версія, а західні ЗМІ орієнтуються на офіційну версію, чи не так?

Я вам показую одне, а ви мені про то що я стою на боці диктатора, нажаль я на цьому форумі недавно зареєструвався і приписати мене до якоїсь сторони саме простіше, на іншому ресурсі, коли хіба вся ця лівійська історія розпочиналась велись дискусії на тему "в лівії все спокійно, ЗМІ "нагнетають"" і "каддафі всіх вбиває", коли я написав що бачив відео як про-каддафійські сили вбивають "протестующих", мені не повірили поки не дав посилання на ті самі відео.

Дуже цікава логіка - текст не в користь НАТО - значить за Каддафі, навіть не за нього, а за кровавий террор, то як в деяких тут - кинув ссилку на російське джерело або дискусію - значить мозг промитий московською пропагандою, дуже банально :mocking: як кажуть росіяни "не читал, но осуждаю", а якщо люди бачуть і є очевидні факти проти дій НАТО і проти дій режиму Каддафі - то в них патологія :mocking:

Останнє редагування: 29 сер 2011
  11. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

ПРосто тут некоторые "демократы" считают, что ради такой благой цели, как демократия невинных и мирных убивать можно. Нет, не нарочно конечно, случайно...Хотя какая случайность. если бомбами лепишь.

Вот если за любую мирную жизнь отнятую судить вне зависмости, то другой бы был коленкор. А сейчас - если в правильно стороне, то тебе и индульгенция.

Не так ли DIDIO... То что вы используете - это софистика. На вопрос, зачем убивают мирных людей (с обоих сторон) вы начинаете надрывный разговор о демократии..

Как вы против демократии ? Вы в защиту тирана?

Нет я против убийств мирных людей...И судить надо всех кто отдавал приказы и исполнял кторорые привели к смертям мирных людей. Хоть Каддафи, хоть Саркози....Да хоть вас и меня...

Вот будут мировые законы такого плана, и каждый будет знать, что он несет ответсвенность в любой стране а не только в своей, вот тогда и поговорим.

12. Pedro

Чорнобилець, ви вже подали офіційний протест на імя вашого президента Барака Обами?
    Чи хоча виразили протест в пресі з приводу щоденного вбивства десятків а то і сотень мирних демонстрантів в Сірії?
    Чи різні стандарти? А я б на вашому місці демонстративно покинув США і поселився на родінє. Чи кусать хоцца?

13. Чернобылец

А вы подали ? Ответ знаю. Повторю еще раз. Для бестолковых:
    И судить надо всех кто отдавал приказы и исполнял кторорые привели к смертям мирных людей. Хоть Каддафи, хоть Саркози....Да хоть вас и меня...
    Так что я за ООН и соблюдение декларации основополаюзих прав человека. В том числе право на жизнь.

А вы за идеологии? За оправдание убийств мирных людей с правильной стороны?

14. Pedro

А це незрозуміло. Чию позицію захищають троллі? Здається, потрібно радіти що такий жорстокий тиран повалений. Скільки життів загублено на його вимогу! Сотні невинних пасажирів над Локербі, поліціянтка біля посольства в Лондоні. Вже не кажучи про лівійців.
    І навіть в цій війні сатрапи Каддафі знищили в сотні разів більше людей ніж повстанці.
    Чому плачемо, троллі? Чи не з кремля наказ плакати поступив?

15. Чернобылец

Знаете ведь ответ..Но будете опять те же вопросы мне задавать, что и задаете уже не первый десяток раз...
    Кстати DIDIO такая же позиция как у меня. Но только когда вопорс касается волынской трагедии. А тут вы оба - одинаковы.

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли хтось починає війну, то він воює проти когось, вбиває когось. Так, як терористи, які знищили WTC разом з тисячами людей, так, як Каддафі, який бомбував свій народ...

Коли хтось починає війну, його треба зупинити. Як Гітлера і його війська.

Як ви думаєте, коли радянські війська бомбували літаками та обстрілювали "Катюшами" міста гітлерівської Німеччини - там були жертви серед мирного населення чи ні!? Коли звільняли Освєнцім, чи Бухенквальд - там були жертви?

А де поділося населення Сталінграду під час облоги та обстрілів з обох боків? А населення окупованого Києва чи Львова під час штурмів!?

А як іще можна було зупинити війну в Японії, коли ПРАКТИЧНО ВСЕ місцеве населення, отруєне пропагандою, МРІЯЛО вмерти за Японію і імператора!!?

Задавайте ці питання собі, і відповідайте також самі собі.

В усякому разі - будь-яка диктатура - це 100% шлях до кровопролиття, бо настає день, коли люди не в стані терпіти, що їх вважають худобою. І захищаючи диктатора - ви виправдовуєте війну тоді, коли її ще можна зупинити.

А коли вже війна почалася - то силу зупинить лише сила. І в цій м"ясорубці, яких би засобів не вживати, загине багато людей, як причетних, так і невинних. Неможливо лікувати запущену гангрену, не відтявши ноги...

17. Чернобылец

Ну и давайте посравниваем. Кто больший злодей, вместо того чтобы судить за преступления? Всех без иключения.

Чего же вы осуждаете, что его вдруг везде стали принимать? А Англия этого террориста выпустила потому что Каддафи вдруг хорощий стал? А потом опять плохой?

18. Pedro

Чорнобилець, Богу дякувати ви маєте доступ до інформації. Не подобаються одні новини - дивитесь інший канал.
    Можливо і повстанці жорстокі. Але ви ж бачили, що спецслужби Каддафі і його синів винищували народ сімями. Щоб ви робили на місці тих хто лишився в живих? Я, наприклад на деякі картини не міг дивися і захищати Каддафі і його звірів, це вже якось в голові не вкладається.

19. Чернобылец

Вы задумались над ответом ? Подумайте еще раз какой вы ответ подразумеваете...Сколько допустимо уничтожить мирного населения, чтобы было вам достаточно?

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Каддафи как мы понимаем еще живой. Не так ли? Его основные звери тоже. И мало того при власти будут. Как и повстанцы, те что жорстокi.

Усе будет для них нормалек. Как и для императора, что DIDIO приводил.

Ну может Каддафи одного прижучат.Такова се ля ва.

А как в Англии подадите протест на выпуск этого террориста в Ливию, потому что Каддафи в тот момент был хороший?

20. Pedro

Терориста випустили бо лікарі давали йому три місяці життя. Протягнув два роки. Здається вже помирає...

а де твій аватар? :)