Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Коаліційні війська НАТО і США руйнують альтернативу свому дурноватому варіанту демократії. США разом з Україною знаходяться на першому місті в Світі за психічними розладами. Верхівка глобальної піраміди вважають Кадафі і Лукашенко гіршими за Януковича - смішно. Там , в Лівії, небуло проблем , а зараз люди не знають куди бігти. Придуркам разом з Аль-Каїдою захотілось західної демократії , влади , грошей , а багато хто підсвідомо підтримує НАТО - сором.

---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

В західних структурах , вочевідь , працюють расисти. Ім ці лівійці - як звіри , захід думав що Кадафі втече , що він такий же як вони - прорахувались , а тепер почався пожар - як так США , НАТО і програло війну якійсь Лівії. Репутація США , Франції сильно і можливо остаточно підмочена.

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Індія - демократія, Японія, Південна Корея, Філіппіни, Тайвань також;)...
    Та звідки Ви це взяли!?о_О Я так розумію, що Ви є прихильником авторитаризму? То я Вас поздоровляю, бо в Україні ВЖЕ ІСНУЄ АВТОРИТАРИЗМ, причому з майже усіма його ознаками;)...Але я щось не побачив з Вашого боку захоплення українською дійсністю...Що не влаштовує? Ніхто нам демократії нав'язати не спромігся:)))...

• Подобається Подобається x 5
  3. Salata

Salata Well-Known Member

КУКРЫНИКСЫ: Хозяин смотрит люто, работа тяжела, толкает их валюта на черные дела

• Подобається Подобається x 2
  4. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

5. Defender

Defender Well-Known Member

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я не прихильник авторитаризму, але я не в захваті що країни, на чолі яких стоять диктатори, ОБОВ"ЯЗКОВО повинні поміняти диктатора на якогось захисника інтересів США.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розтягнуте поняття, те що там вибори бувають ще нічого не означає.

• Подобається Подобається x 1
  8. Максим

Максим Well-Known Member

Прошу пояснити, хто в Україні так лякає молодих людей Штатами? о_О

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

В Україні нє, я про Лівію

10. Максим

Максим Well-Known Member

От я саме про Вас і питаюся. :)

11. kym

kym Well-Known Member

У всій цій історії з бомбуванням Лівії є один позитивний момент. Як десь через пів року рік в українців урветься терпець і підуть виганяти бандитів з влади ( а вони уже так просто не віддадуть... тепер з кров'ю буде) то головний таки буде боятись приміняти зброю проти протесту. По натурі він боягуз... Івано-франківське яйце - тому підтвердження.

• Подобається Подобається x 3
  12. Defender

Боевой гопак?:)

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щось я не впевнений в цьому. Революція - це покинути все, і йти до кінця. А в нас як? Нинька постоїмо з плакатами - а завтра тра на роботу йти, бо бізнес стоїт, діти грошей просять, бульба не посаджена. Ото троха попораємось - і знову постоїмо день-два. Таким макаром нічого не вийде абсолютно. Все нафіг - і роботу, і дітей, і тепле ліжко і синицю в руках. Тоді буде революція.

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Згадалося: "Я хату покинул, пошел воевать, чтоб землю в Гренаде кресьянам отдать".
    А про революцію це Ви правильно.

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Через те, що небо захмарилося, американські льотчики сміливими стали. На один день.
    "Американские войска продолжат бомбить Ливию еще один день. Это решение Пентагон объясняет тем, что в стране установилась плохая погода"
    http://www.novonews.lv/index.php?mode=news&id=112254
    ======================
    Цікаво стало: коли гармати гурчать, не до йоги:
    http://forum.roerich.info/showthread.php?p=352209
    Та й версія цікава - раптом це справді так?

16. Defender

Есть старая истина: «Любую революцию задумывают романтики, воплощают фанатики, а пользуются ее плодами негодяи». Революционные грабли, ждут очередного клиента.

• Подобається Подобається x 5
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Історія людства не мислима без революцій. Ні в минулому, ні в майбутньому. Революція - це крах недосконалої системи. А в совку революцієфобія розвелася після Помаранчевої революції, до того люба революція совкам ішла на ура. Хто світове багаття все норовив розпалити? Розпалили, та не ви як завжди, сидіть слину ковтайте.

• Подобається Подобається x 3
  18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Обидва праві. Парадокс! Залишається одне: народ мусить контролювати пройдисвітів, що прориваються до влади. У спосіб, що залежить від повединки влади. Це як звичайна каструля і скороварка: перша варить і пару випускае поволі, друга готує більш ефективно і небезпечно.

19. Defender

Одну разожгли в 17-м году, довели до конца и убедились в результатах. Вам остается только сопли глотать - окромя пьяного загула на майдане ничего не вышло. Революционный креатив закончился вместе с халявным пивом. .

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А хто вам сказав що той когось буде захисником інтересів США. Кадафі був більшим захисником інтересів США (я вже вище писала, але ви як завжди мир читаю війну пропускаю).

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

Та чого... он критикуємо який жахливий той Захід, бо хочуть нас під себе підімяти.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

Власне, що ключове слово тут народ. Нажаль народ якийсь такий пофігістський останньо. Якщо влада починає виймати щось конкретне з кишені певного обиватЕля, тоді починається «революція» а так то всі сидять тихонько і роблять вигляд шо в Багдадє всьо спокойно.

Або і того краще. Одною рукою беруть з колодязя воду, а другою в нього плюють. Приклад такого дуже яскраво видно в дописах одного форумлянина, який має все що йому треба бо родина в США а отже інша країна забезпечує йому його побут, але паралельно до того він постійно каже яка Америка жахлива і як вона все всім насаджає.
    Знаєте, коли мені щось не подобається то я голосую «ногами», тобто бойкотую країну політика якої мені не подобається. В Америці є один великий магазин який перенасичений товарами з Китаю і просто закидує континент дешевими речима. Плюс, мені не подобається як керівництво тої сітки магазинів поводиться і яка у них політика щодо їх працівників і клієнтів. Я особисто цей магазин бойкотую і ніколи там нічого не купую. Все те що вони пропонують я можу купити в магазинчику на куті, але зате прибуток з того що я купила буде конкретній людині з якою я можу поспілкуватись і поговорити про наболіле. Ось така моя революція.

Так само якщо мені не подобається політика Франції я перестаю купувати їхні продукти, ані вина ані їхнього сиру не купую. Ви скажете глупа?! Нехай... але нас таких «глупих» назбирається і ті політики відчують що це їм б’є по їхній ж кишені і почнуть думати.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)