Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. kym

kym Well-Known Member

Ми б зразу здалися в полон (ще до того як літаки НАТО долетіли б до Перемишля), а потім НАТО би купило в нас АН-70, щоб возити десант в КОТ Дівуар..... )))))))))))))))))

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я так і знав - "дальше в лес - больше дров пропасть" :)

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

там автобан

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Авто-баня, як на форумі, а може і надовший термін, ніж на форумі

• Подобається Подобається x 2
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

• Подобається Подобається x 4
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Під Золочевом

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Виїзд з Тернополя на Львів

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

А то вже загниваючий Євросоюз...
    бомжі
    [​IMG][​IMG][​IMG]

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це неможливо. Бо , щоб такого досягнути, треба побудувати нормальний цивілізований капіталізм, а для цього потрібні справжні сильні профспілки і інші суспільні організації...А профспілки повинні стати базою для соціал-демократичної партії...Підприємці повинні об'єднатись в консервативну (в західному сенсі), або ліберальну партію, і "в єдності і боротьбі двох протилежностей" буде вибудовуватись нормальне суспільство...Але для всього цього необхідно провести справді радикальні реформи і економічні, і, що не менш важливо, соціальні...А от стосовно цього у мене великі сумніви, бо у нас верхи не здатні здолати власний егоїзм самостійно, а низи не спроможні їх примусити, бо самі досі не усвідомили власних цілей...Більшість марить про соціалістичне халявне жебрацтво і іншого життя не уявляє, чим і користуються всякі посткомуністичні ліві сили, які не мають нічого спільного з європейською соціал-демократією, а вся їхня ідеологія базується на "казарменому соціалізмі" марксизму-ленінізму і російському шовінізмі.:sad:...
    Ось я суджу і роблю висновок, що Юля, в порівнянні з нинішньою бандою - межа мріянь:)))...

• Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це не можливо, ...

Правильні сумніви. Бо цілі вже поставлено і від них тікають, як чорти від ладану.
    Я вбачаю тільки примусове нав'язування нормальних стандартів і в умовах жорсткої диктатури заставляти бути вільним кожного.
    Я не знаю, як це їм вибити з голови окрім з допомогою срібної кулі.
    Може пропаганда, якщо вони так купуються?

Та я прикалювався про хфранцузів. :) Веду до того, що якщо народ не хоче чути правди - то його тре оманути, інакше толку не буде...

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Саме пропагандою треба вбивати в голову людям, що все залежить від їх активності і самоорганізації, від їх взаємопідтримки у випадку несправедливості по відношеню до будь-кого, бо інакше кожен буде залишений сам на сам перед владою держави, або работодавця. Треба постійно росказувать і показувать на яких засадах створені і працюють європейські профспілки і інші організації, як існують і фінансуються партії, бо у нас про це майже ніхто не знає. Треба силу-силенну передач, які б заповнювали відсутність політичних і соціальних знань...Тоді, сподіваюсь було б менше таких, вибачте, як пан Джунглі, який на повному серйозі вважає режим в Лівії демократичним:)))...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Демократія це західний устрій, решта світу мають авторитарну владу. Чому захід повинен нав"язувати демократію? Колоній вже немає, кожна країна суверенна. Тим більше що авторитарні Іран та Лівія вважаються мало не країнами на які рівняється арабський світ. Яке має право Франція і США називати 20тисячний мітинг в Бенгазі "поневоленим лівійським народом, а решту - диктатором і його прихвостнями, яких треба від влади усунути.

18. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Прихвостні Франції і США разом з НАТО руйнують благополучну країну Лівію. Хто від цього виграє ?, думаю що ніхто. Нав*язування Іраку , Афганістану , Лівії своєї системи влади приведе до ще більшого несприяття так званих демократичних країн запада. Те що в Лівії не було політики - це досягнення , люди могли спокійно займатись улюбленими справами , роботою , хобі. Це у нас в Україні люди змушені займатись політикою тому , що життя пагане . Тепер і в Лівії настануть великі проблеми .

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

І нє шоб розбомбити якесь Конго, зникнення якого з лиця землі ніхто не помітить, вони таку чудову країну вибрали. Ну або Нігерію, там теж нафти багато, так нє вони Лівію

20. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Пару слов по теме ветки хотелось бы сказать...

Вот свежие новости (не с первых полос, специально искать нужно, но тем не менее...):

По-моему грамотно: замутили и соскочили... Пусть европейцы сами роют себе яму... Ну с Саркози все ясно - денег отдавать не хочется. А остальным-то зачем эта авнтюра? Оставить Европу без еще одного источника энергоносителей?... Очень разумно.:mocking:

Думаю, ничего из этого не выйдет. Всем уже ясно, что Запад ищет пристойные пути выхода из ситуации в которую сам же и влез. Однако, почему за ошибку Запада должен заплатить своим уходом Каддафи мне, например, не ясно...:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)