Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Очевидность "очевидцев" весьма сомнительна.
    Спика, если вы дочитали статью до конца, то вы, по всей видимости, согласились с начальным тезисом:

• Подобається Подобається x 6
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тому, що урбанізація сприяє скороченню народжуваності. Колись я читав статтю в журналі "Знаніє-сіла", присвячену проблемам демографії (ще в 1988 році, здається), то там автор стверджує, що любий мегаполіс є "чорною дірою" демографії. В жодному мегаполісі народжуваність не перевищує смертність, а тому чисельність населення великих міст зростає через приток провінціалів, або закордонних мігрантів...Я, не буду стверджувати, що це є абсолютною істиною, але, здається, що жодна індустріальна країна не має приросту населення завдяки природному відтворенню, а лише через приток мігрантів з третіх країн...В Європі ця проблема постала ще, здається, наприкінці 1960-х років...Якщо я не правий, то нехай мене виправлять...Винятком є, можливо, США, але там є певні особливості...Може пані Маруся нам щось з цього приводу скаже.:)
    :haha:Особливо вона багата пустелею Сахарою:)))...Саме туди і будуть тікати люди від холодів...
    Чомусь лівійці, які все це мали, почали бешкетувати...От дурні! Не цінять те, що мають;)...

3. Оля

Оля Старожилка форуму

В Мічігані? :)

А нащо така дорога? Я от за 340 тис яку непогану знайшла.

http://c21middleton.com/popup/listing_detail/detail.htm?scope=ALL&id=46084736

А ще більше ось тут. :)

http://c21middleton.com/homesrch.ht...ate=IN&city=&tempcity=Michigan City&hometypes[]=1&zipcode=&minprice=300000&maxprice=&bedrooms=4&bathrooms=3&submit.x=63&submit.y=14

Але Ви, Марусю, праві. То таке убозтво проти Лівії.... ;)

4. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Отож Обама і запанікував , що в халепу вліз - передали керівництво в НАТО , але почав якусь таємну операцію. Тепер взагалі ситуація в Лівії лягає на плечі США. Подивимось що буде. Думаю що чим далі тім Обама буде смішнішим.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Мабудь ви праві , додам ,що демографічна ситуація в країні підтримується коли гроші не відіграють такої важливої ролі як в розвинутих країнах. Люди намагаються побільше заробити - це хвороба. В Україні хапають.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Розгубився, що не на тих напав? Вам скільки рочків, хлопчику, щоби плести таке?
    А нападав нащо, на тих, чи не на тих? Ааааа! Розчарував бідного хлопчика! Хлопчик хотів, щоби Обама на Москву напав, а той не виправдав хлопчикового сподівання, от тепер хлопчик і криє Америку, замість Обами.

Слухайте, ви дістали! Ви часом не Брацлачанин, котрому перше заважали, то галичани, то католики? Бо тепер таке саме тупе ниття, тільки в міжнародній політиці - Америка пагана, в Лівії люди краще живуть, Обама не на тих напав, треба було Москву і т.д. і т. п. Підіть ще краще з дерев"яним пістолетиком побігайте - справте міжнародну ситуацію. :crazy:

• Подобається Подобається x 7
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А там кімнат і ванн замало. http://c21middleton.com/popup/listing_detail/detail.htm?scope=ALL&id=41646653 в сам раз ;)

З такими зарплатами то спокійно можна за кілька років виплатити навіть ось таке як я надибала. Але ви праві, куда там. Краще щоб було отаково:

7. Dzungli

Коли із кимось сперечаєшся потрібно щоб емоції не перевищували розум - безкоштовна порада. Що до вашого зауваження стосовно Москви то додам , що Обама боїться не тільки Москву , а і Північну Корею , і Афганістан і Лівію. Просто вони думали що Кадафі втече - прорахувались...

• Подобається Подобається x 1
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

• Подобається Подобається x 4
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Марусю, та нащо аж 7 туалетів на двох людей? :) Вони раз на тиждень один навідувати будуть тільки. :) Та і я порахувала, що за три роки Вашу не сплатять. Хіба би дали на давнпеймент 6 своїх місячних заробітки , але тоді прийдеться вдома щодня їсти макарони зі сиром, замість ресторанної їжі.

Таки краще в Лівію їхати і там хату купувати. :)

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:59 ----------

А вам моя безкоштовна порада: або напишіть, як попередження, що ви тут виставляєте свої підліткові роздуми вголос, або пишіть щось путнє, не нервуйте дорослих людей. Тоді ніхто не буде тратити свого часу щось вам доказувати.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А вони шо не наші люди? Ви тама в себе просто забули шо такоє панти, а у нас тут воно ішо огого як видно і існує між «соплємєннікамі»

Ну я не казала - три роки.

• Подобається Подобається x 5
  11. Dzungli

Правільно , на мій погляд Обама вже боїться Лівії. Тому , що практично США оголосили війну Лівії ( не тільки Іраку , Афганістану). Результат в Іраку ми знаємо , в Афганістані теж. Тому Лівія це ловушка для Обами. А що буде коли Лівія піде в наступ на США ?

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

Буду намагатись писати щось путнє. Наприклад : чому ЄС дозволяє Януковичу пересуватись по Європі , а Лукашенко забороняє ?

12. Spika

Spika Well-Known Member

Конечно бестолковые потому, что не ценят.
    А под какими лозунгами часть ливийцев выступила против режима? Чего хотят-то?

• Подобається Подобається x 2
  13. Yarema

Як зіставити "розвинуте народовладдя" з "ні про що не думай"!?о_О Як взагалі можна здійснювати владу ні про що не думаючі!?:sad:

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

А щоб Каддафі пішов. Невдячні які:))). Таще й з своїми дітьми.;) Тобто не хочуть нікого з цієї родини. І чим він там так насолилив половині Лівії (точної цифри не знаю, бо в Джамахірії ні виборів, ні референдумів не проводять;) ).

• Подобається Подобається x 3
  14. Spika

Spika Well-Known Member

Не надо никуда переводить... Я сам умею "зубы заговаривать". Я привел интересные ФАКТЫ, вы же высказали пододеяльное предположение о сотрудничестве Каддафи с разведками.
    Сплетни обсуждать неинтересно.

Правильно. Он ни с кем и не советовался. Он исполняет указания тех, кто его поставил на эту должность (и это совсем не народ США).

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

А вы поинтересуйтесь. Ведь ситуация действительно интересная. Уровень жизни неплохой... С какой фигни идти на войну? И ливийцы ли воюют?!
    Уже даже НАТОвский генерал ОФИЦИАЛЬНО признал, что в рядах "повстанцев" есть представители и Аль-Каиды и других терростических организаций.
    При этом "повстанцы" - сплошь представители второго большого ливийского племени не из которго Каддафи.
    чень интересные уши торчат из этой войны... Так какие претензии к Каддафи?

• Подобається Подобається x 3
  15. Dzungli

Маю на увазі не про що не хвилюйся. Коли людина працює і хвилюється по іншим питанням життя . то або робота не завжди складається , або здоров*я страждає. В Лівії гарні умови для роботи і життя вцілому , єдина невеличка проблема - "сухий закон".

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

17. Spika

Spika Well-Known Member

Априведенные цифры уровня жизни опровергнуть можете,чем-нибудь ""очевидным. :)

18. Yarema

Тобто цим ви визнаєте, що у Каддафі були "улюбленні" племена і були пасинки?:sad: Ну тоді нема нічого дивного в тому, що вони повстали.;)
    Претензії до несправедливого характеру його влади, що і незадовольняло половину лівійців...

---------- Додано в 22:54 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Та чому Ви так їм сліпо вірите? А самі не можете відповісти на просте питання, чому ж повстали лівійці? З жиру бісяться? Чомусь наші люди і за гірших умов не повстають...Невже лівійці такі неспокійні, що воліють краще воювати і гинути, ніж в достатку жити і насолоджуватись сімейним щастям в хаті подарованій полковником Каддафі? Ну якась "нєстиковочка" виходить. Нє?;)

19. Spika

Spika Well-Known Member

Вы задали вопрос глупый. Уровень жизни, в озвученных мною цифрах, касался ВСЕХ граждан Ливии. Независимо от племенности (типа триполец или фино-угр :) ). Хватало всем.

А в чем "несправедливость"?

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

Я-то могу... Но вот только вы ж предпочитаете дойти до всего самостоятельно. Ну, так идите, ищите, познавайте... А потом посмотрим, совпали ли ответы.

А как вы отнесетесь к таким вот принципам организации демократии в стране? -

Останнє редагування: 31 бер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Лапочко моє рожеве, а Ви не думали, що Каддафі пригнічував всіх просто тим, що вже 40 років перебував при владі? :pardon:

а де твій аватар? :)