Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Spika

Spika Well-Known Member

Ага... Коварный змей... Все-все Ливии... Ничего американцам... Как гад посмел!?

Вот тут люди-очевидцы подтверждают:
    http://www.echosevera.ru/politics/2011/03/17/314.html

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну шо ви нє гаварітє? Кого зобов’язує і до чого? Ваші родичі просто хочуть красівай жизні на коку заробляти треба важкою працею а хочеться то вже. Хто їх заставляє брати кредити? Їм конче треба кредитних карток і морґетжів?

Перестаньте брехати і арґументувати "мої родичі в США."

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Я вашу розмову переведу трошки в інше русло. Той коварний змій і тиран (в чому я не сумніваюсь) завжди співпрацював з Американською і Англійською розвідкою щоб викрити лівійських громадян які пов’язані з тероризмом, і хотіли знищення цих країн. Незважаючи не те які у нього переконання щодо західних форм правління він не підтримував ніколи принципи терористичної боротьби. І Буш про це чудово знав тому його і не рухав. Але тут прийшов до влади голуб миру і давай обома руками і ногами голосувати за те аби усунути Кадафі і розбомбити його на ніц. Отже може таки Америці не вигідно було бомбардувати Кадафі, адже він з нами співпрацював.

То може всетаки накінець зрозумієте друзі мої, що наш виключно чудовий таваріщ в Білому Домі не вміє думати головою, адже коли він прийняв рішення про те чи бомбити Лівію він не радився ні з ким, окрім як трьох злих бабьонок.

• Подобається Подобається x 4
  3. Максим

Максим Well-Known Member

Таак, пішло те саме, але вже російською. Шановні, ви не живете ні в Лівії, ні в США/ЄС, але нас, хто тут живе, намагаєтеся переконати, що в Лівії життя краще. :))

• Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Що ж ви таке про неї знаєте. Ану повічте нам.

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

Певно що краще, ви он тільки подивіться як добрий Кадафі роздає гроші на право на ліво - на весілля 64 штуки баксів.о_О Там народу на пальцях можна порахувати, не те що в США чи ЄС.:wacko: В тій америці работать нада!!! Ви слишалі?!?! Яке неподобство!!!

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Знаю що на освіту беруть кредит , на купівлю житла беруть кредит , на купівлю машини беруть кредит і потім більшу частину життя віддають борги.

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ----------

А ви не вірили що в Лівії живуть краще США - тому Обама і напав на цю країну. Думаю що західні країни , ООН , НАТО втратили свій авторитет в Світі. Тому у Франції перемогли соціалісти , а в Німеччині Меркель програла зеленим.

6. Максим

Максим Well-Known Member

:))
    5 балів!
    Треба повідомити світову громадськість про розкриття справжніх причин цієї війни!

Але мене непокоїть інше. Чи не слід очікувати тепер нападу США на Швейцарію?

• Подобається Подобається x 6
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тобто ви знаєте те що ви нічого не знаєте!!!

А хто заставляє брати кредити? Зароби і купи за готівку. Ніхто нікого ні до чого не зобов’язує чи заставляє.

8. Dzungli

Сукупна зарплата родини з двох людей ,моїх родичів на місяць складає 14000 дол.. Для того щоб придбати будинок , машину потрібно декілька років збирати грощі , а в цей час десь жити. Тому виходить ,що краще взяти кредит.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Чотирнадцять тисяч?!?!?!? о_О Шикують!:russian_ru: Все тратять на оплату помешкання?

10. Dzungli

Вважаю що добре коли існує система що можна взяти кредит на житло і машину. У нас в Україні теж беруть кредити , а повернути не завжди можуть. В Лівії практично розвинуте народрвладдя - працюй і не про що не думай.

11. Максим

Максим Well-Known Member

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

12. Dzungli

Виплачують кредит за будинок. За навчання вже виплатили. Всеж думаю що це правільно коли дають кредити які можна повернути. В Лівії просто інша демократія , не потрібно їм заважати жити так як вони хочуть. Жалко що Україна не вписується ні в яку демократію і що нас не атакує НАТО - ви там підскажіть Обамі , нехай зверне увагу.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

В чому я маю признаватись ?

• Подобається Подобається x 1
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так і хочеться сказати.
    Ой, і нє смєшітє моі тапкі! Шоб я так жіл как ви мнє здєсь сідітє і врьотє! Скажітє мнє шо нібудь во што нє стидно повєріть!

---------- Додано в 15:31 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

Нехай ваші родичі перестануть за нього голосувати, для початку.

14. Dzungli

Вони трохи займались місцевою політикою в Мічігані - проти будівництва якогось заводу виступали. А голосували ,правільно, за Обаму. Казати не буду - вони самі мають розуміти. У них як і у вас патриотизм грає за Америку переживають. Жалко що авторитет США сильно підірвався.

15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це настільки ж жахливо, як і "русскій мір"...Радикальний російський православний націоналізм (точніше шовінізм) - ягідка з того ж поля...

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Тото і воно!!! Я хоч так багато не заробляю але завжди думаю головою перед тим як йти на вибори.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо ваші родичі мають такі зарплати, то вони легко за три роки можуть сплатити хату за 300-400 тис, дві машини по 40 тис, їздити щороку відпочивати на Гаваї і протягом 3-х років щодня їсти в ресторані. :) Ох який низький рівень життя в Америці! Дітей, виходить, вони завести на такі гроші не можуть.... ;) Підскажіть тоді, щоби ішли на Велфер! :haha:

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

З того самінького.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

ОЛЮ!!! Які там 300-400 тисяч. Там хата має бути не менше ніж на 1,5млн., бо ж бідні.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Правільно, правільно! То чого тепер кіпіш? Бачили очі, що купували - тепер нехай їдять, поки не повилазять! :)

20. Dzungli

Обама розгубився , що наробив щось не те - напав не на тих. В Ємені люди пагано живуть , в Єгипті , в Україні і багато ще де - нехай би і навів порядок. То в Україні правлять хоч і "сукіни діти" але свої.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)