Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Каддафі теж уже обіцяв уже все крім Страшного Суду, видно теж балабол. Так що тут справа принципу - яких брехунів підтримувати. Хоча як на мене, щоб наказати диктатора не потрібно якихось особливих підстав.

• Подобається Подобається x 2
  3. Alter

Alter Well-Known Member

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скільки можна постити одне й те саме?

Ви не задумувались що все, що вас оточує - плоди західного прогресу? Буквально все - від клавіатури, на якій ви тексти набираєте до вашого робочого місця (якщо ви на заводі працюєте - то технологія винайдена в епоху англійської промислової революції, якщо юристом - то саме право винайдене ще римлянами, і так далі), а що ви можете запропонувати взамін? Чому ви думаєте, що західні цінності - це регрес, а монгольські чи африканські цінності, які живуть західним науковим і матеріальним секонд-хендом - це прогрес?

• Подобається Подобається x 7
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я в шоці.

Чому наносяться такі авіаудари, від яких гинуть мирні жителі, а вагітним жінкам відривають ноги?

Невже не можна цілитися в які-небудь безлюдні будови?

Не розумію я такої логіки: давайте захистимо жителів Лівії від Каддафі, але при цьому самі ми їх і повбиваємо.

• Подобається Подобається x 7
  6. Максим

Максим Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  7. Tanka

Tanka Well-Known Member

Вони бомблять війскові склади. Боєприпаси розлітаються на кілометри з цих складів. Тому можуть бути випадкові жертви або поранені. Треба було б мешканцям, що поблизу військових складів живуть евакуюватися негайно в радіусі хоча б 10 км. Це дійсно випадкові жертви, ніхто мирних жителів там цілеспрямовано не бомбардує.

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пока дойдет - как говаривал Глеб Жеглов - " до ума, до сердца, до. печенок, до почек и всего остального..."
    И - что? На основании того, что на столе стоит компьютер - НАТО получило право бомбить всех и вся - по своему усмотрению???
    Об этом я не напишу лучше Стругацких.
    P.S. О вкладе Восточных народов в современную цивилизацию не знают только те, кто учебе в школе предпочитал митинги "свободы" или шествия в вышиванках. Остальные элементарно понимают, что и цифры у нас - арабские, и алгебра - пришла оттуда... Чего бы стоил этот компьютер без них... И это - мизерная часть вклада этих народов в современную цивилизацию. Народов, которых походя небрежно пинают некоторые отважные дописувачи. Один Бог знает, что бы было сейчас - не приходи к ним "цивилизаторщики" - недавно пытавшиеся "вбомбить в каменный век" Вьетнам, теперь взявшиеся за арабские страны...

• Подобається Подобається x 5
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нащо так багато писати? Я вже зрозумів що ви прихильник Азії. Просто хотів вам порадити - поносячи західну культуру не користуйтеся нею, користуйтеся своєю, альтернативною, інакше це подвійні стандарти. Лиш не забувайте що Азія з середини 80-тих років впевнено розвивається по західній моделі.

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А наш клаповухий друг вчора накінець сказав пощо він поліз в Лівію, після дев’яти днів бомбардування. Птіца гаварун говорив багато, лив водичку як він то гарно вміє. Сказав що все буде швиденько, розбомбимо, Кадафі заберем і усьо буде чікі-пікі. Нє бєспокойся Казладоєв, буду біть сільно, но акуратно!:)))

Мені сподобався один з дописів на опитування чи Обама переконав вас в тому що Лівію треба бомбити:
    Обама говорить, дозвольте мені розвіяти ваші сумніви це війна Франції, яку почав Саркозі тому що Франція дістає від Лівії нафту, а ми допомагаємо їй лише з гуманітарних поглядів. Гуманітарій с...ий!!!

CNN таку єрехонію несе, що не можу їх слухати. Обама рятує бідних людей в Бенґазі бо там люди потерпають. Але ж вони не знають що далі, ну розбомблять Лівію а що далі??? А хто прийде до влади на зміну Кадафі??? А що якщо Кадафі ніде не піде???
    ЙОМАЙО!!! CNN каже що президент США поступив правильно бо інакше не можна було! Це ж той президент який критикував Буша за те що той поліз в Ірак і в Авганістан! Чи ж не він дістав Нобелівську Премію миру!

• Подобається Подобається x 6
  11. Дальневосточник

Мой ник - хоть и дальне- -но восточник. :)

Именно. Судя по количеству мечетей в странах Запада - они столь-же уверенно идут в Азию... :)
    Не там коалиция бомбит. И не оттуда угроза их "образу жизни"... Когда спохватятся - а уже поздно. Жена уже в хиджабе... :)))

• Подобається Подобається x 5
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Власне вражає швидкість з якою розростається ізламізація нації і всі на це закривають очі.

• Подобається Подобається x 4
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доколе?!

Нагадаю - Швеція не член НАТО.

А Росія як боягузлива собака себе поводить - кусати побоялись, коли за резолюцію голосували, а тепер гавкають з безпечної відстані.

• Подобається Подобається x 1
  14. -

Россию не позвали на конференцию "миротворцев" и это очень хорошо. Приглашение поставило бы Россию в неудобную ситуацию, с одной стороны, основа дипломатии - переговоры даже с врагом, не то, что с теми, с кем не соглашаешься в методике устранения "хромой утки", с другой стороны участие точно не привело бы ни к чему конструктивному - там ведь обсуждают не "бомбить или нет", а как, кому и что именно.

15. Defender

Defender Well-Known Member

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Даже рождество в своей стране перестают праздновать, что бы не смущать новых граждан.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це точно сказано про експорт революцій СРСР...Ангола, Мозамбік, Ефіопія, Афганістан...Скрізь, де починали будувати соціалізм на кшталт радянського, отримали руїну, нестачу навіть харчів і диктаторські режими...На жаль, американці пішли тим самим шляхом, хоч і з набагато менш утопічними цілями, з точки зору економіки...Проте вони прорахувались в тому, що можливо швидко побудувати демократичне суспільство в країнах, які ще не доросли до цього...Але я не думаю, що причиной цьому є їхній прорахунок, можливо їх втягуть в це обставини, про які ми можемо тільки здогадуватись...А щодо Лівії, то не американці там першими підняли гвалт, але звинувачують їх першими.
    Тобто, коли підривають ринок в Багдаді, то це сигнал американцям!?о_О А гинуть при цьому не американці, а десятки і сотні іракців. Американці втратили за 8 років всього кілька тисяч військових...Але я погоджуюсь. Нехай американці забираються геть і тоді в Іраку почнеться різанина всіх проти всіх. В яку вимушений буде втрутитись Іран на підтримку шиїтів, Саудівська Аравія - на підтримку сунітів і так далі...Нафтовій галузі буде нанесений удар, ціни на нафту зростуть стрімко, світ охопить енергетична криза, почнуться ще більші заворушення...Ізраїль вимушений буде почати чергову війну з метою "остаточного вирішення" палестинського питання...Перспективи дуже захоплюючі...А якщо американці покинуть Афган, то пакістанський режим може впасти під ударами талібів, що оволодіють ядерною зброєю, Індія і Середня Азія опиняться в ситуації загострення радикального ісламу, Росії також не вдасться відсидітись в стороні...Може американцям і слід так вчинити і перейти до політики "блискучої ізоляції", але Старому Світові тоді точно буде непереливки...

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Колись з такою ж швидкістю розросталась християнізація...Може прийшов і їх час?

18. Дальневосточник

Припозднились, шановний, на 20 лет с обличительным спичем. :)))
    Может вы еще не в курсе, что эсэсэсрии - нет? :haha:
    Что-то подобное говорил Йозеф Швейк -

Я. Гашек.

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви вважаєте, що після виводу американців з Іраку там не почнеться відкрите протистояння суннітів і шиїтів, курдів і арабів? Так воно і зараз вже йде, причому криваве...А в Афгані, вважаєте, що помірковані встоять проти талібів?

20. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

У кожної людини і кожної країни свій погляд на демократію. Джамахерія - пряме народовдаддя - демократія по лівійські , демократичний централізм - демократія по совєтські , у США свій погляд на демократію. Лівія жила краще США і ЄС , а тепер вони не знають що робити (ковліція).Так отож потрібно не атакувати найкращу країну Світу , а запитувати як правільно робити у М. Кадафі. Саркозі і Меркель програли регіональні вибори , а над Обамою сміються.

а де твій аватар? :)