Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да правда, но не чего почти не положено было 1 миллиону египтян, перебравшихся в последние годы в Ливию. Там ещё существует не менее важная проблема, это катастрофическая нехватка женщин. Так как туда эмигрировали молодые люди, как и так понятно, мужчины.

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заїло, чи що? Ви про це?

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ні, лівійцям не позаздриш. Емоції, пані, емоції... А Ви цифри почитайте. Те, що мали лівійці за часи джамахирії, вже не матимуть.
    ===========
    Судячи з неврівноваженої, я би сказав конвульсійної, реакції НАТО, для них ця низка заворушек є цілковитою несподіванкой. То хто почав? Залишається ісламизм. А Саркозі заістерів, інші підхопили, і почалося.
    І не треба казати, що то християни, зокрема католики, полізли. Свого часу Слуга Божий Іван Павло ІІ звернувся до французів, "що Ви зробили зі своїм хрищенням?" А Папа Бенедикт XVI влаштував показову акцію, порівнявши НАТО з СС:
    http://www.radiovaticana.org/en1/Articolo.asp?c=473450
    Pope recalls horror of wars, past and present
    "On Sunday Pope Benedict XVI, visiting the site of a World War II massacre, remembered the “abhorrent effects” of war, of violence on man by man, and in doing so, strengthened the urgency of his appeal for an end to the use of weapons and space for dialogue in the conflicts that are currently raging in Libya and the North African region."
    В неділю римський папа Бенедикт XVI, відвідуючи місце різанини під час II-ї Світової Війни (де 24.03.1944 есесівці винищили 335 італійських заручників), нагадав про “огидні результати” війни насильства людини над людиною, і таким чином, підкреслив нагальність своєї апеляції щодо припинення використання зброї і надання можливості діалогу в конфліктах, які зараз бушують в Лівії і північноафриканському регіоні (в цілому).
    P.S. нагадую: США входять до НАТО, тому невірно казати "США і НАТО"; інша справа, що США там є головним гравцем.

• Подобається Подобається x 6
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Пане Аксакал, я Вас мала і маю за розумного чоловіка. До чого тут емоції? Ви зараз побачите, хто Вам плюси ставитиме. ;) Знаєте? Таваріщі, захисники лєнінізму-сталінізму-путінізьму. Ви з ними в одній галоші? ;) Вам теж Америка у всьому винна?

п.с. А взагалі, в мене до всіх нападників на США одне конкретне запитання. А чого ви ніхто Францію не хаєте? ;) Адже це вона почала всю цю заворуху. А Барак Хусейн Алабама хотів і сам собі, і Америці і всьому світові доказати, що він теж щось значить. Бо його на це ніхто не вповноважував. Тепер буде діставати і в хвіст, і в гриву від свого ж рідного Конгресу.

То я про це.. Про Францію. Чи все будемо говорити про невістку? Про Америку? ;)

• Подобається Подобається x 4
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я також маю пані за розумну жінку, проте неуважну. Знайдіть у моєму дописі, що я написав про Францію і Саркозі.

• Подобається Подобається x 4
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Занадто складно. Проти Франції не існує жадних заготовок, нема звідки штампи черпати. :) Була б це принаймні Британія - сказали б "маріонетка США" і далі за текстом.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Франция начала изготовлять "Томагавки"?!? Сомнительное "почетное право перерезать ленточку начала войны" снова принадлежит Гамерике. Посмотрим - перехватит ли инициативу Саркози - первым запустив в Ливию своих солдат...

• Подобається Подобається x 1
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Західна коаліція застосувала в Лівії ракети зі збідненим ураном

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

В таких бомбах просто більша концентрація демократії

Останнє редагування: 28 бер 2011
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Де в Єгипті? Та ну. Там більша частина населення то жінки. А в Лівії? Повірю.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пані Олю, я терпіти не можу Путіна і Сталіна. Але я також проти насильства в Лівії. Гинуть невинні люди.

Я підтримую пана Аксакала.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, хіба те що Каддафка на світ з'явився краще за безпліддя? А синульки його нащо потрібні? Кажуть іще ті "Василі Сталіни".

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І да, і таки нєт.

На рахунок того що гинуть невинні люди, то це такі да. Це негатив любої війни.
    Але щодо того чи треба усунути таваріща Кадафі і тут такі да.

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Цього диктатора, ясна річ, треба прибирати. Він теж, по суті, винен у вбивствах людей (повстанців і т.д.).

Але невже при сучасному розвитку техніки не можна провести таку військову операцію проти Каддафі, при якій не постраждає мирне населення?

Занадто велика ціна - людські життя...

• Подобається Подобається x 7
  15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Демократія це розмаїття та свобода вибору
    вона не передбачає "прибирати"

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Демократія - це коли люди в уряді час від часу змінюються, а не сидять на одному місці по 40 років.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А чи був такий вибір в лівійців, тобто чи була можливість їм вибрати когось іншого окрім Кадафі чи його синів якщо не зараз то в майбутньому?

Але водночас в Єгипті ніби Мумбарака посунули а на зміну йому хто взяв владу в руки? Військові?

У мене багато питань виникає... Кому НАТО допомагає в цій війні в Лівії? Радикалам ісламістам? Чи Браття Мусульмани не будуть гірше нищити мирне населення лише тому що вони не належать до певної релігійної групи? Чи це справді крок в сторону демократії?

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якщо відбувається насаджування демократії ззовні, то це вже не демократія

• Подобається Подобається x 2
  19. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви думаєте що я за те, щоби воювали і люди гинули? о_О То тут тільки таваріщь Джунглі шкодує лівійців і хає Америку, а в іншій гілці побажав, щоби Америка краще свої "томагавки" на Москву скинула. Якийсь лжегуманізм. :wacko:
    А щодо насильства в Лівії, то там здається свої одні одних насилують. Чи НАТО впхалося, бо не було їм що робити? ;)

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Та яку демократію хто мав на меті до цього часу насаджувати? Хай би жили, хоч ще первіснообщинним ладом, лиш би не тлумили одні одних. Чи Ви пропонуєте чекати, щоби перерізали одні одних і не пхатися? Як в Україні - тлумить чоловік жінку, нехай тлумить! Заб"є - приїдемо, заберемо до тюрми? :crazy:

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Видно, що не можна. Було би можна - провели б. Чи Ви думаєте, що свої гроші на довготривале ведення війни комусь в радість витрачати?

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Певно що нема що робити, хіба ґамбурґери пожирати і колою запивати (ну ж бо NATO = USA = McDonald's +Coca-Cola) :))) :))) :)))

а де твій аватар? :)