Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А делает это "администрация Гамерики и Обама" для того, чтобы неуважающие и не поддерживающие их граждане Гамерики - не взбунтовались - как, скажем, в Ливии. И не пошли громить - как в Ливии - полицейские участки и армейские казармы... Вот мне интересно - напади демонстранты на полицейский участок - стали бы полицейские стрелять - или ждали бы, пока их поубивают... Как, кстати, и происходило в Ливии... Видимо - не все законы одинаково полезны... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

На Померанчовій революції (карнавальній) у людей вбили віру в справедливість , добили коли обирали Януковича. На сьогоднішній день Україна займає перше місце в Світі за психічними розладами. Тому у нас неадекватне сприймання подій. На другому місті за пс. розладами - США.(радіо ВВС)

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А BBC підрахувала ці дані базуючись на результатах останніх президенських виборів в обох країнах? :pardon:

• Подобається Подобається x 6
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Пане Серього! Ми Вас оцінюємо по вами ж висловлених міркуванням;)...Ми ж не винні, що Ваші оцінки так часто збігаються з оцінками російських провладних кіл:)))...

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzungli

Кожен рік в США вбивають приблизно 40 тис. людей. Відпустка за доглядом дитини після народження в США - 2 тижні. В україні показники смертності також на перших місцях в Світі. Я це пишу для того щоб ви менше слухали "капіталістичну" пропаганду. Бізнес це одне , а капіталізм це інше. США в часи голодомору підтримали Сталіна - не було голодомору...

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а хто вам сказав що не бунтуються? Он тільки спосіб трошки інакший. Просто у нас є надія щось змінити з наступними виборами і молоді політики які приходять дотримуються своїх передвиборних обіцянок, хоча за це їх дуже критикує і не любить опозиція.

То ви самі придумали?

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzungli

В мене сестра живе в США. Додам що авантюра в Лівії тільки починається. Мені відверто жалко обдурених людей збоку так званої опозиції.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мдям... а я напевне на Марсі живу. Бо чомусь у законодавстві моїх США «відпустка» по догляду за дитиною є 12 тижнів.

9. Yarema

Саме тому в недовольних почали стріляти, коли вони хотіли скористатися "прямим народовладдям" !?о_О А може то Каддафі є уособленням лівійського народу і персонально здійснює "пряме народовладдя"?

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

11. Dzungli

По уходу за дитиною можливо не зрозумів , а можливо недавно прийняли - не буду спорити потім з*ясую. Хоча я не це хотів сказати в принципі. Чекаю рішення ООН по Лівії - як вони викрутяться ?

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Може... Думаю що Кадафі захищає інтереси більшості.

12. Yarema

Так з Тунісу ж ця боротьба і почалася!:))) Що, проспали?;)
    А що, вона (репутація) ще є?:sad:

• Подобається Подобається x 7
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вам скажу коли прийняли. В 1993 році продовжили до 12 тижнів.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

В Америці нема такої річі як декрет по догляду за дитиною. Якщо вас тема дітонародження в Америці дуже цікавить то можу вам розказати в іншій темі.

• Подобається Подобається x 4
  14. Dzungli

Думаю що залишки залишились. Пангімун в Каїрі відчув свою репутацію.

15. Yarema

Пряме народовладдя - це коли одна однісінька людина перебрала собі право одноосібно керувати країною "від імені народу"?!о_О Класики називали це тиранією...Можливо вони помилялися? Правда, пане Джунглі?;)
    Пане Джунглі, може не потрібно так відверто демонструвати свій невгамовний потяг до халяви?;) Вибачте за різкість, але подумайте краще, чому значна частина лівійців повстала? Халяви не вистачило? З жиру сказились?:sad:

• Подобається Подобається x 5
  16. Dzungli

По новинах в телевізорі про Лівію розповідають мало і мені здається брешуть частково. В лівії ситуація неординарна - моглиб і більше розповідати - не вигідно для США і наших шестьорок , ото і примовчують. Кадафі має захистити Лівію.

17. Yarema

В Америці владу можна змінити через вибори, а в Лівії - ні. То американцям, що сповна розуму, не треба нападати на поліцейські участки, достатньо на виборах дати копняка мерові, конгресменові, губернаторові тощо;)..."Совкові" цього не зрозуміти, бо він ніколи не мав справжнього вибору:sad:.
    А інтереси меншості (якщо то насправді меншість) мона і похєріть? То чим ж тоді Вам не догодив Янукович? Його кодло саме таку політику і проводить :парламентській більшості все, а опозицію - головою об трибуну;).

• Подобається Подобається x 5
  18. Dzungli

Життя не тривале , тому бажаю щоб лівійці захистили свої можливості і досягнення. У кожної людини свої погляди і переконання - мої погляди це національний соціалізм тому підтримую Кадафі.

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Янукович це філіал США , вони йому дають гроші від МВФ.

19. Yarema

Вибачте, пане Джунглі, але Ваші погляди, то якійсь вінегрет:))).
    А інші кажуть, що він - філіал Росіїо_О...Де ж істина?:sad:

• Подобається Подобається x 2
  20. Dzungli

Балансувати між Москвою і Западом Януковичу дозволяють спільні погляди на систему існування держави - капіталізм . Для США головне що Україна існує в площині їхнього розуміння існування суспільства , а те що Янукович бандіт це їх не турбує. Для США вороги всі , хто намагається бути краще США. Свого часу - СССР . тепер Китай . США - воююча держава за свої інтереси.

а де твій аватар? :)