Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Ви напевно знаєте що Лівія по соціальних стандартах жила краще за США. Тепер ще на одну соціалістичну країну стало менше, тому що свора не вміє програвати. Що до керівництва коаліцією то офіційно об*явили що керує США. Бажаю народу Лівії на чолі з Кадафі успіху в нерівній боротьбі.

• Подобається Подобається x 2
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви хотіли цим сказати, що в Чечні воювали виключно благородні борці з тероризмом, і в армії не було мародерів і насильників? Що не було садистів та гвалтівників в Радянській Армії, яка окупувала фашистську Германію?

Така наівність і односторонність в поглядах дивує.

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzungli

Зубами проти США я не скриплю тому що немає сенсу. Якби я був Лівійцем то глушив би цих януковичей - демократів і за грощі і безплатно. Переконаний що США лівійців за людей не вважають , як і іракців ,і афганців , тільки не кажуть про це в голос.

4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Уважаемый 'DIDIO. На какой ..... прости меня Господи вы в тему о Ливии, суёте мародёрства в Чечне? "Глас народа" вы наш неподражаемый. Тут на ЛФ есть гилка, однако.:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Де і хто об’явив. Бо сьогодні зранку ще не було ніодного конкретного лідера, наразі нема відповіді хто ж головний?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:))) :))) Відкриття! Пишіть в Нобелівський комітет! Ви перший додумались! :)))

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Шановний чалдон. Ви якогось ... подали посилання на статтю в британській газеті. Якщо ви її не зрозуміли, то я поясню суть:

в статті пишуть, що практично всі керівники лівійської опозиції мають університетську освіту, багато хто вчився за кордоном, є авторитетними в світі. Всі вони добре розуміють суть демократії і готові керувати. Але вплинути на всіх добровольців вони поки-що не в стані. Багато з добровольців проявляють брутальність і жорстокість, чинять самосуд і т.д.

От я і запитую вас - це для вас дивина? Ви про подібне у власній країні не чули!?

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzungli

О 15 і о 16годині по 5 каналу сказали що керує операцією США і що сьогодні збирається ООН по лівійському питанню. Два міста намагаються звільнити війська Кадафі , а авіація коаліції атакує з повітря.

---------- Додано в 16:19 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

Хіба ви не знаєте лівійських соціальних стандартів ? Якщо нє то можу перерахувати - одна з багатіших країн Світу із прямим народовладдям - Джамахерія.

• Подобається Подобається x 1
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

http://www.dailymail.co.uk/news/art...forces-NATO-Libyan-coalition-falls-apart.html
    Англійською не володієте? То киньте в Ґуґл воно перекладе, коряво але будете мати ідею. І перегляньте відео на яке я дала посилання вище.

9. Chaldon

Я её прочитал эту статью и вижу что без предел устраиваемый оппозицией оправдывают, якобы тем что настрадались. И посему они имеют моральное право, без суда и следствия казнить. Просто за то что кому то рожа не понравилась.
    А с чего всё в Ливии началось? Вы надеюсь знаете?
    Так вот я и спросил пани

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Цитата з статті на яку я дала посилання вище

і переклад:

Неув’язочка якась...

Тобто Англійці переконані що Кадафі треба кокнути а США каже що це «немудро» і треба лишень його гарно просити і він сам піде.

Тобто, він каже що Кадафі треба усунути але США його не буде усувати силою, але блокуватиме повітряні шляхи Лівії.

No comments!

• Подобається Подобається x 5
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А я Вас запитав про Чечню. Що там - те саме. На війну попадають різні люди. І проявляють себе по-різному. Араби не виключення. Але ж це не брали до уваги, коли воювали в Чечні? Називали боротьбою з тероризмом? То чому ви вирішуєте застосовувати подвійні стандарти? "Наши - всєгда хорошіє, а еті - всегда плохіє"?
    Ще питання?

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:31 ----------

Ну, вже не перша. Чого варта "неув"язочка" з твердженнями, що Лівія під проводом Мухамора Каддафі переплюнула у розвитку весь цивілізований світ. Бо "соціалістична джамахерія".

Але, надіюсь - це не остання неув"язочка. Їх тут густенько. :)))

12. coolzak

coolzak Well-Known Member

вчора показували американського сенатора в СНН -на питання ведучого яка основна американська ціль в Лівії-нафта чи захист громадян сказав що обидві цілі важливі)))).Щодо "опозиції" то каже що вони(американці з французами) не знають які в них цілі та ідеї але МОЖЕ будуть кращі ніж Каддафі який ну дуже поганий щодо Амнрики.Тунісець з яким працюю каже яке щастя що в них нафти немає а то би вже мусіли за демократію боротись;)

13. Dzungli

В тексті іде перелік неузгоджених дій по керівництву оперецією проти Лівії. Фото подружжя Обами сподобалось - може він теж возьме в руки автомат , чи може США хтось загрожує ? Хоч я Путіна терпіти не можу по українським подіям , але він правільно сказав що операція проти Лівії схожа на напад і хрестовий похід. Думаю що засоби масової інформації зроблять свою справу в Україні тому що вони належать практично Білому дому - їхнім людям. Світ поступово міняється. Будем слідкувати.

14. Chaldon

Тут то смысл в чём был- закрыть небо. Что бы под бомбами не гибли беззащитные. Закрыли и давай сами бомбить, поддержав таких же убийц, но с демократическим взглядами. Пускай будет место 100 убитых, 1000, не считая беженцев. И гражданская война на годы. Как бы ещё отмыть этих миротворцев, а? А началось всё.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Знаєте, чому ви не сенатор з вашим тунісцем? Бо ви цього не розумієте.

Не нафта цікавить Захід. Він її і так отримував, купував. Захід і весь світ цікавить стабільність в постачанні нафти.

Коли в Лівії вибухло повстання, а Каддафі почав нищити свій народ, то частина військових повстала проти нього. Це громадянська війна. Вона могла охопити весь регіон, всі арабські і мусульманські країни, де повстання пішли по шляху ескалації. А це - припинення постачання нафти і газу в світових масштабах. Це потік терористів. Це падіння економік найрозвиненутіших країн. Це хаос.

І ця загроза ще не минула - читайте про Ємен та Сирію, про Бахрейн та інші країни. Протистояння наростає. Можливо, що акція в Лівії сталася запізно.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Це ви про Кадирова?

16. Dzungli

Правільно сказано - Лівію замовили Рокфеллери за нафту і ворота в Африку. Ситуація підходяща для агресії . Думаю якщо ООН сьогодні не припинить напад на Лівію - буде багато неприємностей для Запада. На кону репутація ООН.

17. Chaldon

Когда нечем крыть, да хоть кузнечиком прыгай. ;)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для Заходу? Ні, Рокфелери нічо не замовляли. Скоро всі перейдуть на електродвигуни і забудуть про еру бензину, як про кінну тягу.

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та чому ж нєчєм - покроєм. Для ілюстрації процесу в Лівії.

Господин чалдон - не лучше ль на себя, кума, оборотиться?

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

CNN не дивлюсь, прибріхують.

Ну я вас прошу. Хоч не повторюйте таких дурниць. Який хрестовий похід? Захищати християн?
    Мені вона схожа просто на паніку перестрашених лідерів. Чому? Бо нема конкретної і чіткої позиції чого планують досягти.

Ви в це вірите? АЛЬО!!! Збудіться!

Запізно, ой як запізно.

а де твій аватар? :)