Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Еще одинвзгляд на причины войны в Ливии:
    М.Хазин "О причинах войны с Ливией":
    http://worldcrisis.ru/crisis/839206

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Світова політика переглядається. Запад вляпався. Тепер ті хто вірив в західні цінності будуть переглядати ставлення до США , НАТО , ЄС , демократії.

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ага... ну так. Демократія то таке зло.

• Подобається Подобається x 6
  4. Defender

Defender Well-Known Member

В Париже эвакуирована Эйфелева башня

Главная достопримечательность Парижа – Эйфелева башня – была эвакуирована в среду днем из-за обнаруженного рядом с ней подозрительного пакета.

Как сообщает агентство Associated Press, в связи с угрозой теракта местная полиция была вынуждена эвакуировать около 4 тысяч туристов. Оставившие пакет добились этого после анонимного звонка, в котором некто пообещал взорвать Эйфелеву башню около 20:00 мск.

Башня в итоге не взорвалась, а власти начали расследование инцидента.

Опасения, что террористы могут атаковать Париж, возросли после того, как Франция вмешалась в гражданскую войну в Ливии. Николя Саркози являлся одним из главных инициаторов военной операции против правительства Муаммара Каддафи. После этого многие эксперты предположили, что очередная война создаст новые группы фанатиков, мечтающих отомстить Западу.

23 марта 2011 г.

А сколько еще памятных мест в Париже.
    много интересного впереди.
    Наверное предтеча Ванги сказал об этом - увидеть Париж и умереть, нах...

• Подобається Подобається x 4
  5. Dzungli

Лівія - одна із самих благополучних країн Світу , добре що Запад вирішив зробити цю країну ще краще - мабудь людей люблять...

6. Alter

Alter Well-Known Member

У всіх моїх наступних та попередніх дописах у цій темі прошу вважати слова америка, америкоси, піндоси - скороченням від "Білий дім, його адміністрація, та всі ті, чиї інтереси вони насправді представляють на світовій арені"

Вибачте, Маруся, дуже вже довго писати це щоразу :)

А так насправді будучи громадянином США я б напевно відчував докори сумління зранку до ночі за все те що чудить моя країна на чужих землях від мого нібито імені...
    Яке то щастя що Україна не дає мені такого приводу!

• Подобається Подобається x 3
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Панове! Ось ми вже кілька днів ламаємо списи в суперечках стосовно подій в Лівії...А я хочу звернути вашу увагу на такі розмірковування... Припустимо, що в заворушеннях приймали участь якісь неадекватні особи... Чому Каддафі не зміг наважитись проголосити вибори, чи референдум про довіру свому керівництву? Купив би на свої мільярди класних піарщиків і іміджмейкерів. Провів передвиборчу кампанію, акцентуючі увагу на своїх досягненях, зняв би кілька одіозних міністрів, кинув трохи більшу частину невдоволеним кланам і впевнено переміг би (бо нас переконують, що в Лівії був справжній рай). Чому він проявив таку негнучкість? Вижив з розуму? Втратив відчуття реальності?..Невже, якщо б він переміг на виборах ( звичайно, якби вони були чесними), то Захід не визнав їхніх результатів? Думаю, що то був би правильний хід. Бо навіть в випадку поразки, Каддафі зберіг би обличчя і, вирогідно, капітали...Але він пішов на кровопролиття і повів себе в найгірший з усіх можливих спосіб...ЧОМУ!?:sad:

• Подобається Подобається x 8
  8. Dzungli

Кадафі вважає , як і багато людей , що демократія як система провокує в людині ганебні прояви життя - алкоголь , наркотики , насильство , високу злочинність. Тому сама система демократії не всім підходе - наприклад Україна теж страждає від демократії.

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Уважаемый Yarema, а вы что знаете о Ливии и в обще об арабах?
    Вы требуете что бы с вашими традициями и образом мысли, как и менталитетом считались. И тут же с со своим уставом в чужой монастырь. Несёте демократию, как и комуняги коммунизм, призывами. А главные демократы и на штыках. Что то подобное уже было.о_О

10. welder

welder Well-Known Member

От що насправді робиться в Лівії:

Режим Каддафи победили слухи и «воины-пропагандисты»?

http://kp.ru/daily/25655/818834/

якщо це повстанці, то я - папа римський :lol:

• Подобається Подобається x 6
  11. Alter

Alter Well-Known Member

Надто швидко все відбулося, в тому-то й справа!Каддафі-типовий харизматичний лідер, йому не пасує "прогибатися". А заворушення якщо навіть і не були насправді зініційовані від початку зацікавленими зовнішніми силами(намагаюсь висловлюватись політкоректно :mocking: ) то як мінімум були підтримані тим чи іншим способом ззовні. В таких умовах важко розібратися де внутрішня політика, де зовнішня.
    Питання дуже гарне :good: Чому такий хитрий(ніхто ж не заперечить?) лис як Каддафі не знайшов простого і своєчасного рішення всередині? Бо в нього не було шансів, цей сценарій нікого не влаштовував, з нього вже зробили офірного цапа на той момент.

12. Dzungli

Типовий напад на Лівію. Спектакль розіграли США і Франція - тепер відступати пізно , ООН мовчить як води в рот набрали. Схоже що це сама ганебна ситуація для Західної культури і політики - ганьба.

• Подобається Подобається x 1
  13. Yarema

Я пробую розмірковувати і ставлю запитання...А Ви, шановний, що знаєте про Лівію і про арабів?
    Тобто він розумів, що не може розраховувати на підтримку лівійців? Тому в нього і не було шансів?
    Все рівно не можу зрозуміти, навіщо ж Заходу революція в Лівії!?о_О Ці заворушення дестабілізували нафто-газову галузь і сприяють зростанню цін на енергоносії, що не може сказатись в першу чергу на європейській економіці, яка є головним споживачем...Де ж логіка? Де тут інтерес? Захопити запаси нафти і газу і боротись після цього з паризанським рухом, не маючі ніякиїх стабільних умов використати захоплене? Тим більше викликавши загальноарабське невдоволення? Та фундаменталісти навіть і мріяти не можуть про такий їм подарунок...Бо тоді джихад проти кафірів отримає нові тисячі воїнів Аллаха і нові мільони спонсорських коштів...Хоч вбийте, але ніякої логіки не бачу:sad:...

• Подобається Подобається x 5
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А вы нее читаете мои комментарии где я не обращаюсь к вам? о_О

• Подобається Подобається x 1
  15. Yarema

16. Dzungli

Ніяк не можу зрозуміти - чому США не напали на Північну Корею або на комуністичний Китай , на антидемократичну Москву ? - а напали на благополучну Лівію. Чому ООН не засудив Йємен , Бахрейн . Думаю тому що шакали обирають саму жирну антилопу , яка менш небезпечна для них.

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой... як я живу іще?о_О Іду пакувати чумайдани. Рідна ненька мене ждьоть.:preved:

Я також. Кілька сторінок тому я вже писала своє бачення чому Обама вирішив полізти в Лівію але вигоди з війни в Лівії для Заходу дійсно не бачу. Можете мене закидати чим хочете, але не бачу вигоди. Контролювати нафту?

Хоча з іншої сторони висунули сьогодні таку думку, що Обама спеціально поліз в Лівію аби не займатись проблемами які є зараз в країні. Він зробить вигляд такого крутого хлопчика якому конче треба солдатиками побавитись і всі забудуть про те що бюджету то в нас нема, і що юнії розійшлись так, що люди через їхню впертість втратять роботи, і що безробіття росте, інфляція росте ... Такий собі маневр.

І ще є така думка, якщо заворушки продовжуються в Лівії то це спричиняє подальший ріст цін на нафту і на золото. В це повірю, але це не вигідно ВСЬОМУ заходу, а лишень певним представникам які живуть на території США, Швейцарії, Китаю, Англії чи Франції.

Чому полізли Англія і Франція можу зрозуміти. Зі страху. Адже якщо не помагати тим «повстанцям» то є загроза що Кадафі їх переслідуватиме і вони рвануть через Середземне море в Італію, Францію ну і через Ламанш в Англію. Такий страх розумію, адже Франція вже давно потерпає від арабів.

Але як це вигідно Заходу загалом? ВСЬОМУ ЗАХОДУ???

• Подобається Подобається x 7
  18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

19. Defender

Defender Well-Known Member

Представитель ФРС Фишер: ФРС может потребоваться противостоять росту цен на нефть - Reuters.

Один из представителей казначейства США высказался так: «Мы способны печатать доллары быстрее, чем арабы — качать нефть.» (О.Л.Алмазов “Золото и валюта”, М., 1988 г., с. 152). Прошло более 20 лет от того момента, как заморский казначей огласил этот принцип. Пришла пора расплачиваться за нарушение энергетического стандарта обеспеченности не регионального доллара США, а нынешних общемировых денег.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, Бидструп - отличный художник. У меня есть все советские издания его произведений. Почти все картинки наизусть с детства знаю.
    А вот эту внимательнее рассмотрел - как Херлуф тризуб не забыл упомянуть?

а де твій аватар? :)