Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Квадратний. Здибаємся за рогом.:)))

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Обернуться. І не тільки йому. А кожному дебілу, який не розуміє, що відбувається в світі, і думає, що його це не стосується, і вибухів у його будинку, чи авто, чи на стадіоні, чи в метро не буде.
    Дай цій милій (або немилій - в паранджі ж не видно) дівчині замість плакату вибухівку, і просто скажи, куди йти... І вона піде.

---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 06:17 ----------

Мєдвєдєв це розуміє. Путін, звичайно, ні. Бо кегебешний дуб. Такий самий дуб, як і ті, хто вбачає в цьому гру в "поганого і хорошого".

Насправді - Мєдвєдєв більш-менш розуміє ситуацію і реально поставив на місце Путіна. Але Путін, звичайно, спробує відплатити. http://www.youtube.com/watch?v=ufgjPf7t83Y

Останнє редагування: 23 бер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Щоб на Даунінг стріт зібралися ісламісти, і про це ніхто не знав? Не інакше як підлаштована картинка для британського ТВ, щоб налаштувати британців проти Каддафі, і показати його як злісного вакхабіта.

5. Максим

Максим Well-Known Member

Не в тому річ. Вони тепер змушені грати такий театр, щоб не виглядало, що голосування на засіданні Ради Безпеки вийшло їм з-під контролю і рішення Ради не було ветоване Росією із-за дезінформованості останньої. Іншими словами, робити добру міну при поганій грі:

http://lunghu.wordpress.com/

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут серби? Серби в Югославії були "старшим братом", це балканські кацапи, в них навіть прапор майже такий самий. А за іракців не розписуйтесь.

• Подобається Подобається x 5
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Коли в 1999 Бомбили Сербію, то вона була вже мононаціональною державою (крім Чорногорії)
    А за Іракців розписуюсь, бо мені доводилося з ними спілкуватися

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я впевнений, що це не театр. Театр - це б коли вони, як і раніше, демонстрували "тандемонізм". :)))

---------- Додано в 10:11 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Ось ще "підлаштована картинка". Звідти ж.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я про що і кажу
    Зібрали муслімів щоб показати що прихильники Каддафі це бородаті радикали і жінки з мішками на головах. І після цього сюжету мабудь відразу пішло Live from Benghazi де показують веселих лівійців з плакатами на англійській DEMOCRACY, FREEDOM, UNITY

10. Дальневосточник

11. Полковник

Полковник миється в бані

Это же надо, с серъёзным видом так помыляться.
    Это Вы про подкалиберные снаряды, которые ещё фашистская Германия применяла?

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яка різниця, якщо вони розпалися через міжнаціональні непорозуміння і воювали практично зі своїми нещодавніми громадянами.

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Маячня. Дайте хоча б одне посилання на офіційно виявлений лабораторіями вміст заборонених антибіотиків.

Ще десять років тому ми якось довелося спілкуватися з українським власником великого птахокомбінату. Я питав його про антибіотики. Він мені відповів, що якби вони використовували щось, окрім кормів та кісткових мінеральних добавок, то собівартість "окорочків" була б не 1,5 грн за кг (10 років тому, нагадую), а 5-7 грн.

Я запитував про те, чому американські окорочка такі дешеві. Він відповів, що США споживають лише курячу грудинку - біле пісне м"ясо. Споживачі вважають, що пісне м"ясо корисніше. Тому курячі стегенця достатнього попиту не знаходять. Тому такі дешеві - їх вартість просто окупається при продажу курячої грудинки.

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Різниця в тому, що 1989-1995 масштабна війна на території новопроголошених республік
    А в 1999 це сценарій війни 080808, коли Белград (Тбілісі) захотів встановити контроль над Косово (Осетією) і США (Росія) стали бомбити Сербію (Грузію). Тільки Саакашвілі і далі президент Грузії, а Мілошевич ні.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не розбираюсь в конкретних снарядах, бо я не танкіст і не артилерист. Зброя, якою я користувався в армії, абсолютно секретна і носила кодову назву "Лопата". :)))
    Я дав інформацію про те, що снаряди з урановим осердям стоять на озброєнні в Росії. Такої інформації в Інтернеті навалом. Поряд з інформацією про використання снарядів в Іраку. Є інфа про використання таких боєприпасів у Чечні. Я її також надав.

• Подобається Подобається x 6
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та який сценарій. До сімейного дебошира викликають участкового. А ви, судячи з усього цього б не зробили, хоч би він повбивав усю свою сім'ю.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

А участковий бере вбиває дебошира і зпалює квартиру. А якщо в квартирі є нафта, то він ще й нафту всю забирає

• Подобається Подобається x 1
  18. Полковник

Полковник миється в бані

А это було секретно?
    Кстати, судя по открытой информации, империалистов в данном вопросе переплюноть не получилось:

В Советском Союзе с использованием сплава (УЦН) с обедненным ураном было создано два 125-мм БПС – ЗБМ32 «Вант» и ЗБМ48 «Свинец» с бронепробиваемостью 250 мм/60 град. и 300 мм/60 град. соответственно (на дальности 2 км), не позволяющей поражать «Абрамсы» и «Леопарды» при обстреле их с фронтальных зон.

http://nvo.ng.ru/armament/2008-08-01/1_uran.html

• Подобається Подобається x 2
  19. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 5
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Останнє редагування: 23 бер 2011
а де твій аватар? :)