Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Классно. Имея ядерное оружие не защищаться с его помощью при иностранном вторжении (ЕДИНСТВЕННЫЙ вариант его правомерного применения), а трусливо спрятать, профукать страну и быть повешенным.

Это то же, что имея в руках автомат не перестрелять людей с ножиками в руках (острыми, как бритва!), и гранатомётами за спиной, идущими тебя убивать, а спрятать автомат, чтобы те его не нашли после твоей смерти и не сказали чего плохого...

Это ж как чисто промыто!.. о_О Искусство, однако!

Останнє редагування: 21 бер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  2. Defender

Defender Well-Known Member

Премьер-министр высказал свое мнение. Решение по голосованию в ООН принимал президент, с которым в этом вопросе я не согласен. Надо было ветировать военное вторжение в Ливию. Хотя... ему из погреба виднее:)

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Современная "химия" делает чудеса - отбеливает даже серое вещество.

• Подобається Подобається x 2
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как это делается в Гамерике... :haha:

Лишь панянка на форуме - все еще верит в непогрешимость Гамерики... :haha:

• Подобається Подобається x 1
  4. Максим

Максим Well-Known Member

Все дуже просто.

Далі, думаю, всі здогадаються самі ;)

5. Defender

Смертник на самолете убил сына Муаммара Каддафи

http://top.rbc.ru/special/21/03/2011/563237.shtml

Еще по сути война не начиналась, а смертники уже есть. Что же будет, когда потерявшие власть, но сохранившие деньги каддафисты объединят свои силы с исламистами против неверных? По этому поводу Израиль проявляет сильное беспокойство.

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Как там говорилось- "нет более ревностных католиков, чем среди новообращенных"?

• Подобається Подобається x 3
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

зате ми всі віримо в непогрішність і добрі наміри таваріща в Кремлі!

Але добре що наш клаповухий друг дав обкрутитись трьом жінкам і вирішив бомбити Лівію, тепер може накінець деякі форумляни побачать його правдиву рожу ой ліцо, і не будуть казати що він шизокрилий голуб миру, якому конче треба видати Нобелівську премію за те що він лепече язиком.

7. Alter

Alter Well-Known Member

8. Дальневосточник

Вот те раз! Я думал, что только у наших национально-озабоченных - чуть что - во всем видят руку Кремля...Оказывается - и у американцев - тот-же синдром...Впрочем - что вначале - яйцо или курица? Может вначале - у американцев, а наши - исключительно под воздействием грантов видят то, чего и нет...
    И это при том, шо Россия сделала все, что хотела Гамерика. Воздержалась - а не проголосовала "против" (право вето!).... Оружием-деньгами Гаддафи - не помогает...Но - все равно - хто всравсь... :)))

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ви перекручуєте мої слова. Я сказала що у всьому бачу руку кремля? Прошу мені навести цитату де я таке сказала. Я критикую однаково як одну адміністрацію так і іншу за те що вони роблять неправильно. Наразі мені дуже важко знайти добрі моменти в роботі Обами чи Путіна, але як тільки знайду то будьте певні - перша похвалю їх за мудрий крок в політиці щодо їхнього народу.

10. Defender

Совет безопасности ООН в ближайшие часы может собраться на закрытые консультации по ситуации в Ливии. Заседание собирают после запроса России и обращения из Ливии, - сообщает Рейтер.

Заседание собирают после запроса России и обращения из Ливии, - сообщает Рейтер. Ранее сегодня российский премьер Владимир Путин сказал, что резолюция Совбеза по Ливии неполноценная и ущербная. Также он раскритиковал действия государств против сил Муаммара Каддафи, в особенности США, и добавил, что Россия на этом фоне правильно наращивает свою обороноспособность.

[www.echo.msk.ru]

11. Дальневосточник

Разве? Если одна уважаемая панi пишет - не смотря на давно прозвучавшие признания руководства Гамерики в брехне об оружии массового поражения в Ираке - что верит в то, что оно есть! - это ли не свидетельство веры в непогрешимость Гамерики? А вторая - не менее уважаемая панi заступается за первую - сообщая, что Россия - тоже кака... :)))
    При чем тут Россия - Бог весть... ТАК - лягнуть на всякий случай... :)

12. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Конгрес США вимагає пояснень від Обами - для чого США беруть участь в операції проти Лівії ?

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Г'американці собі,французи в своїх інтересах збивають літаючі корита,азербайджанці собі...А ми шо? Може би той-во... і Україна пробувала також шось-там пульнути в своїх інтересах? А шо!
    Шо ми вже і інтересу ніякого в світі не маємо? Так неінтере-е-е-есно!
    А пам'єтаєте,як колись над Чорнім морем стрілили якогось літака ракетою...Короче практики троха є!Тіко кого,"вот в чем вопрос"?!(як Гамлет до Йоріка "бити чи не бити")
    Але думаю спішити не тре...Спішити не тре.Треба лише завжди бути Україні також готовим до різного роду агресій! Любих!!!

14. - так Гиллари уже ж сказала, что США больше не будут участовать в операции против Ливии. Они только будут предоставлять союзникам свои уникальные военные возможности :haha: Т.е. будут бомбить, но не за себя, а за того парня... Что поделаешь с этими воинственными европейцами, воевать хотят а не умеют, а тут союзнические отношения... ничего личного.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так. Я вже писала вище і можете щераз прочитати

Ви сказали що я звинувачую Кремль у всьому... а он чому то так конкретно і не сказали.

Ні, не такая. Вона гірша. Бо вона ніколи не признається що зробила помилку коли полізла в іншу країну де її ніхто не просив.

А що до того що там було в Ірані. То там було 500кг незбагаченого урану яке Хусейн встиг вивести, і це факт. Але я не сподіваюсь що шановний пан цей факт признає чи повірить що таке було, навіть якщо я пану знайду підтвердження цього.

Я про це вже писала кілька сторінок тому. Клаповухий друг не може сказати що відкрито полізе в Лівію, бо тоді чим він кращий Буша? Лепече язиком що не треба а думати нехай інші думають. А та його міністр закордонних справ замучена і виглядає жахливо.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та я не захищаю Каддафі. 40 років - то ... коли ж то треба народитися? :)))

Питання в іншому - Якщо Каддафі поганий - робите ембарго. Коли він кудись заявляється - арештуєте і судите....

А якщо він в своїх стріляє - то свої перші зброю взяли - це раз.
    А по друге - що це за спецназ, що не може висадитися в штаб-квартирі Каддафі і знищити його???

Гадаю питання дещо в іншому - побомбити трохи зажравшуся країну, рівень доходів в якій дійшов до Європейських...(Бояться працювати на Лівію?)

---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Коктейлі Молотова... :haha:

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:46 ----------

Е ні - деморалізація населення - важливіша за будь-який стратегічний об'єкт.
    Одну ракету в центр - як пити дати... до речі вже полетіла :))) :sad:

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Коли закінчуються аргументи, переходимо на хамство, так? ;)

О! Ще один культурний таваріщь. :crazy: Фотку мою не виставите, де мені встидно порівнюватися з Мішелою? ;)

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Джерела, як я розумію, давати встидно, бо там є дві чарівні букви RU? ;)

Може би ви лишилися моєї скромної персони вже, бо за неї гроші не платять. Використовуйте свій робочий час, нариваючи більше компромату на Гамерику, як не як хоч дєнюжка буде. :yahoo:

• Подобається Подобається x 6
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

та ні, по колоні таки гахнули:
    один з танків...

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Не турбуйтесь, Обаму я не дуже полюбляю... Це Американський Горбачов. І Працює так само...

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Нєа. Я досі між рядків читаю. Звичка така - один рядок з російської преси - інший з італійської. І бачиш хто, як, і що переклав і для кого :)))

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Цить! Ціна на нафту знов росте...

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Та ні, зброю продали ,нових замовлень нема.
    А тепер з'являться :haha:

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Что бы Вы поняли смысл оппонентов, они и не собирались хамить. Это чисто ваше видение.
    Что бы Вас не задеть. Напишу от своего имени и как я вижу некоторые вещи, смотря на них.
    Перед мной персик - смотря на него вижу розовую дамскую попку.
    Смотрю на половину ядра грецкого ореха, вижу мозг.

Но это только моё понимание этих предметов, а на самом деле персик и орех.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

А я що казав - нову партію танків не продав - нафік з пляжу...

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Там наші 33 танки таки доплили до Кенії чи ні?...

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:13 ----------

а де твій аватар? :)