Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Сoolzak, не іронізуйте бригадникам на рідість. :ireful1:Про Лівію не говорю, бо не знаю. А про Ірак знаю. І не з CNN. Я вже один раз давно тут на форумі писала, що була присутня на виступі колишнього генерала іракської авіації і він розповідав все це. Мій син навіть книжку його про це купив. Навіть сьогодні в нас була з сином розмова, щоби дав мені цю книжку прочитати. Як попаде мені в руки, постараюся пошукати, чи є вона викладена в Інтернеті. І дам Вам посилання. А цьому чоловікові я вірю, бо він християнин і брехати йому не було сенсу.

• Подобається Подобається x 4
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ех, якщо б "бедуїни на пікапах"... "Повстанців" добре проплатили та озброїли. Просто Каддафі є талановитим військовим. Ще б день-два, і остатні пів-міста звільнили б, тоді взагалі пропала б всіляка відмазка для "ОБОРОННОГО" блоку НАТО.
    Тепер не лише РФ викрила своє нахабне агресивне обличчя: НАТО "примушує до миру" Лівію з допомогой збідненого урану. А Бог все бачить і ВОЗДАСТЬ, і РФ, і НАТО!
    = = = = =
    Суперповний місяц. Вовкулаки всього світу накинулись на Лівію.

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

DIDIO, та Ви що? Які головорізи? о_О Та то ж були "ісполнітєлі інтєрнаціонального долга"! :haha:

Дальневосточник, будете в котлі з Хусейном грітися, запитаєте його про це. :haha: Вам там буде з ним про гамєрєкосов і час , і нагода доооовго поговорити! :)))

п.с. А мінусів вам навіть на відплату не ставлю. Даю вам в однобокому порядку натішитися. :)

Останнє редагування: 21 бер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  4. Alter

Alter Well-Known Member

Та отож- то :)
    Давайте тоді вже до кінця про план Маршалла
    Які були його цілі(справжні, а не відновлення Європи як побічне явище при тому) ?
    Все ще віримо в Америку як в доброго самаритянина? О людська наївність...

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ----------

Мені такі факти не відомі, але з того, що Ви розповідаєте, можна зробити висновок, що і тут не все чисто - і для цього достатньо елементарної логіки.

5. Оля

Оля Старожилка форуму

А от Бога до цього всього таким тоном не замішуйте. Бо Бог все бачить і воздає всім тим, як Ви кажете, вовкулакам, які сплять і бачуть, як знищити Ізраїль. І кого Він до того задіє, то Його, Бога, справа. Чи використає НАТО, чи Америку ( в яких може і дійсно свої й плани будуть і вони й не знатимуть, що їхніми руками й робиться), чи всьому арабському світові розум помутить, що вони самі одні одних і перегризуть, що зараз і робиться. Весь цей сир-бор в арабському світі зараз іде чи прямо, чи , як кажуть росіяни "косвенно" через Ізраїль.

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Годі писати про Лівію як про країну з громадянською війною, де США нібито допомагає якійсь із сторін. Там заколот кількох племен, причому заколот організувався ззовні. Покажіть хоч одну фотографію де буде більше чим 20 повстанців. Таке враження що там на всю лівію десяток повсталих солдатів, які то в небо стріляють, то в пустелю ціляться.

• Подобається Подобається x 3
  7. аксакал

Я завжди підозрював, що Жириновський лише грає дурня.
    Залишається здогадатись, чому він сьогодні скинув маску блазня?

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

Щось із тим Бараком не те. США зав'язне у третій війні, не покинчивши з тими двома. Для громадян США це аж ніяк не на користь. Пригадую, звинувачували його у підробці метрик. Батько, куча братів - мусульмани. Варто було б впевнитись, чи не є він прихованим агентом Аль-Каїди?

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Та нечисто, нечисто. Сама знаю, що нечисто. Я ж зі самого початку написала, що то "тайна, покритая мраком". Кому було вигідно не пустити то в ефір ми може коли і довідаємося. Але те, що це було, чоловік особисто розповідав.

Такий термін можна би було примінити до Америки, якби вона була повністю християнською державою. А так, як сюди назбиралося всякої нечисті зі всього світу, то який з Америки добрий самарянин? Просто, на даний час, супердержава, яку всі ненавидять, але по допомогу біжать, якщо щось. ;) Але так, як в Америці ще сильна християнська позиція попри все і багато євреїв , то Бог ще Америку терпить і використовує для Своїх цілей у цілому світі, якби тут антипіндоси не клацали зубами. :)

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну то які тоді можуть бути звинувачення у бік Росії з приводу Чечні чи Грузії?

• Подобається Подобається x 2
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

Бачите, з тими метриками теж "тайна, покритая мраком". То ж немаловажний фактор. Без нього він би не став президентом. І я таки і вірю, що він народився в Кенії, чи звідки там його татко варгатий? Але так все замняли, так підтасували, що ніхто і не пікне. І хто? Невже всім правлять масони? І що вигідно - кидають на публіку, а що ні - так замаскують, що комар носа не підточить? ;) А може то все простіше простого? Може то все Бог допускає, до виповнення Писання? Готується грунт для появи і правління Антихриста? :sad:

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Всенепременно. А потом к вам в женский котел - прокричу, что он сказал. :)

Вот он и воздаст тем, кто взял на себя Его право - карать и миловать. Даже не сомневаюсь. Судя по тому, что вытворяет Гамерика - происходит именно это - когда Он хочет наказать - отнимает разум... :haha:

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

Да именно то...
    Барак - с иврита - молния... :haha:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

А до чого тут Чечня і християнська Грузія до Ізраїлю? о_О Росія так переживає за Ізраїль?о_О Та Росія сама тихенько, підленько і допомагає тим арабам зброєю проти Ізраїлю. Щоби досадити Заходові. Ніби декларує себе християнською країною і добре знає, що християни ні в якому разі не мають права бути проти цього вибраного Божого народу, але веде себе ой як! нечисто! За що і поплачується і ще більше поплатиться. Це так. Моя думка для Вас, бо Ви себе християнином вважаєте... ;)

13. Alter

Alter Well-Known Member

Це Ви мабуть фільм Megiddo дивилися :haha:

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Не прокричите! :) Мене там не буде, де будуть котли. :) Навіть тільки тому, що в мене нема такої ненависті навіть до Раші, яка мені життя зіпсула, як у вас до Гамерики, яка особисто перед вами нічим не завинила.

Ставте, учитуйте і контролюйте і далі наздоров"я! :) Ще й Невстранця собі покличте на підмогу. Той теж манією меншовартості страждає. :haha: За один мінус віддає 4-ма! І то на якому-небудь дописі. Премію, певно, зрізують :))

15. аксакал

У Кенії живуть самі євреї? :))) Арабське "барак" відповідає іврит-ському "барух".

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

+1, але - пам'ятаєте? ;)

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Колись дивилася, але вже забула про що він. В мене є Біблія для того. Хоча і фільмами люди попереджають живучих про те, що скоро буде. Але мені не треба фільмів дивитися, щоби не розуміти, що все стрімко до того наближається. І сліпий того не бачить, а нерозумний не хоче цього бачити.
    А на рахунок такого веселого сміху, то я би не була така безпечна в таких речах. Малесеньке стихійне лихо і всі відразу смирніють, чи ті що вірять, чи ті що ні. Недавні події в Японії тому підтвердження. ;)

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Если панi пролистает несколько страниц назад - найдет там фото - и небольшое обсуждение вооружения повстанцев в Ливии (взятых с армейских складов) - гамериканскими безоткатными орудиями. А еще есть французские "Миражи" - обучать полетам на которых прилетали французские инструкторы... Перелетевшие в самом начале конфликта... ТАК что еще надо посмотреть - кто тут "Ніби декларує себе християнською країною" :)

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не можна так про Обаму...

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Треба ж знати всіх бригадників - і в Ігнор!

19. - как видите, пытаются не подарить. Или хотя бы сделать вид, что не дарят. США "уходит на вторые роли" в конфликте, не собираясь однако сокращать военное участие :))) Очевидно, не только на ЛФ обсуждалась слишком явная заинтересованность США в этом вопросе. ;)
    -

20. аксакал

Це - як той "Злоумышленник" Чехова: всі гайки крадуть, не я один. Гад - он всюди гад.

а де твій аватар? :)