Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А до чого тут пан Ярема!?о_О Ви мої пости уважно читали? Я писав, що якщо Європа не хоче приймати тисячі біженців, то вимушена буде проводити поліцейську операцію, що, врешті решт, і сталося...Добре це чи погано, то інша справа. А я, особисто, вважаю, що незмінне перебування однієї людини на посаді 40 років не є нормальним і опозиція в Лівії повстала не з бодуна (там сухий закон), а на цей відчайдушний крок їх штовхнули причини набагато глибші, ніж ми собі уявляємо...Як хтось сказав: "Люба влада розбещує, а абсолютна влада розбещує абсолютно"... Цього не сталося б, якби в Лівії була можливість змінювати владу легітимно, шляхом вільних виборів...А так маємо те, що маємо.;) І пан Ярема тут зовсім ні до чого, він і на дружину-то не дуже здатний впливати, не те що на світову спільноту:))).

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Аль-Джазіра контролюється американцями!?о_О Ліга Арабських Країн також!?:sad:
    Чим ми там зможемо скористатись? Хто нам забороняє везти нафту з Венесуели, Мексики, Нігерії, Близького Сходу? Ніхто! А чи ми цим користуємось? А дзуськи! Присмоктались до московської цицьки і відірватись не можемо...Тому всі розмови про те, хто нам хтось чогось не дасть - просто пусте базікання;), вибачте за різкість.
    А мені здається, що відбувається остаточна втрата суверенитету малими тиранами, які звикли маневрувати між наддержавами в період холодної війни і робити в своїй країні все, що заманеться...А тепер цьому настав край, бо на обрії з'явилась міжнародна жандармерія. Звичайно, дії жандармів не всім до вподоби, особливо тим, у кого самого "рило в пуху"...;)
    А що Ви розумієте під справжньою демократією!?о_О

• Подобається Подобається x 4
  2. Defender

Defender Well-Known Member

Сейчас, Европа точно будет кормить тысячи беженцев, бонусом получит "непримиримых", которые будут взрывать ливийские (и не только) нефтепроводы и устраивать терракты.

3. Alter

Alter Well-Known Member

та певно, наприклад в штатів чергові критичні дні, а вони що в таких випадках зазвичай роблять? шукають десь на Близькому Сході ядерну зброю, або хто там підтримує терористів, ну але ж це всім приїлося, та й в очі кидається така регулярність. А тут справжня підтримка демократії. До речі - до чого там було НАТО? здається мені що проголошені цим блоком цілі та функції не включають підтримку демократії у всьому світі :)
    а взагалі-то я ось що маю на увазі
    http://www.youtube.com/watch?v=UI7i7F5d6RQ&

А пан Ярема тут до того, що він на мою думку ідеалізує Гамерику
    Є така гарна книжечка "Сповідь економічного вбивці"
    В этой книге Перкинс подробно описывает технологии, по которым американские корпорации подводят к банкротству или полной зависимости целые страны. Цель ”экономического убийцы” – склонить правительство отдельного государства к получению кредита у Международного Валютного Фонда, Всемирного банка, или американских корпораций. Особенность таких соглашений: подрядчиками всегда выступают американские компании, деньги иногда даже не покидают пределы Америки. А вот долг растёт гигантскими темпами. Погрязнув в долгах, правительства на глазах превращаются в ”марионеточные”, их элита просто переводится на американское содержание. Если схема не срабатывала, ”экономические убийцы” уходили, уступая место людям ЦРУ, ”шакалам”,как их называет Д. Перкинс. Их задача – устранение несговорчивых посредством мятежей, государственных переворотов или, как это нередко бывает, в результате покушения. И лишь в самом крайнем случае используется армия; самый свежий пример – Ирак..."(якщо не помиляюсь, видана у 2006)

Останнє редагування: 20 бер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Шановные, вы алогичны.

Если интерес Англии, Франции, бельгии, США, Канады, Испании, Италии -всех, кто бомбит сейчас Каддафи - исключительно нефть, то они должны были поддержать Каддафи. Ведь он обеспечивал стабильнысть и покращення жыття вжэ сьогодни.

Но Каддафи начал убивать свой народ, который возмутился тем, что он расставил на ключевые посты своих сыновей, хотя раньше (!) боролся против монархии!

Когда его отверг весь мир, и даже Россия о_О , он начал миру угрожать. Когда ООН приняла решение о запрете полётов, о конфискации его денег и т.д., он пообещал топить суда и сбивать пассажирские самолёты над всем Средиземным морем.

Этого мало? Вы чего!?

Когда во Франции Саркози срочно собирал европейских руководителей, он пригласил арабов. Были руководитель Марокко, и ещё другие. Они приняли решение: Каддафи, убивающий свой народ, развязавший гражданскую войну, должен получить в морду.

Вот и всё. И не приплетайте сюда всякую фигню. Кстати, "арабские революции" здорово проветрили некоторым мозги. Тем, кто помудрее.

Давно пора.

5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы даже тут ошибаетесь. Я читатель. А то что печатают мировые СМИ я могу прочитать и не посредственно в оригинале. Я бы был Вам благодарен, если вы найдёте статью и переведёте, дав ссылку на неё, о которой мало кто знает. А копировать, простите. Это то же что забалтывать. И так об чём вы информируете, трезвонят во всех СМИ.
    Это типа угроза? И в чём это проявится? Выльете огромную кучу трёпа?

6. Yarema

Краще годувати їх на лівійській території ніж на своїй;). А щодо непримиренних...Вовків боятись - до лісу не ходити...Ви ж не думаєте, що коли приймалось таке рішення, то не прораховувались різні сценарії? Коли вже прийняли таке рішення, то значить, що інші варіанти були ще гіршими;)...
    Тобто мароканський король вирішив дрейфувати від абсолютизму до конституційної монархії...На мою думку, то є непогано.;)

---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:17 ----------

Пан Ярема ідеалізує Фінляндію, бо любить країни невеликі чи малозаселені, затишні, з чистою природою...А до ролі Америки відноситься з розумінням, бо без світового жандарма життя на планеті стане просто жахливим, а безкарність різних тиранчиків-канібалів буде сприяти розповсюдженню тиранії повсюди, бо ті, хто є при владі, завжди мріють бути там назавжди... А втриматись тиранія може лише вибудовуючі "вороже оточення" і культивуючі стан "обложеного міста"...А це призводить до збройних конфліктів на кордонах і до війни всіх проти всіх...Зникни зараз Америка, то її невдячну справу довелось би робити комусь іншому, а чи є зараз країна, чий авторитет дорівнювався б американському? Ні. От американці і вимушені тягнути цього воза, бо повернення до ізоляціоністської політики призведе до ще гірших наслідків, до гонки озброєнь в країнах третього світу, розповзанню ядерної зброї і засобів масованого ураження...

• Подобається Подобається x 5
  7. Defender

Defender Well-Known Member

Все будет по Иракскому сценарию - фактическая оккупация и остальные "прелести" демократии насаждаемой мечом и огнем.

8. Alter

Alter Well-Known Member

так, саме так воно все і було ;)
    весь цивілізований світ просто висловив йому своє "фе"
    а він мудаг такий кинувся топити кораблі

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

саме це я і маю на увазі
    всі американські вторгнення по світу були всього лише функцією світового жандарма, ага
    про економічні інтереси мова не йде

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

бідний світовий жандарм обтяжений надзадачею - вирішувати "что такое хорошо, а что такое плохо"

• Подобається Подобається x 2
  9. Yarema

А в чому полягають економічні інтереси США. Чи не в стабільності і безпеці світової торгівлі? Нє? А українські економічні інтереси хіба не в цьому полягають? А китайські?;)
    А Ви думаєте, що американський платник податків мріє оплачувати ці військові операції і ще платити за це життям своїх дітей? Дивний мазохізм о_О...
    А щодо окупації Німеччини і насадження демократії вогнем і мечем в 1945 році Ви не заперечуєте? Може треба було Гітлера просто пожурити?:))) А чим Саддам краще за Гітлера? Тим що масштабом не вийшов?;) А Каддафі тим, що масштаб ще дрібніший?:)

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

як бачимо, КОАЛІЦІЯ не стала чекати виконання погроз. І правильно зробила.

11. Alter

Alter Well-Known Member

Була така прекрасна гра "F19" після "абрамса" саме на неї я підсів на декілька місяців :gamer:
    так от, там давалися різні місії, наприклад в Перській затоці(традиційно Ірак)
    стартував я з авіаносця
    і чомусь завжди мені найбільше заважав радар десь під Тріполі...
    звичайно ж не треба все зводити тільки до нафти.Було б надто просто і очевидно.
    Тепер там буде абсолютно незалежний і демократичний уряд

12. Yarema

Абсолютно незалежним можна бути тільки в пустоті;).

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Жириновский о Ливии: вот она и идет - третья мировая

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

:dntknw::dntknw:

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Абсолютно незалежним і демократичним може бути лише уряд економічно сильної держави. А до того її треба вести за руку. Варто згадати Німеччину, або Японію. Чи Францію. З останніх демократій - Чехію тощо.

Насчёт излияний Жириновского - полный бред. Я считал Вас более мудрым,
    Ravvin.
    " И везде там – нефть, газ, уран, все нужные ресурсы, которые будут помогать дальше экономике Европы и США, поскольку это за бесплатно можно будет оттуда вывозить. То есть, новая колониальная политика – так еще можно называть ее. "
    А Примеры можно - где Европа и США что-то получают бесплатно?

Останнє редагування: 20 бер 2011
  16. Yarema

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

Читайте, слюни уже текут.:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  18. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вот это интересно.И кто же Францию за ручку вёл?

19. Alter

Alter Well-Known Member

американський платник податків має таке саме відношення до подій в Лівії як український - до нового податкового кодексу
    згідний на 100500
    але саме так - сумно !!!
    і якби така ситуація склалася, нам би довелося з нею якось справлятися
    а наразі ми залежні від усього-і від того, з якої ноги встане путін чи обама

---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

а що там читати? підтасовування,перекручування і маніпуляція фактами, демагогія
    України нема, а Росія є :)))

Просто комусь досі не дає спокою те що Україна досі не в складі імперії
    не новина

20. Yarema

Про це краще знати мешканцям США...Дочекаємось, коли хтось з них висловиться на форумі;)...Але я думаю, що Ви не праві. Громадяни США і громадяни України - то дві великі різниці, як кажуть в "перлині біля моря":))).

а де твій аватар? :)