Муамар Кадафі не по зубам американським шпІЙОнам

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем respekto, 23 лют 2011.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бо якби ви були розумною людиною, яка не начиталась совєцкіх газет, ви б знали, чому в структурі ВВП США і Росії така різниця.

Поцікавтесь, чому це працівник АЕС США отримує в середньому 100000$ на рік, а росіянин в 6-8 раз менше. Чому великі гроші в США клієнти платять адвокату. А в Росії - суддІ. А ще скільки економіки Росії в "тіні", а скільки в США. Це я намєкаю про нєпроізводствєнную сфєру. :)))

Ну і так далі. Бо ваші форАшні демагогічні замашки просто запарюють. :n:

• Подобається Подобається x 7
  2. kym

kym Well-Known Member

От тут якраз і видно різницю між свідомим українцем... тобто українцем, який вважає Україну своєю єдиною Батьківщиною і громадянином України без Батьківщини. А ви прекрасно показали метод мислення советского человека, який потихенько вимирає, але ще залишилось пару екземплярів.
    Я вроді ясно написав що начитались ви кремлівських аналізів... а це не значить що не треба читати взагалі... і тулити тут не потрібно кремлівську ідеологію бо згідно Черчіля Росія має свої нац інтереси а Україна свої... вони можуть співпадати а можуть не співпадати. а "все беды идут не от кремля" а від совкового чоловіка який тільки аналізи кремля читає.
    Якщо для вас міф атака 11 вересня то поїдьте в NY і подивіться де ділись дві вежі... поїдь те в Афганістан і подивіться з ким там воюють.. і можете свої спорні тезиси тримати в себе на кухні.
    А вся ця теорія про американську загрозу - це точно міф про загрозу для великой расеї... бо расея без загрози жити не може... спочатку доми з власними громадянами підриває, а потім каже що загроза з кавказу і хтось стає президентом... так що ліпше мовчіть про міфи ... спокійніше спати будете.

• Подобається Подобається x 6
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну давайте не будемо який він хороший, і для кого. Якщо ви любите Маркса, Лєніна і Маудзі, ну тобі і клаповухий френд вам подарок.

Вже крокує, бо ціни ростуть а з ростом цін кількість людей які опиняються за межею бідності зростає.

• Подобається Подобається x 5
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Не люблю тих. А щодо Обами - тверезо оцінюю ситуацію і вважаю, що на ДАНОМУ етапі - це найкращий варіант для США. Крім того, його вуха пристосовані, щоб чути все навколо, довгі руки - щоб показати чорним братам STOP... І вже цього достатньо, щоб Америка сама по собі вийшла з кризи. Правда, треба трохи поекономити, і попрацювати. Незвично, але треба.

---------- Додано в 04:28 ---------- Попередній допис був написаний в 04:26 ----------

Фермери США завжди скаржилися на перевиробництво і недостатній попит в країні на їх продукцію. То нехай тепер виграють від цього. Виграє і Америка. Гроші повернуться іншим шляхом.

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Здалека виглядає зовсім не так як воно є насправі.

Якраз для Америки є звично працювати і працювати тяжко, а он для таких як той кого ви восхваляєте і йому подібним якраз легше кричати що в багатих треба відібрати і дати мені, бо я не хочу ніц робити... але хочу мати.

Я не проти щоб Америка виграла, але скільки годен з’їсти тої бараболі? :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Робіть як ми: набридне бараболя, переходьте на потейторси. :)))

---------- Додано в 05:08 ---------- Попередній допис був написаний в 05:06 ----------

Ви забули LA 1992 року? В час кризи, якби не Обама у Вайтхаузі, то могло б статися де завгодно і коли завгодно. З будь-якого приводу.

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Прошу таваріщя Великого Економіста послухати ось таку правдиву, але анекдотичну історію. Є тут в нас один маскаль, бальшой бізнісьмєн. Має "руский" магазин. Вірніше, то вже не перший його магазин. Мав спочатку один, продав, пішов працювати на державну роботу, але довго там не втримався і купивши старе приміщення, відкрив новий. І вирішив всі інші "рускі" магазини запхати за пазуху. Порізав ціни як тільки міг. Народ повалив туди, як барани на заріз, бо все дешево, майже "нахаляву". А тут йому місто - раз - і присилає папери, що його приміщення разом з іншими іде під знос. Скількисьто там грошей йому виплатили і він купляє неподалік землю і будує величе-е-е-е-зний маркет. Ще грошей понабирав в кредит, понапозичав у людей і відгрохав дійсно навіть велику і для Америки споруду. Зробив помпезне відкриття, накрутка на товар мінімальна, працює радше на обороті товару, народ далі суне, бо халявні ціни і тут прийшли пару бабок, стали перед магазином і говорять з неприхованою злістю і заздрістю: "Ти подиви, як він за наші гроші вибудувався! Мільйони на нас бідних заробив і тепер панує!" То дійсно були такі слова сказані і вже стали у нас тут анекдотом, що й часто одні других підколюють, мовляв "і ти вже на бабкиних бідних грошах розжився і пануєш". :))
    От і така і ваша "бабківська" хвілософія. Ви, як і ті бабки, раді би американськими благами користуватися, на фірмах, які вони в Україні відкривають, працювати і отримувати майже американські зарплати, але, якби Америка була бідна, як і Україна, то ви би мовчали, вас би жаба не душила. А як вона своїми мозгами працює і дає працювати ще й цілому світові, то тоді їй ЗАСЬ! Нєчя нас іспользовать!
    Бідні, бідні ви "бабки". Хоча і закони великої економіки знаєте. А хрін з того маєте, бо інакше би не скреготали зубами на Америку, а навчилися від них і на них гроші заробляли.

---------- Додано в 06:10 ---------- Попередній допис був написаний в 05:50 ----------

Дідіо, дайте собі спокій з тим хорошим. Слухаю часто американське радіо, то самі чорні давно плюються, що собі за кару вибрали. Кажуть, що на його фоні Джордж Буш "looks good". І нічого би обколоті негри не спалили. То вони так щоразу розпоясуються при "дєрьмократах". І не тільки вони, а і весь "white trash".

І Ви вірите, що при Обамі Америка працює? Та то ще такого бардаку не було, як зараз. Криза, економіка на дні, а він ще більше садить країну в кризу. Він не від Бога, а наказання Боже для Америки за все, що тут він і "дєрьмократи" наробили і роблять. :ireful1:

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 1
  9. Оля

Оля Старожилка форуму

Тю, я дійсно думала, що ви щось в економіці кумекаєте, а то так, лише щоби ще один раз як не на бандерівців, то на Америку купу накласти. :crazy:
    А епохальноє откритіє тут в тому ( на уровнє дєтской пєсочніци пояснюю), що сам нічого не можу і не вмію, біжу там, де халява, а потім ще того, хто ту халяву мені створює, не обмину лайном облити і зубами поклацати. Він ж, гад, на моїх копійках жирує! :ireful:

п.с. А рускій язик я не ковєркаю. То я в транскипції його передаю. Для лутшего паніманія. То так. Відповідь на коментар.

10. Дальневосточник

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Пафосно, як руда купка, залишена наївним собакою в дитячій пісочниці. Те, що ви не збіжали з Родіни - то проблеми Родіни. Не вийшло в неї. Нехай.
    А ось нащот поучанія... Чи убійств людей в Афганістані, Чехії, Угорщині, чи в Чечні, чи в "Норд-Ості" - тут щось не сходиться з новітньою історією. З підручником.

---------- Додано в 09:06 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

У вас щось особисте до "руских магазинів", нє? :))) Бо Ви вже кілька раз повторили, що вони нахвік в Америці нікому не потрібні. :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Транскрипція, таварішчь, транскрипція. Тобто, пишеться так, як чується. Чи це знавцям економіки невідомо?

А я сбєжала. Але не по халяву бєжала, а щоби чесно жити і працювати. І щоби до мене і моєї родини відносилися, як до людей, а не як до бидла.

Покажіть ті поучальнікі, де гамєрікоси вас поучають, как жить! Чи може ви самі все від гамєрікосов павпуєте, та й ще й в перевернутому вигляді? А в мавпуванні гамєрєкосовскої гидоти, то ще перепльовуєте гамєрікосов в 1000 разів!

Не кликали б ті страни гамєрікосов на свої розборки, не вчили би гамєрікоси їх своїм "понятиям". Хоча тут я з вами згідна. Залежало би щось від мене, я би відгородилася від тих всіх прошаків височезною стіною і нехай одні одним глотки поперегризають. А то ще своїх дітей губити за їхні дибільні розборки.

---------- Додано в 08:47 ---------- Попередній допис був написаний в 08:39 ----------

Особисте. Маю один з таких. :) Грабимо Дальневосточника і за його рахунок годуємо саатєчітвєнніков в Гамериці. :mocking: Тільки гамєрєкоси ніяк не надаються, щоби помагали нам в тому. :mocking:

13. Дальневосточник

Ливия - зовет Гамерику? Когда? Или - Афганистан звал? Или - Ирак? Или - Сербия? Или - Гренада? Или - Вьетнам? Тяжелый случай...
    :english_en:

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Вы, как я понял - лыжи навострили? Ни гвоздя - ни жезла! :)
    А какое отношение перечисленное - имеет к Украине? Я - не из Сиэтла - или Москвы. Вы эти вопросы - туда отправляйте. :)

14. Максим

Максим Well-Known Member

Ну да, ну да, нам тут всім платять шалені гроші на халяву. :)))

Напевно, то саме ті гроші, які США (і ЕУ) "крадуть" від бідних країн? ;)

---------- Додано в 09:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

Угорщина звала в 1956. Чехословаччина звала совєтів в 1968 році. Листом від трудящих. А Афганістан - в 1979. Тільки Амін лист писати не захотів. ;)
    А ще звали Араби, хе-хе. Не втрутилися б Штати - Каїр і Дамаск ізраїльськими б стали. :)

• Подобається Подобається x 4
  15. - убедительно у вас получается доказывать, что США не хуже СССР...

16. Дальневосточник

Сегодня вновь взлетели цены на нефть. Инвесторы опасаются, что беспорядки в Бахрейне могут перекинуться на соседнюю Саудовскую Аравию. Это поставит под угрозу стабильность поставок нефти. Сейчас американская нефть марки WTI стоит почти 100 долларов за баррель, североморская Brent – 110 долларов. "Где деньги, Николя?" В Ливии придумали, чем ответить французскому президенту. Сын Муаммара Каддафи требует от Николя Саркози вернуть деньги за выборы. Сэйф аль-Ислам заявил, что президент Франции финансировал свою предвыборную компанию за счет средств Ливии и пообещал представить общественности все необходимые банковские счета. "Вести ФМ" связались с президентом института Ближнего Востока Евгением Сатановским.
    "Вести ФМ": Евгений Янович, Франция признала оппозицию Ливии, Саркози предлагал нанести авиаудары по стране. Вот такие заявления сына Каддафи – это хорошо продуманная месть?
    Сатановский: Это некоторая реальность. В конечном счете, если вы связываете некоторые свои финансовые интересы с кем-то, то не очень релевантно после этого говорить, что этот лидер не является легитимным и связываться с теми, кто его пытается свергнуть. Что называется, вот он, наш ответ Чемберлену в лице того, как Каддафи будет сегодня дискутировать с Саркози. Ситуация вполне реальна, Саркози же не случайно был первым, кто ринулся из Европы обнимать Каддафи и утверждать, что он теперь больше не террорист, а вполне легитимный политик. Ну, наверно, не стоило потом внезапно от этого отказываться?
    "Вести ФМ": А как вы считаете, не поторопились державы многие, когда заявили о том, что разрывают отношения с Каддафи?
    Сатановский: Давайте поймем простую вещь. Ситуация на Бахрейне и ситуация в Ливии – ситуации аналогичные. Каддафи давит некий мятеж против своей власти. Бахрейнский король, пусть даже он человек существенно более достойный в глазах мирового сообщества, делает тоже самое. Каддафи использует африканских наемников. Кстати говоря, не дикие племена из гор и пустынь, а людей, прошедших выучку у кубинских и советских десантников. Собственно говоря, чем отличается ситуация с саудовским, кувейтскими и эмиратскими войсками на Бахрейне от той ситуации, которая есть у Каддафи. Налицо двойные стандарты мирового сообщества, налицо абсолютный кризис европейской политики и, кстати, политики Лиги арабских государств, которая уже объявила, что Каддафи не легитимен и что теперь будут европейцы и арабские лидеры, вообще-то говоря, не очень понятно. Если Каддафи возьмет Бенгази и останется во главе Ливии, что, Европа откажется от ливийской нефти?
    "Вести ФМ": Евгений Янович, хотелось бы узнать ваши прогнозы по развитию ситуации в Ливии?
    Сатановский: Прогнозы можно давать очень осторожно. Потому что Каддафи явно сегодня выигрывает. Каддафи может задавить восстание в Бенгази и, повторим еще раз, он явно не готов делать это малой кровью, потому что он пытается отсечь Бенгази от египетской границы, не оставив коридора оппозиционерам для отхода. Это значит – он будет их уничтожать. И что в этой ситуации будут делать европейские войска, что будет делать шестой флот США и те корабли второго и пятого флота, которые сегодня барражируют побережье Ливии? Будут ли они наносить по армии Каддафи точечные удары, и каким образом они будут добиваться там закрытого неба. У Каддафи не подавлена система ПВО. Причем, достаточно серьезная. Все это может обойтись слишком серьезно и не похоже, что не только европейцы, но и американцы сегодня готовы на очередную военную авантюру. Хотя, разумеется, поскольку Обаме нужна слава не только человека, который сдал Афганистан и Ирак, но и человека, который является твердым безопасником, ожидать можно все, что угодно. Проблема только в том, что не очень понятно, а как вообще купировать Каддафи, если он занимает не один город Триполи, а всю территорию страны.

17. Максим

Максим Well-Known Member

США в сто разів хуже. Американці так і не змогли зробити найбільший в світі мікрокалькулятор. А в СССР - запросто. :)))

18. - и хохмить получается отлично! :good: Прям даже и современную политику США обсуждать после этого как-то глупо. Ведь СССР когда-то был такой плохой и смешной... ;)

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

- ответ очевиден. Вопрос в другом, достаточно ли он демонизирован, чтобы это прокатило без серьёзных негативных имиджевых последствий? Похоже нет, раз медлят...

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Коли говорите за союз, то будь ласка відокремлюйте чорне від білого
    Були найкращі в світі спеціалісти, був соціалістичний лад, який дав їм освіту та роботу, і була червона партійна пошесть, яка як могла всім заважала. Кілограмові мікрокалькулятори це провина партії, яка не сприяла розгортанню НТР 70-80х у союзі.

20. Максим

Максим Well-Known Member

Найкращі в світі спеціалісти в чому? о_О

Умгу, тисячам дармоїдів з дипломами в різних НДІ. Безробітних за соціалізму ж бути не могло, чи не так? ;)

А "освіту і роботу" всім хіба не червона партійна пошесть забезпечила? Ви вже визначтесь, заважала вона чи навпаки, роботу всім давала. А заодно і освіту, житло, що там ще любите згадувати з того періоду... :)))

а де твій аватар? :)