Майжен Наразі клаптичок землі де назбирала відро порічок, смородинки, малинки... Ляпота!!! Вже й варення встигла зробити ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ---------- Ну так треба , щось робити, щоб мрії збувались, нє??????
Та дав би Бог!!!! Правда то земля не моя, а, ну якби сказати на часі в оренді, але урожай збираємо файний....
Мрію щоб всі ....,які проживають в Україні вивчили українську мову і поважали український нород. Утопія?
Але ж це парадокс! Жити в державі і не вивчити державної мови. Бачу в цьому лише неповагу! Бо якби були такі тупі, то хай би вже...Отож, мрію
Шкода!!!!!Я деякий час жила в Києві(жах,жах) як в Америці,чесне слово,української мови не чула,лише на ринку,де бабці розмовляли, і то на діалекті. Всетаки Львів , не даремно є культурною столицею України. Не журіться Пері,шо є то є.......Головне - здоров"я, і те що поки у Львові,як вдома!!!!Бо коли у Львові,буде як в Києві,то ми з вами станемо іноземцями невідомої країни.Ну,ви мене зрозуміли.
Вже з тиждень мене переслідує нав"язлива мрія. Мрію, щоб батьки переїхали жити десь ближче до Карпат. Можливо це пов"язане з тим, що вже третій рік коли починаються жнива батько просто себе жахливо почуває. Алергія страшенна.Спека..пилюка діють на нього дуже погано. мама теж все гірше переносить цю спеку. От я й почала "капати " їм на мозок Якщо чесно собі признатися...то я теж хочу звідси переїхати на ЗУ
ЗУ теж поняття відносне в якийсь Бурштин чи Червоноград не дуже добре переїжати і з роботою у ваших регіонах краще все таки
Я розумію....та й про роботу в курсі. В Італію батькам вже пізно їхати Поки ще це тільки мрії, але...буду шукати щось підходяще.
Буде здоров* я - буде й робота На разі, ще не всі Карпати розікрали, ще можна щось підшукати ( маю на увазі, житло). Гарна мрія Дай Бог ВАМ здоров* я і мужності її здійснити!
Я нікуди з України не хочу. Це моя земля . Придурки політики мене не заставлять поїхати звідси. дякую за підтримку
Не будьте такі категоричні Кілька років тому і я б так сказала, та на жаль дедалі частіше задумуюсь про закордон.... Поки ви не маєте відповідальності перед дітьми, можна відбиватися, а потім дивишся як буде краще для них... Мрію про власний будиночок десь в найближчих селах від Львова...
Мрію про маленьку, гарненьку дачу. Десь в горах. Так, щоб на ціле літо з міста перебратися на відпочинок, до тишини і природи.
Значить треба починати мріяти про багато-багато грошей, щоб здійснити мрію про дачку , а мені про будиночок
Та ніби і не тільки мрію,а й прикладаю зусиль, для того щоб вони були. Але на жаль, вистачає тільки на саме необхідне. Тоді до попередньої мрії добавляю ще одну - багатого дядечка з-за кордону, який залишить мені свій спадок...От...