а як той трамвай проїде, якщо за ніч півметра-метр снігу випаде? тут треба якийсь новий екологічний транспорт придумувати, або взяти вже існуючий (напр. собачі упряжки з саньми)
Мрію вмерти в лісі. Восени. Щоб заритись в купу листя...і шоб ніхто й ніколи мене вже не знайшов. О... І шоб не було якигось похоронів,боронь Боже! І так життя дороге,оплати дорожчают....їдло дорожчає...а ше на ями і трумла тратитись...нєа...не хочу. Щоб сусідські баби не рахували кількість слезинок: - О-о-о..дивисі...вона іно дві слези вронила... Би сі хтіло...а гріхи ше не пускают. Мушу покутувати тут.... Та й всьо....
Мєчтать нє врєдно,врєдно нє мєчтать(с)... Чим моя мрія гірша від мрії попарити пузо на Канарах? Чи купити си Лєксуса? Чи з"їсти метр кубаси?
Нє,ну придумав! А я ото буду гуляти в лісі і наткнуся на твого (вибач) смердючого трупа...то ж шок на все життя! Угу..аякже,в листя занурися і не знайдуть...вітром здує листя і всьо...ти во всєй красє) А я мрію про весілля у Львові
Якщо про міру реалізованості говорити - то можна просто дочекатись осені, залізти в купу листя і пустити кров з жили. І для цього не треба працювати, та й мріяти не треба - просто чекати осені.
Неестетично...та й боляче... Та й самогубство - таки гріх. Не хочу. А вмерти волію в лісі. А не в лікарні,не під колесами,не від ножа,чи кулі. ---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ---------- Місця тре знати. Щоб ніхто не знайшов. Я знаю.
смерть смертю, Ромку, але наразі є життя. а про смерть можна вже буде помріяти перед самою смертю))) або після - якою б вона могла бути кращою))
А хто знає,коли вона наступить? Нині ховали сусіда,двадцятилітнього пацана. Попав під машину. Я ще пару днів тому з ним розмовляв.
в момент довгоочікуваний - згадається все... і в тому то й прикол шо хто зна коли вона настане, в тому її перевага)) і то кльово! та й навіщо забивати дурним голову?) живем - то живем, помрем то помрем; що зробиш, життя таке!
Мрію про те,щоб у Ромка і у всіх нас все було гаразд!А Лєксус --то так собі,дєло наживноє!Головне----ЗДОРОВ*Я І ДУШЕВНОГО СПОКОЮ ВСІМ!Навіть Ромковій тьощі і нашій цьоці! ---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- ПИ.СИ.Я в рясненському лісі теж буваю,давайте боротись за чистоту навколишнього середовища!
Знаю як труп відгодувати щоб був файни. Треба заморити пацієнта кедровими горішками і пахучими травами. Довго годувати треба рік чи два а жодних дриглей ,без пива . М Б Пiсля такого терпіння легка душа в небо піде. Але якщо за рік два дієти помирати не захочеться йосем не винен.
Зберігається краще, людоїди точно знають і не люблять європейських морякiв.Дієта строга від неї людина ослабне , можна завчасно померти. Напевно гарний тютюн і добра кава не зашкодить що б й не кашляти.А як фацет кашляне й раптом на порох розсиплеться?
чим я собі тільки голову не забиваю... і краще б не забивав, ато лінія життя така як в лабіринті, доріг купа, а не завжди вибираєш правильну... хоча я не шкодую ні за чим, ні за жодним хибним кроком, але все ж якби не задумувався про наслідки, воно (життя) було б інакшим... ---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- йой, Ромку, та про що ж ми то говоримо, хтось зайде мрії прочитати, а тут ось така х..ороша штука))) мріємо мрії повинні бути хороші
Хочу,щоб збулась моя мрія,дуже хочу мати свій ресторан,він був би найкращий,страви були б найсмачніші...Еех!!!!!Хто би то капіталу накинув...