фінансистів тре шукати а не час, гроші, ше якісь дурниці... ---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ---------- А як серйозно - журналістика і вперед по турах...
А я мрію...впасти в траву....подальше від світу...від усіх...бездумно дивитись в небо... І всьо... І,шоб мене ніхто не відволікав від цього важливого заняття....
Мрію, щоб людство схаменулося і припинило споживати все у надлишку. Мрію про чисте повітря, воду, ліс, про життя без пластику і поліетилену.
Якщо відверто...боюсь мріяти... Колись...я мріяв про донечку. Ще зовсім молодим...мріяв..."у моєї доні оченята чорні...у моєї доні вії,наче мрії..." І,коли вона народилась...я взяв її на руки...ще в роддомі...а вона сміється до мене...щасливішого від мене не було на світі... А ще...колись,будучи прикованим до лікарняняної койки,я попросив її пересунути до вікна. Там,далеко виднілись верхівки дерев...ліс. Як я мріяв,ще хоч раз побувати в лісі. Хоч трішки... Мрії збуваються...дивним чином...
А я ось саме зараз мрію про прогулянку у Стрийському парку восени..під дощем..листя жовте ..і ми гуляємо взвшись за руки...Ех.....
Маю я си таку мрію, собаку хочу! І не просто собаку, а легендарну собаку, цій породі уже понад 2000 років! Маремма
- хм... з маленьких мрій то я ше хочу стрибнути з банджі-джампінгк, але в кам'янець-подільську... не знаю чи вона колись здійсниться, але буду надіятися! (просто там вже банджі не практикують, тільки роуп...) - ще я хочу політати на великому літаку (цього року має вийти)) - далі хочу побувати на всіх водоспадах карпат (+ водоспад в криму (найвищий в україні 98,5м))!!! - хочу побувати на говерлі (цього року теж планую це зробити і зроблю)) - побував вже на стількох горах, а там ще не був(( - хочу покупатися в морі!!! (був в дитинстві, але то було давно) - ще я хочу зловити рибину більшу ніж до ліктя))) - хочу пожити на безлюдному острові тиждень)) - ще я хочу потрапити в книгу рекордів гінесса що ж то я ше хочу вже й не пам'ятаю))) і того наразі досить п.с.: може хтось хоче теж таке?) не проти компанії)
О, я теж і з парашутом теж хочу, ще хочу поїздити за кермом великого автобуса - але це швидше не мрії, а плани на майбутнє без визаченого строку виконання. а серед мрії, які навряд чи колись збудуться: щоб зима була така, як 50 років тому: щоб вийти зранку з хати треба було вилізти через вікно, відгорнути сніг, що за ніч нападав, від дверей, а тоді вже їх відкрити мажна; щоб у Львові побудували метро (знаю, що нереально); щоб на дорогах з транспорту залишились тільки трамваї і тролейбуси, а в ідеалі - і їх щоб небуло, тільки велосипеди...
вже стрибав :cool: кльово, і вам раджу оце б було кльово))) зимою на велосипедах не дуже файно, тому залишимо трамваї