А робота ваша така: Вмощуйтесь зручніше на диван і продовжуйте мріяти ,або ще краще активно планувати.... реалізовувати оті ваші мрії. ---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- Певно Мих.Нє? ---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ---------- Во чоловік колись казав таке: — Якщо ви знайшли жінку своєї мрії — з рештою мрій можете вже розпрощатись.А сам реготав,як то зрозуміти?
то такий чоловічий гумор а ось трохи жіночого. одне подружжя св'яткувало срібний юбілей і п'ятидесятиріччя дружини. і з'явилася до них фея і каже виконаю вам по одному бажанню. Жінка каже: хочу в кругосвітню подорож зі своїм коханим; а чоловік каже: хочу мати жінку на 30 років молодшу за мене. І ось вони на круїзному пароплаві, подорожують по свтіу - їй - 50, йому - 80 то ж мрійте правильно
шось ми давненько не веселились.Давайте хоч помріємо....хто ,про що.Мих про дриглі,Ромко про файну каву,Alias про Львів..... і т.д.А ще краще пропоную помріяти про щось незвичне,прикольне,смішне і тим поділитись. Мо, хто хоче побавитись в клуна,зомбі ,тощо... ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ---------- То певне темку тре особливу придумати:Форумні забавки - як така ідейка?
Мрію мати колись стільки часу та фінансів, щоб поїхати у круглосвітню подорож... Та не хотілося б цього робити з якоюсь тур-фірмою, де відчуваєш обмеження в часі. Хочу поїхати з якоюсь невеличкою компанією таких самих шалених мандрівників, для яких немає різниці чи ночувати в готелі чи в наметі у лісі. У світі є стільки чудових місць, які варто побачити, стільки цікавих людей, яких можна зовсім несподівано зустріти на своїй дорозі...Від стародавніх міст з чудовою архітектурою до диких пляжів, на яких, здавалося б, не ступала людська нога - це все хочу побачити, пережити та зробити кілька знимків на пам"ять... А через багато років дістати з шафи старий фотоальбом і ще раз згадати цю незабутню подорож, і показати її дітям та внукам, і сказати Я ТАМ БУЛА!!! От так от мені мріється.. :girl_in_dreams: Але мрії матеріалізуються, нє? Залишилось фінансів трошки назбирати П.С. Хто зі мною?
Та якщо систематично та чесно відкладати одну і ту саму суму з зарплати щомісяця, то насправді реально відложити певну суму. Ось на приклад, якби людина яка кинула курити (я одна з них), відкладала що місяця таку суму, яку тратила на сигарети, то вийшло би насправді досить немало тотих фінансів Але насправді це не так легко зробити, адже завжди знайдеться купа інших речей, які треба купити і чомусь таки не вдається заощадити Треба певне відкрити окремий рахунок і туди щомісяця відкладати певну суму, найкраще відразу після зарплати, бо під кінець місяця не вдасться і головне ні в якому разі з цього рахунку грошей не знімати!