Мрія сучасного жлоба та політика.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 18 бер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кертісовський реактор трохи пригасили водою, тому вже з "*****а" (6 категорія) спустилися на "дурака" (5 категорія МАГАТЕ). Давай далі.
    Скоро після розгляду жлобів перейдемо до аналізу биндюжників, які так торохтіли після війни на мостових, що хоч уші затикай від їх коліс та мату.
    Боже мій, яка дискримінація навіть від програми - кертівського "*****а" пропустила, а на мій - одні зірочки.

2. kertis

kertis миється в бані

Тара-гой поциент, вы хочите сказать что у вас комплексы пятой категории?
    Лёгкие пинки по вашему опухшему гондурасу доказывают обратное. Вы оперируете не логикой а чувствами, и какими то фимозными желаниями. Мне не нужно даже пытаться закидывать вас с Грандом гамном, вы чудесно справляетесь сами. Запах стойкий, несмываемый. :rolleyes:
    Прокип, Кертис, прекращаем. Обоим предупреждение.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для скунса лебідь такий во...нючий. Кертіс, прийшов поскандалити? Я бачу цю твою чесотку. Чеши далі, хлопче, бо в мене настрою немає лаятися. Краще мовчки вивчай характеристику жлоба.
    МОД: Троллинг(рецидив). Я предупреждал

4. kertis

kertis миється в бані

Отнюдь. Я прийшов шоб вас спровоцировать и забанить. Как видим мне это удалось :)
    Так я борюсь с людьми, которые уродуют Украинскую Национальную Идею.
    Когда то, Бандеровцы отстреливали мельниковцев.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[OFFTOP]ліпше б вони більше відстрілювали нацистів та комуністів[/OFFTOP]

6. kertis

kertis миється в бані

[OFFTOP]Таки да, но порядок в движении всегда нужен. Как правило, сначала уничтожают внутренних врагов а потом внешних. Паршивых овец нужно уничтожать, дабы сохранить стадо.[/OFFTOP]

7. duncan

[OFFTOP]от і маємо 20 років гризні[/OFFTOP]

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пупере. Зрозумійте, що жлобство не має чітко визначеної формули (на кшатлт математичної) та одиниці виміру. Так само як любов та ненависть теж не мають ані одиниці виміру, ані чітко визначеної формули, ба навіть формулювання. Це величина не фізична. Тому Ви марно пристаєте до пана Прокопа з подібними вимогами.

маленьке уточнення. Ви Пупере на всі вибори ходили?

9. duncan

пане ГРАНД, шановний Прокіп створив цю тему, щоб мати змогу висловитися
    так?
    відповідно -- якщо є тема розмови, то тре зясувати, про що вона -- я намагався, але шановний Прокіп схарактеризувати, що таке жлобство у його розумінні, так і не зміг :pardon:
    і, як на мене, все має визначення, особливо ті речі, якими людина оперує
    маю такі політичні погляди, згідно з якими виборами цікавлюся не більше, ніж просто новинами

10. ГРАНД

Це не відповідь. Я питав, чи Ви на ВСІ вибори ходили? А про ваші політичні вподобання та щось інше я не цікавився. Дайте односложну відповідь, так чи ні.

11. duncan

не ходжу

12. ГРАНД

Як Ви вважаєте чи це не одна із складової жлобства?

13. duncan

ні, не вважаю

жлобством є те, що спершу особа за когось голосує, а потім плюється на того, кого вона сама собі вибрала; або не плюється, а й далі шукає ворога серед іньших людей

14. ГРАНД

Дивна інтерпритація виборчого права. Цікаво, а коли в інших країнах (західного світу) той чи інший обранець розчаровує сподівання совїх виборців, то теж прояви жлобства з їх (виборців) боку?

15. duncan

якщо Ви вже навели "іньші [абстрактні] країни", то в "цивілізованих" (за виїмком, мабуть, сша) країнах люде не є дуже активними ~ 50% ходе на вибори
    мабуть, вони давно усвідомили те, до чого українці ще не додумалися
    оскільки змінити ситуацію неможливо, волію не брати в цьому участь

давайте тепер повернемося до визначення жлобства (в тому числі, політичного): який Ви сенс вкладаєте у це?

16. ГРАНД

Справа в тому , що на Заході існує повна і беззаперечна гарантія чесності виборів. а у нас "виборча весна" проіснувала трохи менше 5 років. Є такий вислів "ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі". Так от для нас перефразуючи звучатиме так " Ми не настільки розумні і цивілізовані, щоб не ходити на вибори". не ходити на вибори то є розкіш для народів які в своєму розвитку досягли чималих висот.

1.Перевга матеріального над духовним.
    2.Відстороненість від суспільного життя, а як що і приймати участь , то виключно коли справа стосується безпосередньо своєї особи.
    3.Нехтування соплемінником. Недовіра до людей.
    "Моя хата з краю". Хоча наші Чигиринські тлумачі запевняють, що жлобський смисл цьому прислів"ю надали вже москвини. А на справді смисл в ній зовсім інший.

17. duncan

пане, ну не переконаєте Ви мене, що західна (східна, південно-північно-західно чи ще якась) модель для України найліпша
    історія говоре, що для нас найліпша саме анархія -- тобто максимально дрідна структурованість влади
    як на мене, є простіше твердження, що таке "не бути жлобом" -- піклуватися своєю родиною і не пхатися до іньших (не заважати іньшим)

18. ГРАНД

От і не правда. Нічого історія такого не вчить.

Це надто вузенько. До того ж, як що інші пхаються до Вас? Що тоді?

19. tanna

tanna Дуже важлива персона

А тоді треба ставати жлобом і посилати їх на небо за зірочкой. І так, щоб назад не повернулись. :rolleyes: А з деякими тільки так. До речі, із жлобом треба вести себе теж по-жлобськи, як не дивно. Інакше він просто не зрозуміє. :pardon:

20. duncan

а у Вас на аватарці хто?
    це максимально просто і зрозуміло, а не так як у шановного Прокопа, коли жлобом може назвати любого, хто йому не подобається
    а конкретно хто пхається до мене?

а де твій аватар? :)