У меня тоже паспорт и техпаспорт на машину немного отличаются. Фамилия, слава Богу, одинаково написана, а вот имя по-разному. В паспорте я Oleksandr, а в техпаспорте я, с какого-то дива, Olexandr. Я ГАИшникам сказал, что правильно Oleksandr. Они утешили меня тем, что у них в программе забито только так и не иначе, и ничего изменить они не могут. И вариантов у меня два - либо брать такой как есть, либо остаться без техпаспорта. Будем надеяться, что пограничники из ЕС не будут сильно придираться, если я вдруг надумаю за "правильный" кордон машиной махнуть.
А что Вы скажете на это: Чувствую свободу слова во всей красе! И доступ в тему:"Мовні оффтопи" мне закрыли! Но, что самое интересное, никто, даже администратор форума не знает, кто из модераторов это сделал и самое главное "за что"! Наверное это "свобода слова" в действии...
Для адміралів поясню - у форумі кожен має право писати, і так само кожен має можливість не читати написане кимось. Є така чудова функція, як ігнор. Кожен може користуватись, включно Вас. А ще раз побачу у форумі текст скарги на відсутність доступу - дам картку за кросспост.
Якийсь жартівник наробив добряче помилок. Англійською має бути "Green green greens green green", а російською "Ели еле-еле ели ели"
Та нема питань, у 80-90-х він на тлі того, що не бачили справжніх шедеврів, він був ого-го, але ж часи минають і називати його добрим актором, це як Боярського ( Боярськую ) чи Порєчєнкова.
Не знаю хто такий порєщєнков чи барскій. Ніколи не дивився москальні. А щодо путінських сраколизів, то багато хто може не встояти перед мільйонами. Ось ваш Земан. Але вам судити який він президент. Раз чехи вибирають, значить з обовязками справляється. Так і Дєпардьє.
Онлайн-тест словникового запасу української мови Тест на перевірку свого словникового запасу в різних мовах. Там говорять, скільки тобі ще залишилось % до 100% володіння мовою. В мене в українській вийшло 0,12, в іспанській - 8,56, в англійській - 40 з чимісь (чесно кажучи, сподівалась, що буде краще), і що цікаво, що в португальській, за яку я колись дуже давно думала взятися, але мене вистачило лише на кілька місяців, за які я навчилась лиш читати (засвоїла, як вимовляються слова) і ще артиклі й основні прийменники, більш нічого не пам'ятаю, в мене вийшло 49 з хвостиком.