Мовні оффтопи

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Dzeko, 13 жов 2010.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А теперь - незнание украинского языка - как тогда французского - некоторые расценивают как плохой тон (мягко говоря).... :)))
    Ждем революции? ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдина надія.

Доречі, Дальневосточнику, переконаний, якщо би я і ви вийшли на революцію під єдиним прапором, жилося б в Україні набагато краще, крім чиновників.

• Подобається Подобається x 5
  3. Дальневосточник

Пан Мих - мы и ТАК - под одним. Не сомневайтесь - это сине-желтый флаг. Нам бы иногда делать хоть по пол-шага навстречу....

• Подобається Подобається x 10
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас те саме, як від вас приїжджають.

Треба дійсно йти назустріч одне одному, хоч півкроку - крок.

• Подобається Подобається x 8
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Декілька разів вже тут писала - не зможе знайти спільної мови Україна, якщо декілька десятків форумлян, знайомих давно, хоч і віртуально, не хочуть домовитись.

Не вміють слухати. Не хочуть. Не вірять.

До речі, відкриюсь - це можливо єдина річ, котра мене може образити - коли мені не вірять. Ніяк не звикну, що в людей свій досвід і свої причини для недовіри.

6. Дальневосточник

Я недавно ностальгически пролистывал ветку "Я - украиїнець"... Прошло 5 лет - а что вопросы, что ответы... Ничего не изменилось. Я даже в некоторой растерянности...

• Подобається Подобається x 4
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Абсолютно нічого, Дальнєвасточнік. Згідний з вами. Правда серед вас україномовний зявився, що вже вселяє надію. Ну все-таки можна українську вивчити якщо захотіти. Але щось багатьом не хочеться захотіти.
    5 років... Ми більше. І далі та сама волинка: язік, бєндьори, націки (правда не знаю, з котрого боку їх більше). Час від часу з бєлокамєнной підкріплення приходить, правда таваріщ гєнєрал помічений на іншому форумі і плете ще більші дурниці.
    Ще що? А чомусь ваш аватар змінився. Знаю, що бітлів любите, але чому бабіна зі старого магнітофона? Викиньте... Нові технології кращі...:good:

• Подобається Подобається x 2
  8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Багато плівки свого часу зажувала тея бабіна.
    Забути не дає.
    :sad:

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось і ще один україномовний! Чесно кажучи, від вас не чекав, Старче. Щож, приємна несподіванка. І старому Педро не дають забути української мови. А, по-друге, схід і захід єднаються. Навіть з таким "далеким заходом" як Британія...
    І ще раз, невже древній ЛФ відновлюється?..

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я не здивувалась, але... неймовірно приємно.

• Подобається Подобається x 1
  11. kitana

kitana Banned

Чому у нас немає закону про кримінальну відповідальність за використання дітей в політичних акціях?

12. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Кричить "Зиг хайль..." в чей-то адрес плохо. Но кричать "Севастополь должен быть российским!!!" ещё хуже...:yes:

• Подобається Подобається x 3
  14. kitana

kitana Banned

Дивно. Тоді чому ж Ви самі використовуєте дітей для реклами своїх власних поглядів?

15. ADMIRAL

Почему???
    Или Вы считаете, что Гитлер, уничтоживший миллионы евреев, лучше Сталина, который создал горячо любимую Вами Родину - государство Израиль!!!???
    Вы же захватываете арабские земли и считаете, что так и должно быть!
    Тем более Севастополь исторически, с момента своего рождения, русский город и его жители в праве требовать восстановления исторической справедливости!

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

думаю шо вже трохи пізнувато трєбовать
    зараз неможливо відділити Крим від України, тому шо ніхто на таке не піде

17. Sman

Sman Well-Known Member

А ви впевнені, що то піднято руки "а ля нацистське привітання"? У нас в церквах так руку простягають вверх і вперед коли благословляють когось. ;)

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не надо растекаться "мыслью по древу" и повторять чьи-то глупости. Люди вскинувшие руки руки в приветствии, которое Вы считаете фашистским (кстати древние римляне приветствовали друг друга точно также)

не отдадут ни кусочка украинской земли, а кричащие "Севастополь должен быть российским!" это пятая колонна, занимающая явно антиукраинскую позицию, и готовая предать её (Украину) при первом удобном случае. Это не граждане Украины. Это про российски настроенный сброд.

19. ADMIRAL

Ну да, конечно, они же первыми и геноцид к завоеванным народам применили... а газовые камеры, так вообще в США придумали!
    Вы так далеко пойдёте!
    Не забудьте эту свою точку зрения своим соотечественникам рассказать, особенно тем, кто прошёл все эти круги ада!

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Берегово угорське місто, Кьонігсберг і Бреслау німецькі, Казань татарське. Севастополь колись був російським, років 100 тому, і що з того?

а де твій аватар? :)