Мовне питання очами англійця

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Nevermind, 5 лип 2010.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та то тільки із цікавості хто репетує. :)
    А от був веселіший випадок. Помилився між словом адміністратор і провайдер і написав що адмін на одному форумі забагато випив і дістав пуяснення що він взагалі не п’є. Ото було сміху. :lol::lol::lol::good:

Ну наприклад в НЙ є давня ворожнеча між жидами і неґрами. Десь років десять назад равин-гасид їхав по Брукліну на лімузині. Перевищував швидкість. Шоферу певне дав наказ. Забили насмерть якесь 5-літнє неґретянське дитинча. Був суд всіх відпустили. Потім були масові заворушення в Брукліні. Неґри проти гасидів. Пять неґрів зарізали Яшку-гасида ножем насмерть. Їх посадили потім. Де тут справедливість. Не знаю...

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якби один і на місці аварії - теж відпустили би.

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хотів плюсик поставити, але на таке ставлення до життя, як у вашої бабці надмогильний плюсик поставити хочеться. (бе натяків зневаги. Просто шкода, що люди не живуть а існують...)
    Важковато напевно бути совою в країні жайворонків...:)

• Подобається Подобається x 1
  4. nora

nora Well-Known Member

Так і ми з понеділка до п"ятниці працюємо. І в багатьох також є господарка. хатні клопоти, маленькі діти. І втомлюємся я думаю також.Просто ядумаю, що нас інше виховання!!!

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А мені "нємка", до речі, натуральна, етнічна, боюсь, що з якогось СМЕРШу точно..., бо пантера.., сказала: "підмальовувати моїй фотографії гітлерівські вуса і сіяти міжнаціональну ворожнечу між народами соцтабору ти навчився добре. Побачимо, що ти зробиш швидше: вивчиш напам"ять Конституцію СРСР німецькою чи підеш на розмову до слідчого КГБ..." о_О Вивчив... Напам"ять... За кілька днів. Всю книжечку... Пам"ятаю до сьогодні. :blush:

Дер Артікель Цвайундфірцихь гебільдет: ді Бюргер ді УДССР хабн дас Рехьт ауф Більдунг... Ну і так далі... :crazy:

Хрєново, що насправді то не я малював... Але сперечатися було марно, і небезпечно. Я навіть тепер думаю, що то вона мене, відмінника, навмисне лякала, щоб потім козиряти студентом, який Конституцію знає напам"ять з будь-якого місця, перед всякими комісіями. :)))

• Подобається Подобається x 4
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я десь знайшов ноти гімну ссср у перекладі на німецьку. Мій приятель разом зі своєю сусідкою переклав з німецької на ідиш (хоча існував і літературний переклад на ідиш, тільки ми його не мали). І приятель, як нап"ється (особливо на природі) починав голосно співати гімн на ідиш.

• Подобається Подобається x 2
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Перед совєцким 1-м травня нам видали портрети членів політбюро на паличці. Один хлопчина перед парадом обнімав портрети, фотографувався з ними "в обнімку" і "цілував"...
    Витурили з навчання всіх трьох, з другого курсу. Того, хто фотографувався, того, хто фотографував і того, хто з ними друкував фотографії. Формулювання - за "злісне хуліганство".

До чого тут мовне питання? А якою мовою можна таке пояснити іноземцю?

• Подобається Подобається x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні Янкеля не Яшку, перепрошую зарізали за рік опісля і він ні в чому винен не був. А неґра би не випустили навіть одного. ) Хоч би було легше покарання. Може 5 а не 25 років.

а де твій аватар? :)