Мовне питання Донецкий погляд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем КРС, 19 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Відповідь: Мовне питання Донецкий погляд

У мене жінка - депутат місцевої влади,і тому із впевненістю можу Вам сказати:притягти до відповідальності своїх депутатів і місцеву владу Ви можете і без федералізації. Процентні співвідношення відрахувань великих підприємств наводити не буду-не знаю.Але те,що саме у Донецьку живе перший в Україні міліардер,більшість міліонерів саме зі сходу - це факт.

2. КРС

КРС миється в бані

Государство это не Родина. А инструмент который тебе должен оказывать услуги. И любить государство не обязан. Как оказывает так к нем и относятся. А если оценивать Украину как государство. Это смешной уродец, типа концлагеря для своих граждан. И точка зрение о востановление государства СССР тоже может иметь место.

3. Городецький

Городецький Well-Known Member

Держава - апарат (сукупність, система спеціальних - "владних" інституцій та відповідне законодавство) політичної влади в суспільстві;
    Держава - країна з визначеним апаратом політичної влади - політична спільність людей, яка
    мешкає на певній території;
    має єдине управління (апарат влади);
    визнана іншими державами та міжнародними інституціями (ООН тощо) та дотримується певних міжнародних стандартів в термінах утворення офіційних символів (прапор тощо) та політичних прав, таких як громадянство.
    володіє внутрішнім та зовнішнім суверенітетом, є суб'єктом міжнародного права.

Ви розумієте, наскільки Ваше розуміння держави різниться із загальновизнаним? Вам не важко жити з таким світоглядом? Сказитися можна - всі проти Вас!!! :rolleyes:

4. І.Павлович

Ви не могли б більш розгорнуто і з фактажем пояснити цю Вашу тезу?Які саме ознаки концтабору (доречі,у порівнянні із СРСР) Ви бачите?

5. КРС

КРС миється в бані

Наши депутаты не причем. Вопрос о изменении денежных потоков и прав между центром и регионами. Например Юлино премъерство обошлось Донбассу в несколько милиардов доларов. А незалежность в триллион доларов. А милионеры и милиардеры не потому что воруют, а в правилах капитализма. Большие предприятия большие деньги. Миллион доларов это копейки, меньше одного состава с металом. Стандартному колхозу для нормального фунционирования такая сумма нужна.

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А чому різниться? Я у даному випадку КРС цілком розумію! Ви ж самі приводите визначення: держава - це апарат. А апарат - це конкретні люди (держслужбовці), які отримують заробітну плату у тому числі і від моїх податків. Вони зобов"язані робити так, щоб мені було максимально комфортно, чи тільки їм?

7. КРС

КРС миється в бані

А по динамике сокращения населения вам не ясно?
    Я бы мог, но видел и кучу объснений от более достойных авторов . Что Украина это бантустан, который некогда не сможет обеспечить уровня жизни СССР. Для всех а не некоторых. Начните образования с Сергея Кара-Мурзы. Извеняють у десятипальцевом набора, есть свои недостатки.

8. КРС

КРС миється в бані

Я имею право на свою точку зрения. Как человек. А у кого мозгов нет пусть пользуется загальновизнаным.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А вы свой "отдельный регион" на страну не экстраполируйте (это слово не имеет связи с понятием "полировать портвейном").
    В начале 80х был, видел - и ЗуГРЭС, и Шахтерск.
    Потому уроженец Енакиева лезет представлять страну ?

В палате №6. У Степаныча.

Люди, ось "автопортрет" певного електорату. Э запитання ?

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тобто в перекладі - колись Україна таки не зможе....

чому - таке саме скорочення було і в совку, тільки на додачу значна частина пенсіонерів при виході на пенсію в тому ж сибіру - виїжджала на україну...

спробуйте тоді повторити їхні пояснення ;)

11. КРС

КРС миється в бані

О ваше понимание демократии, достойно великого Туркменистана.

12. І.Павлович

КРС. Ви кидаєтесь цифрами,які могли отримати хіба-що з агітплакатів.А з приводу депутатів - я мав на увазі відрахування саме в МІСЦЕВИЙ бюджет.Ці цифри Вас чомусь не хвилюють і не викликають запитань.

13. Городецький

А, "апарат - це конретні люди" сказали саме Ви, а не я. Далі можете розвивати свою тезу скільки завгодно, але, вибачте, це лише Ваше тлумачення.

Найголовнішою метою будь-якого апарату є забезпечення власного функціонування. Можу подати визначення апарату за енциклопедією. А от саме "влада" ("апарат влади") - і представлений саме тими людьми, про яких Ви говорили.

Значить 40 мільйонів загиблих в СРСР не під час війни для Вас не цифра? Ну знаєте! А Ви при тямі?

14. Степаныч

Борис, ну зачем же человека оскорблять?

Є! Їх постріляти?

15. КРС

КРС миється в бані

Экономика металолом. Жилье трущебы. Вместо работы говорильня.
    Живет Украина пока добрая Россия дает газ ниже мировой и сохраняется конъктура на метал. Дальше все вперед к гондурасам к африканскому способу жизни. Африканский выбор. ги-ги-ги. Хотя Галичина уже там.

16. Городецький

Бажаю Вам успіху в перетворенні світу під власну точку зору! Не щиро, але бажаю! З вічловості.

17. КРС

КРС миється в бані

ги-ги-ги. А Вы в школу ходили, хоть когда то? Или Вы господь Бог?

18. Степаныч

Я правильно зрозумів, що з Вашої точки зору держава у особах держслужбовців може не опікуватися проблемами громадян?

Ні. Це є законом роботи будь-якої структури, яка виконує адміністративно-господарчі, розпорядчі функції. І це нажаль! Та нічого не поробиш, такий закон. Але це ні в якому разі не може бути МЕТОЮ!

• Подобається Подобається x 1
  19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

и когда кругозор человека сужается настолько, что превращается в точку - тогда человек и говорит: <это моя точка зрения - я право имею!>

• Подобається Подобається x 1
  20. Городецький

КРС, дякую, питань більше не маю.

Дуже і дуже шкода, що такі інфантильні невігласи кшталту КРС потенційно мають можливість впливати на політику нашої держави. Соромно, що ще й намагаються нас повчати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)