Мовне питання Донецкий погляд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем КРС, 19 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Відповідь: Мовне питання Донецкий погляд

Ну й даремно, що я Вам мушу сказати! :sad:
    Тим більше що навкруги звірує примусова українізація і суцільне утиснення російськомовних! :)

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

По розмові видно, що Ви вроді би досить розумний чоловік але тримаєтесь "родного языка", як бетонна свая за землю. Не поважаєте державну мову, значить і державні закони, звідси виходить і саму державу. Ну да Вы на родной земле с родным языком, а я на рідній землі з рідною мовою. От тому через таких "дальневосточників" був, є і буде бардак в державі. Ви дійсно не є "перефарбований", Ви самий натуральний москаль-шовініст і сієте тільки смуту в ряди українців. Через Ваш " родной язык" москалі ще довго будуть тішитись на Україні. Нічого, думаю що Бог і Вам мозги ще вправить. Міняються часи, міняються люди![​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я с уважением отношусь к Вашему родному языку, и меня не удивляет, что Вы держитесь за него...Почему Вас удивляет, что родной язык дорог и другим людям - Бог весть....
    конечно.... напомнить - кто "...думкой багатiє" ? :)
    P.S. "...один добрый человек назвал меня собакой....он думал, что этим оскорбил меня...." (из Мастера и Маргариты - по памяти)...
    Это пассаж - по поводу "натурального москаля"

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродії!
    Прошу лаятися у ПП, або в курилці, якщо сильно кортить.!

Додано через 1 хвилину
    В нас Кухню перейменували в Передбанник.
    Є бажаючи відвідати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)