Мовне питання Донецкий погляд

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем КРС, 19 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Мовне питання Донецкий погляд

вибачайте, змушений перервати політ Вашої фантазії реаліями: резервації створюються для КОМПАКТНОГО проживання громадян певної національності, а так як в названих Вами областях більше половини населення складають люди інших національностей - то буде несправедливим по відношенню до них робити резервацію для російськомовних! тому пропоную подати клич на підтримку своєї позиції: "Російськомовні всієї України - об'єднуйтесь в резервації!"

а от коли вони будуть рафіновано проживати окремо від інших національностей - ласкаво просимо!

Однак українську мову доведеться і в резерваціях викладати в обов'язковому порядку - обов'язок по захисту Батьківщини вимагає служби в армії, а армія - українська!

2. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

Мне и другим русским гражданам Украины :)

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію!
    Ви ж перші завиєте, якщо львівські службовці почнуть гвалтувати російську мову. Вам української згвалтованої мало?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Прошу пана, і навіщо Вам потрібна та резервація? Стільки замороки! Та ще й протизаконно (є надія, що закон в Україні колись запрацює і можуть посадити).
    Але є добра новина! Для всіх патріотів єдіной-нєдєлімой і апщєпанятнава ще лишається 1/6 земної кулі. Чому б не скористатися нагодою.
    Кажуть, Путін гарні підйомні для репатріантів дає...

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Все, тема закрыта.
    Пан levandivka стеба не понимает - это его право....

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та вже застЄБАЛИ...
    Пропоную не жартувати про сепаратизм.
    А по суті, болтологія ходить по 10-му колу.
    Хочете собі регіональну мову - вперед, в облраду, най забезпечує фінансово і технічно регіональну дво-, три-, ...-мовність у вашому регіоні.
    Якщо для Вас це ТАК важливо, всі інші питання вирішені - вперед!

От львівським - трудно. Доведеться терпіти, або квитки замовляти в російськомовний регіон.

7. pilgrim

Вах :) ... по Фрейду оговорок не бывает :) ... ведь 1/6 часть Земли это когда был СССР, а значит включая и Украину :) ... вай молодэц :)

8. Марина

Марина Well-Known Member

Ну почему как на носу выборы - так про мову??????
    Почему для украинского языка нет защиты, почему эти же Богословские , которые так защищают НАС ВСЕХ ни копейки не дают (и не делают) НИЧЕГО для развития НИКАКОЙ ни мовы ни языка. За 1.5 года может что либо изменилось в законодательствах или отчислений из бюджета. А может фестиваль посетил кто либо , который мог бы похвастаться , что это за (или хотябы при поддержке) ИХ, ПРАВИТЕЛЕЙ проведен. НЕТ языковой проблемы! Есть проблема развития КУЛЬТУРЫ. И эту (и за эту) культуру придеться каждому САМОСТОЯТЕЛЬНО отвечать перед НАШИМИ детьми и потомками.

9. no_coment

no_coment Well-Known Member

Ага! Тепер все стало на свої місця! "ВЄрняк" Ви - держслужбовець! Тепер зрозуміло чому Вам з "вдосконаленням" власної української російську вчити аж ніяк не хочеться :crazy: ! А інакше, з чого б це Вам так про нашіх держслужбовців піклуватися? Невже вонО того заслуговують?

P.S. Власть пять (!) раз переходила из рук в руки.... пока не оказалось, что это одни и те же руки?!" :8:

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

ні. Змушений Вас розчарувати - я не держслужбовець.....

.....але хотів би, щоб, прийшовши до держслужбовця я не чув зрусифікованої української, чи суржика, а чув нормальну українську мову

(хотів спочатку написати якусь одну, але чисту літературну, а потім вирішив бути відвертим: не хочу я чути від Української держави слова російською мовою!)

гарантую, що коли людина спілкується двома (будь-якими) мовами - у неї однозначно розвинеться характерний акцент, а у висловах безсумнівно будуть з'являтись запозичення з другої мови, чи будуть і надалі користуватись тупою фразою: "....не знаю як це українською, а російською звучить так....."

Одній Державі:
    - ОДНА МОВА;
    - ОДНА ВЛАДА;
    - ОДНА АРМІЯ!!!!

• Подобається Подобається x 2
  11. pilgrim

Все очень просто, потому что на Украине очень много русскоязычных и многие хотят взять себе их голоса :) ...

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

та хай беруть від них не тільки голоса, а й всі бебухи і вимотують звідси! :) :) :) Тоді я за таку партію сам кілька разів проголосую ще й всіх кого знаю агітувати буду!

13. Марина

Марина Well-Known Member

Ну так и доколе об нас будут ноги вытирать и очки себе зарабатывать. Сколько можно клевать на ТЕХНОЛОГИИ!!!!!

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

так отож! я ж вам (російськомовним) скільки разів говорю: не будьте Дон Кіхотами - не ганяйтесь за примарами! ніколи на Україні не буде особливого положення для російської мови!
    ....хіба тільки росія в черговий раз спроможеться війною Україну взяти......

15. Pedro

Зеник, про що Ви говорите? Вони вже Чечню другий десяток років беруть і щось не можуть взяти. А Україна їм не "по зубах". Навіть включаючи смердячу 5-у колону, яка таки тут багаточисельна.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Звідси это откуда? Обозначте конкретнее, пожалуйста.

Додано через 2 хвилини
    Тут это где?
    Обозначте точнее, пожалуйста.

17. Pedro

Я думав, що Ви мені про це розповісте, Старче?

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну не знаю....для чогось то вони вийшли з Договору про звичайні війська і створили надпотужну вакуумну бомбу....

Додано через 59 секунд

....в черговий раз....."...тату а де море?....":8:

19. Pedro

Я щось читав про ту бомбу. Але кого вони збираються нею бомбити? Для Чечні чи України вона не годиться. Для інших країн? Вони вже довгий час смердять на цілий світ що Чехія і Польща збирається будувати ПРО.
    Але я думаю, що будь-яка бомба (ядерна чи вакуумна) в міжнародних масштабах - це явне самогубство. Але вони розумом ніколи не відрізнялись.

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

отож!

п.с. Народна мудрість: "Бійся корову спереді, Коня - ззаду, а дурака зі всіх сторін!" (С)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)