масло без різниці для дизеля чи для бензину , та різниця пішла з совкових часів. ЗЫ Беріть профешенел хандерт
Про масло. Я писав вище що 3 майстри в 3 різних сервісних центрах погодились що автомобільне масло Кастрол 10W40 годиться для мотоблока, мене то дуже цікавило, так як маю два мотоблоки і дві косарки, і лити туди автомасло було дуже зручно, але пропрацювавши 15 годин мотор здох, в сервісі зробили його по гарантії, але казали шо причина в маслі, але почувши шо там Кастрол який вони самі і рекомендували дали задню і сказали що таке масло таки годиться.... Але тепер я таки взяв спеціальне для одноциліндрових, в інтернеті інфи на ту тему яка б заслуговувала на довіру не знайшов.
прочитавши інструкцію, я запитав у трьох магазинах, навіть не згадуючи мотопомпу, "масло для 4-тактних бензинових двигунів з повітряним охолодженням з в'язкістю SAE 30" ніде такого нема... продавці або розгублено кліпають, або впевнено рекомендують інше масло... стоп... "...для двигунів з ПОВІТРЯНИМ охолодженням...", а у автомобілів яке? )
На базарі є таке, там де мотоцикли-скутери, по майстернях, але не факт шо то не "ребрендінг" автомобільного
то ж кажу беріть professional hundert PROFESSIONAL HUNDERT - КАТАЛОГ - КОРПОРАЦИЯ AMV або Официальный Дистрибьютор масел Aral в Украине шукайте потрібне для вас