Москвомовний громадянин України?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 6 жов 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Смешная у вас логика. С одной стороны, вы обвиняете русскоязычное население Украины в наличии пламенных чувств к России. С другой стороны, сами постоянно подливаете масла в огонь этих пламенных чувств, называя всех русскоговорящих скопом без разбора москвинами и призывая их не то отделиться от Украины, не то свалить в Россию. То есть всеми силами способствуете развитию у них веры в то, что они действительно чужие *на этом празднике жизни*. Зачем? Ведь всё равно никто никуда не отсоединится и не уедет, но зато имеем бесконечную гавкотню со всех сторон.

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Для меня этот намек слишком тонкий.
    [OFFTOP]Хотя ресурс до боли знакомый:))[/OFFTOP]

3. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Прокопе, ну ви ж не думаєте, що якби той віз почали тягнути ТРИ лебеді, або три щуки, або три раки, і тягнули би його дружньо в один бік, то віз би зрушив змісця і покотив в належному напрямку?
    Віз чекає (і вже давненько) на інших "тягачів", яких в Україн, на жаль, і досі бракує.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Вам відомо слово САТИСФАКЦІЯ?

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

А как же! Будьте готовы, ещё парочка против - и я её потребую от вас.

6. olegp

olegp миється в бані

Пан ГРАНД в отличной форме, щелкает москвинов, как косточки от компота:)),
    перемога за перемогой:))

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ті "тягачі" були винищені в прошлому столітті. Один Сергій Єфремов чого був вартий чи Шумський. А зараз залишилася постколоніальна мішура в вигляді жлобів типу Яворівського чи Колєсніченка.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вибір зброї за ким? Танна, настоюйте на макогоні.

9. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и канадоэтносами не брезгует

10. ГРАНД

Ложка з діркою, лопата без держака, Валіза без ручки і т.д. Ці предмети також умовно певною кількістю недалеких людей вважаються такими що відповідають назві предмету. Але ті хто здатен реально сприймати дійсність та казати правду у вічі, хто здатен біле називати білим, а чорне чорним без пустопорожньої болтології ніколи ці предмети не визнають відповідаючим їх назві. Справа у функціях тих предметів. Ложка з діркою, лопата без держака, та валіза без ручки не можуть виконувати ті фнуекції які закладені в них. Користь від них лише одна - вони числяться для загальної кількости як такі, але їх функціональність не враховується. Тому жлобська натура накопичує ці предмети задля того щоб вважатись власником майна, можливо навіть вихвалятись тим що ним володіє. Але по суті - це майно являється просто барахлом і захламлює приміщення та інші корисні площі помешкання. Єдина користь від тих предметів це - ложку та лопату здати в пункт прийому металобрухту, і за вагу отримати копійки для придбання повноцінних ложки та лопати. Валіза - на смітник. Ще є варіант. Ложку за браком коштів на придбання нової, повноцінної - запаяти, до лопати приладанти власними руками вироблений держак, а валізі приладнати власноруч зроблену ручку. Лише в цьому випадку ці речі ще деякий час слугуватимуть, принаймні до придбання нових. Тоді ці предмети слугуватимуть господарству. Принаймні зекономлять час та кошти для придбання нових.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

не про что а зачем! Гранд отрабатывает гранты своих кремлевских хозяев;)

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

[CENZ]насчет этого Кертис предупреждал. и оказался прав....к сожалению....форум засран донельзя....[/CENZ]
    и поэтому на 2 украинца всегда три гетьмана....

13. ГРАНД

Вражаюче! Особливо коли написано принципово кацапським язіком. Ви власівець?:))
    [CENZ]Та мене стосовно Вас теж багато попереджали. Про двуликість та безпробудну тупість. Але мені байдуже ті попередження, хоч стосовно Вас чи якогось там Кертіса. слабкі ви з Кертісом. можете ще одну гілку -завивайлівку відкрити про благання йому повернутись. Я навіть підтримаю.:))[/CENZ]

Це вам кацапам так хочеться.

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Боротьба? Та де там боротьба? Тупе обливання брудом з намаганням образити, принизити. Инфантильное поведение в полный рост.:sad:

15. ГРАНД

Мимо Степанич.;):)) А мимо тому, що "Інфантильна повелінка" не буває вибірковою та чітко фрагментованю по політичних та соціальних напрямках. вона або є, або її немає. Точно так же як і вагітність. або вона є- або немає. Вам як лікарю це повинно бути відомо. Чи Ви настільки облиті брудом (мною)та принижені, що втратили фахові знання?:));)

16. FCKL

FCKL Well-Known Member

наведіть аргументи

нашо мені без областей відділятися

та вам москалям аби тільки по більше приєднати
    всерівно 10-15 областей вас від китайців і мусульман не врятує
    хоча навіть якщо ми і відділимося, решта областей всерівно до росії не підуть

17. Степаныч

В точку, Гранде, у самісіньку точку! Просто Ви не розділяєте інфантилізм як акцентуацію або психопатію, з інфантильною поведінкою у здорової людини.
    По-перше, я ж написав "з намаганням образити, принизити". А по-друге, я не маю ніяких претензій щодо Вашої поведінки відносно мене. Ви якщо мені щось і закидаєте, то так тонюсенько, навіть лагідно, з гумором, коротше - без злоби.:)

18. ГРАНД

Пальцем в небо Степанич. Може там ,на небі, в якусь точку і поцілили, бо там їх багато точок, але стосовно мене мимо. А як відомо перебуваю на грішній Землі. Я декілька десятиліть мешкаю з лікарем (при чому рівня фаховості як що не світового, то Європейської якості точно), та вже так склалось, що всі ці десятиліття обертаюсь серед медиків найвищої квалфіфікації. Так от жоден із них не схвалює ставлення діагнозів ані по телефону, ані ще в будь який дитсанційний спосіб. Звучали думки, що це притаманно медикам- недоучкам, або просто невдахам, які за будь що прагнуть хоч якось виділитись. При цьому рясно обсипаючи страждучих медичної поради всілякими вузько спеціальними термінами і прочою балаканиною, якою завідомо не володіє прохач.
    Я не кажу що Ви саме такий лікар- дистанціоналіст- телефонник (форумник), але певні ознаки таки проглядаються. А може я і помиляюсь.;):))

Про мої намагання достеменно знаю тільки я, і більше ніхто. Решта можуть лише фантазувати з цього приводу.
    Тоді до чого вся ця байда з намаганнями поставити мені діагноз, та ще й на відстані?:))

Так от з цього і треба було починати.:rolleyes::))

19. Степаныч

Я неодноразово писав на цьому форумі, що це недопустимо. Наскільки пам"ятаю, тільки одного разу висловив свою думку щодо можливої природи хвороби, але діагнози не ставив нікому.
    Я написав абсолютно чітко:
    Де ж тут діагноз?

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це є спроба діагнозу елементів культури.

а де твій аватар? :)