О... власьне, теж їх там бачив, раз навіть пробувал про щось спитати... Але питання інше - вони там у тому метро навіщо, так взагалі ?
Едете на лесенке-чудесенке, Вас толкнули (оступились) и упали. Тётка остановит эскалатор, чтобы Вас не затянуло между ступенек и другие чтобы из-за Вас не упали.
Где-то можно статистику найти, наверное. Лично я был пару раз свидетелем, когда бабушка упала и мужик завалился уже на выходе. Эскалатор остановили, объявили, чтобы народ не паниковал. Бабку подняли пассажиры и взяли под руки. Мужик сам встал и отошёл от схода с эскалатора. И опять все поехали.
Ех... А я в 1975-у його бачив, в гробу... ---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Треба, щоб прокинулася для початку. Нє?
Утром ехал в автобусе, задумался, и выходя на своей остановке, на автомате громко всем сказал: «До свидания». Потом дошло, что сморозил глупость, притормозил в дверях и обернувшись, вдруг добавил: «А, впрочем, прощайте». Вы бы видели, как они все за мной выпрыгивали. ---------- Додано в 12:40 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ---------- Кстати, какой рост у Ленина? Что-то совсем маленьким он мне показался.
Чиста правда. Краще їхати в Москву по путівці, щоб вас відразу поселили в готель у центрі міста, а на екскурсії возили автобусом і гід усе розказував. Тоді цікаво. Щоб ви не мали безпосереднього контакту з реальністю. Бо якщо вирішите самотужки - то стикнетеся з дном міста, електричками, набитими узбеками і скинхедами, нахабними "поліцейськими" і т.д і т. п.
Давненько не зустрічав таких в Москві. У Львові вони краще? Я просто не їздив електричками у Львові, але їздив трамваєм, і якось він був не дуже новий і чистий...
Раніше у 90-х було. Зараз вже рідко. Хіба що заробитчані з колишнього совка... Жив, останні 20 років у Московської області, а останній місяц маю московську прописку.