Московство проти світової спільноти.

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 4 лип 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Да. Вони.

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

я так думаю укринцы свиньи не меньшие гранд.
    думаю поступится брезгливостью и пригласить на форум тебе собрата по убеждениям,
    только со стороны русских.

вот он начнет тут постить про укринцев свиней... готовся.

3. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А таких итак полно:rolleyes:

4. ull9

это экскурсия по киеву.

5. ГРАНД

Ви маєте право на таку думку. Не погано б було її підкріпити такою ж кількістю матеріалів, яку надав я на підтвердження своєї думки стосовно вас москвинів. Ви ж москвин.

Виходячи із першої половини допису той "собрат" з боку москвинів вже присутній у Вашій особі. Ну хіба що під іншим ніком постити станете. Бо думка висловлена в першій половині посту саме на це і вказує.
    Ви смішний в своїх недолугих спробах залякати мене тим чого я не просто не боюсь, а те над чим сміюсь та призираю.

6. ull9

получи для начала.
    вот типичный украинец. пьянь обоссаная.

7. OrangeSpring

Улл, экскурсия по Киеву милая;)
    Но все-таки, как этническая русская, могу утверждать, что ОЧЕНЬ и ОЧЕНЬ многие мои этнические собратья именно такие, как на тех картинках, к сожалению

8. OrangeSpring

Улл9, в кельне тоже такие есть. Как местные, так и кричащие - не трогайте меня, я -русский:yahoo:

Уж точно скажу, что в России такой пьяни намного больше. И всегда было:sad:

9. ГРАНД

Можна було б посміятись з цієї картинки-карикатури як насмішки над українством., але сміх виходить саме над московством. Тому що авторство московське і вузькість думки та "гумору" далі своїх кремлівських уявлень не простягається. Все навколо слова "Царь". Бо в Києві немає навіть згадки про будь що з таким слівцем, на відміну від кремлісько-московських ідіотичних пушек та колоколов, які символізують людську тупість та несмак. Бо саме це символізують ті пушки з колоколами. Ну ізвісно ж єврейська тематика притаманна вродженим чорносотенним комплексам москвинів.

10. ГРАНД

Я і не сподівався що Ви настільки глупий та скудоумний. Пропонуючи фото навіть не удосужились привести якісь доказові ознаки, що на них сфотографований саме українець, хоча людина яека хоч трошки досліджувала москвинів без труда на фото впізнає саме москвина. Ну і логотип в нижньому куті фото наносить Вам прямо в лоба нищівного удару.

11. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

[ADMIN="Рівнянин"]Тема закрыта как разжигающая межнациональную рознь[/ADMIN]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)