Московство повинно на колінах каятись за злочини.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 13 чер 2012.

1. STK

STK Дуже важлива персона

Заклинило?

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ставайте в чергу за каянням москалів. До галичан не скоро дійде. Зараз в Кремлі обдумують, як покаятися перед чемерисами та комі.

3. STK

STK Дуже важлива персона

Давай. В 1931-му росіян в Львові 0,2%, в 1950-му 31,2%.

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ви знаєте та можу повторити:мої батьки та діди-бабці - всі народилися в Гуцульському краї, я теж там народилася. У Львові живу вже майже 25років, за цей час місто стало рідним і це рідне місто для моїх дітей!

5. STK

STK Дуже важлива персона

Яких переписів? Зразу після війни переписи населення не робились.
    Я тільки про Львів знайшов інформацію, там за 6 післявоєнних років в два рази збільшилось населення, хоч були виселені більшість поляків.

6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тепер ви вдаєте, що ніколи не чули про переселення поляків до Польщі, бо то замість них прибували зі сходу.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну-ну... Як Ви мені подобаєтесь... :rolleyes:

Не подобається Львівське джерело - обласне управління статистики, нате інше...
    А. Вилеґала "Росіяни та російськомовне населення у сучасному Львові"

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Клєвєта! Вони там були з 1241 року, їх там залишив Батий після походу в Європу. Суздальці були в його війську татарами.

9. STK

STK Дуже важлива персона

Так ти ж щено сам підтвердив, що раніше відсоток приїжджих був вище, як зараз. Одних тільки росіян в Львів після війни приїхало біля 100 тисяч (по перепису 1931-го було пів тисячі, а по перепису 1959-го стало 110 тисяч).

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так ведь в ключе борьбы с антисоветчиной туда понасвозили всевозможных чекистов со всей страны. Вот русское население Львова и области и есть их прямые потомки, ну еще потомки пограничников ( тех жа самых чекистов, только с погонами другого цвета)

Или может они потомки рабочих и крестьян или творческой и технической интеллигенции?:))

11. VasMT

Я би пояснив це тим, що ті, кого поляк раніше до львова не пускав, використовуючи спеціальні конструкції із дерева, не могли самотужки наладити життя в місті. І як бачимо, після того, як тих, кого раніше поляк не пускав до Львова, навчили щось робити путьнє своїми руками, частка росіян активно зменшується. Аж до 15-ти відсотків в 1989-му році. Тобто з кожного третього, до одного з семи...

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він про свого діда та батька? Круто. А ось його москалі навчили розбирати АК з зав'язаними очима.

13. STK

STK Дуже важлива персона

А я б це пояснив тим, що в 40-х було масове переселення росіян в Львів, а потім вже йшла природна міграція з меньших населених пунктів свого регіону, тому відсоток росіян почав зменьшуватися.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце вже точно москальська градація, в якій немає місця в соціальній градації для жлобів та рабів. Ще москалі технічних фахівців ніколи не мали за ТВОРЧИХ, тому й розмежували з "творчими" скульпторами бюстів їх вождя лєніна.

15. VasMT

Насправді, поясненя набагато простіше. У повоєнному Львові залишалось менше половини населення загалом.
    .
    Щоби відновите повноцінне життя міста, влада змушена була переселяти у Львів спеціалістів із інших регіонів.
    Як би не блював ядом Прокіп, а підльвівське село не могло надати місту спеціалістів неаграрного профілю. Тому і везли із всіх усюд. І не стільки з Росії, як із тієї ж Галичини... Див.вище...

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Йому в ПТУ не пояснили, що в світі є ЛОГІКА. Він підльвівське село за Галичину не приймає.
    Львів'яни на колінах умоляли привезти їм спеціалістів по "лєнінізму".

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І як Данило Галицький без москалів обходився?

18. Фауст

Фауст Well-Known Member

RUS "Так ты щено сам подтвердил, что ранее процент приезжих был выше, как сейчас. Одних только россиян во Львов после войны приехали около 100 тысяч (по переписи 1931-го было полтысячи, а по переписи 1959-го стало 110 тысяч)."

Вы каких россиян имеете в виду?

19. STK

STK Дуже важлива персона

Етнічних

20. Фауст

Фауст Well-Known Member

Не понимаю, а переводчик не переводит :sad:

а де твій аватар? :)