Московський Патріархат і канонічність

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Богданович, 21 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це різні речі, от подивіться:

(51) Джохар Дудаев о России - YouTube

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Хіба молитися за ворога не відповідає вченню Господа нашого?
    Хто тільки не краде... а в останні дні і священники будуть розбещені і розтлінені, як на сході, так на заході. не нервуйте, тому усьому бути.(
    Де, воно справжнє правослаа'я, в Константинополі?
    Якби все було б стале, то нічого не було б. Навіть Бог возлюбив світ не одразу, а як віддав свого єдинородного сина... або ж дозвіл в христианстві на одностаттєві браки.. де ж тут сталість?
    Треба все докорінно змінювати усе це неподобство.

3. Коммунарец

Не бачу великої різниці, крім великої брехливої пропаганди. Раніше просто безжалісно вбивали цілі цивілізації, а зараз ще й виправдовуються, прикриваючись гуманними цінностями.
    Але і цьому буде покладено край, бо так має статися, аби возопил руський нарід до Бога, коли гнів Його паде на їхні голови, аби увірували і прийняли Його помазанника для улаштування миру серед людей після здолання антихриста.
    До речі, я колись написав Хріму вірша, зо українська земля і її громадяни зазнають недолі, бо даровану їм землю та нехалежність перетворили на смітник корупції та безлад, замість шанування Бога одні ктнулися за грошима на захід, інші захотіли назад до срср. Тепер всі мають одну біду, та це їх об'єднало, аби тепер розіп'яти московську блудницю, аби розчистити там місце для обранника божого, що наведе лад в росії і не тільки.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Різниця в нюансі:

Молитися за ворога - це правильно. Але молитися за його навернення!!! А вірні Московського паханату благословляють у своїх молитвах на вбивство людей, підтримують імперію у їхніх діяннях, а це зовсім не то.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Початок і відправна точка християнства є у словах Ісуса про створення церкви та зіслання Святого Духа. З того часу йде рукопокладення і благословення наступників вчення. Все інше, що би воно не робилося і що би не придумувалося є людський витвір. Зараз є понад 1000 церков, всі вони придумані людиною і всі вони вважають самі себе правильними. І їх кількість росте і кожна наступна має свою "правду".
    Хто хоче - прошу дуже. Кожному в голову не залізеш.

А тому церкву не треба міняти. Мінятися має людина. А вчення церкви залишаються ті самі.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не знаходите в цьому навернення?
    В Європі таки була церква, котра попри все не стала на службі влади по великому рахунку.
    В Росії нема духовної сили, яка би направила її на вірну дорогу.

Попереднью православну церкву комунізм розігнав і створив підрозділ КГБ. Він є до сих пір. І він не молиться за навернення росії, а молиться за утвердження російської імперії, всяко підтримує в цьому.

7. Коммунарец

не зрозумів вас. то за навернення, то за не навернення(
    інквізиція і церковна влада на заході була невід'ємна від держави до 19 сторіччя і теж не була "святою" за своїми діяннями.
    в росії все вже перебрали і дійсно, поки що немає духовної сили, крім атеїзму і блудливого рпц. але, якщо вірити пророцтвам, має з'явитися.
    поки що туди ніхто не заглядає, але всі політологи зараз прогнозують появу хунти, яка має змістити пу... а далі що?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де я таке писав і що тут не ясно?

Молитися за росіян - ворогів, щоб вони навернулися - це правильно.
    Молитися за росіян - ворогів, щоб вони удачно воювала в Україні - не правильно.

Розумієте різницю?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

На мій погляд, росія повинна почати відродження з духовного відродження, з попереднім покаянням.

10. Коммунарец

хм.. почати повинна з... з багато чого.
    по перще, з виправлення помилок, аби не на словах. ну, там очиститись аід ідола на красній площі, від атеїзму від срср, розрахуватися з Україною і т.д.
    для духовного відродження потрібен духовний лідер, аби був прикладом і знав що робити з варварами, щоб зробити з них людей.

11. Коммунарец

ясно... мабуть я замість трьох окликів прийняв три запитання(
    тоді так.
    всі хочуть навернути, але різниця в тому, у який спосіб: хто молитвою, хто силою. і перше і друге не мають сенсу, якщо сама людина не вирішить навернутися до Бога.
    хіба що... до дурня треба силою, а до розумного молитвою, а не навпаки.. Інакше, мабуть, не вийде

12. Good man

Good man Обычный человек

@Коммунарец, @Мих, можно помолиться за кацалапого? За упокой души полиглота божьего. Кто в гордыне отрицает пензенское происхождение своё. Да успокоится душа его в котле при температуре 66,6 градусов.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

No comments...

У митрополита УПЦ МП Іонафана у Вінниці СБУ виявила проросійські листівки, надруковані промисловими тиражами

У своїх "агітках" він закликав до захоплення державної влади та порушення кордонів України. Прокремлівські матеріали він зберігав у підсобних приміщеннях церкви та планував організувати їхню роздачу місцевим жителям через канцелярію єпархії.

@AFUStratCom - найактуальніші і найсвіжіші новини

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А навіщо Томос? Це ж Порох придумав, нє?

А нинішня влада максимум що зробить - заборонить назву, а всі колаборанти залишаться на своїх місцях.

Маємо приклад - ОПЗЖ. Назву заборонили, а всі залишилися.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що й дурня не треба силою навертати, якщо він зі своєю глупотою сидить дома, але коли він зі своїм уставом лізе в чужий монастир, то сила є доречна.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, ви читати вмієте? Хіба там про назву? До чого тут назва?
    Ви на пару з Міськом-поцом ляпаєте язиком що попало :)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви щойно блєснулі як тугодум і нема на то ради.:)))

18. Коммунарец

Моліться. Він може й не заядлий грішник, але...
    Мені атеїсти не цікаві, як і Богу.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що Богу цікава кожна людина, тому кожен має шанс навернутися.

20. Коммунарец

Мало кому з них цікавий Бог, поки він здоровий і півень не дзьобнув, а так добровільно рідко хто ввірує.
    Можливо, що деякі і увірували як апостол Павло, після того, як Бог захотів проявити свою силу і приклад для інших, але то висмикнення з "правил, що кожний має шанс".
    якщо людина не вірує, то і гріхів не відчуває, навіть деякі віруючі.
    мені от, нещодавно підкинули поминальне 40 днів коливо на двір...
    Поставив захист.
    В мене своя історія, але не виставлявся до того, як атеїст чи бозбожник, хоча і грішив, як і всі, інакше не звернувся би до Бога.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)