1991 році. ААааа, точно!!!! То няй буде й далі. Я казав, циган, ти з МП. Ти навіть не знаєш що таке Томос.
Томос для него это документ, дающий право цыганам торговать на вокзале, гадать по руке и т.д., лицензия, одним словом. Пришёл Порошенко и объяснил, что такое томос на самом деле. Оттого и невзлюбили цыгане Порошенко. Теперь полицейским нельзя про томос рассказывать при задержании.
Як ви думаєте, ті, що під цим постом поставили "тупо" і "ржач" підтримають ініціативу Євросоюзу? Я думаю, палець об палець не вдарять. Зебобіки в більшості ходять в МП. Діти Кіріла...
Два моменти 1. Дайте джерело, де конкретно сказано, що ПЦУ не молиться за Кирила і РПЦ. 2. Вселенська церква на чолі з Варфоломієм за РПЦ і патріарха Кіріла молиться чи ні?
Як цікаво спостерігати за поведінкою московського патріархату... Розуміючи, що в Україні у них починає підгорати земля, вирішили вони "відріктися" від Кіріла. Після чого слухаю Кіріла і чую фразу: важко зараз УПЦ МП Вони вимушені викручуватися у тій ситуації, що зараз в Україні. Потім УПЦ МП робить збори, на яких ніби-то відрікається від Кіріла. Реакція Кіріла - виписав люлєй Онуфрію. Онуфрій взяв під козирьок упрьок Гундяєва і що зробив? Правильно, змінив деякі пункти, котрі УПЦ МП постановила на своєму зборищі. Влада мовчить. А що таке МП? Це свого роду ідеологи війни в Україні. Ви скажете: держава не може пхатися у релігійні справи. У нас церква відділена від держави. Все вірно, але тут і пхатися у релігійні справи не потрібно. Просто - напросто, розірвати оренду Київської Лаври, Почаївської Лаври та інших монастирів та церков. Адже 99% всіх будівель жодним чином не збудовано московською церквою, а просто вкрадено в українських церков. Московські попи не будуть працювати за корочку хліба. Московські попи без приміщень просто підуть, бо вони не звикли жити без комфорту. Але влада мовчить, МП працює на Москву.
Всё очень просто. Подавляющее большинство избирателей Зеленского это прихожане УПЦ. Поэтому он крутится как уж на сковородке: с одной стороны ему все говорят - надо запретить, с другой стороны - после запрета УПЦ его поддержка резко упадёт.
Яке відношення має влада до релігії? Треба хіба комусь подати заяву в органи про правопорушення в УПЦ МП. @Мих, Ви писали таку заяву?
До релігії немає. Але коли Онуфрій заявляє, що українська мова Богу неугодна, то яке то має відношення до релігії? А коли МП є підрозділом церкви Гундяєва, котрий благословляє на вбивство українців, то яке це має відношення до релігії? А тому владі слід зробити просто: розірвати всі угоди всіх приміщень, котрі належать державі. Це навіть немає відношення до релігії. Але влада чогось не виганяє церкву Гундяєва з України.
По тому, как оппонент предлагает обойтись с УПЦ в условиях войны, я бы его не поставил командовать тремя девками цыганского табора. Половину денег мимо общака пронесут, тот даже глазом не моргнёт.
Вот именно. Но небольшая ловкость рук платного пропагандона и вуаля - во всем виноват зеленский. Еврей