Московський Патріархат і канонічність

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Богданович, 21 сер 2007.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Та я ніби в курсі, як ці у"бани патріархат здобули. Але зараз я не про це.
    Просто якось стрьомно, коли клір і всі вірні ПЦУ моляться за здоров"я Кіріла і за РПЦ :scratch_one-s_head:

2. navav

navav Well-Known Member

Я теж ні,але є християнська мораль,у тебе каменем-ти хлібом...Як на мене то випалити їх напалмом і молитися за упокій заблудших душ.

3. Gyppsy

:scratch_one-s_head:
    Пек-пек о_О
    @navav, Ви пропонуєте Ви випалити напалмом українців, котрі є вірянами "РПЦ в Україні"?
    А як же вищезгадана Вами християнська мораль?
    @navav, а Ви християнин?

4. navav

navav Well-Known Member

Непрактикуючий,а хто забороняв Варфоломіївську ніч ?

5. navav

navav Well-Known Member

6. Gyppsy

@navav, ну то навіщо тоді Ви переймаєтеся релігією і вірою? Ще й щось кажете про християнську мораль,у тебе каменем-ти хлібом...
    @navav, Ви схвалюєте Варфоломіївську ніч ?

7. navav

navav Well-Known Member

Вони дотримуються канонів православя,на відміну від кацапні,де у диптиху згадують всі 15,включаючи і зао рпц...

8. Gyppsy

@navav, а чому Вселенська Православна Церква спокійно ставиться до якогось "зао рпц"?

9. navav

navav Well-Known Member

Зао рпц найбільша,а саме завдяки парафіям в Україні,тут цбого лайна більше ніж у кацапстані...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. navav

navav Well-Known Member

Офіційно ні,було це давно,а кацапи офіційно не країна агресор...1943 рік заснування рпц,так нехай залишать собі те,що набудували за ці роки,нечисть...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gyppsy

@navav, тоді чи значить це, що "РПЦ в Україні" на чолі з Денисенком є легітимною, канонічною і "рукоположеною" церквою?

12. navav

navav Well-Known Member

Є право сили,тоді так,тим більше рпц створена сталіном в 1943 році...ІМХО Це секта розкольників Київського патріархату.Вони визнані Єрусалимом після піврічного гостювання патріарха у мацкві.А по суті у тюрмі,рік не памятаю...У політиці мацкви меьоди ніколи не змінювалися.Ой з ануфрієм сплутав...А Денисенко не глова пцу,він дитя рпц.А ПЦУ якраз єдина легітивна.

Останнє редагування: 27 чер 2021
  13. Gyppsy

То, по Вашому, значить ПЦУ якраз єдина легітивна, а РПЦ і "РПЦ в Україні" - ні? Чи шо?

ЗІ

@navav, а Вам не дуже складно в своїх текстах після розділових знаків натискати клавішу "Пробіл"?
    Бо вроді і дрібничка, а напружує... :blush:

14. navav

navav Well-Known Member

УПЦ МП це лише по-факту екзархат. Це філія РПЦ .Це філіал секти зао рпц в Україні,інструмент хуйла,при чому дієвий.

• Подобається Подобається x 1
  15. Gyppsy

Йой...

@navav, Ви вже чисто як наш Ланктоша...
    Я Вас одно питаю, а Ви інше кажете

Ну та най буде... Ви і так непрактикуючий :)

Останнє редагування: 28 чер 2021
  16. Good man

Good man Обычный человек

Приставки окропили?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

РПЦ і УПЦ МП це одне і те ж.
    РПЦ - для москалів, що живуть в Україні.
    УПЦ МП - для хохлів в Україні.

Після прийняття Томосу, УПЦ МП не є дійсна і неканонічна на території України.

РПЦ - дійсна.

18. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, так у нас мусет такої як УПЦ МП і нема, є просто УПЦ )))

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хуїл, хто сказав, що нема? Батюшка МП?

20. Bombus

Bombus Well-Known Member

а де твій аватар? :)