Московський Патріархат і канонічність

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Богданович, 21 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

З точки зору Православія, немає такої організації, як УПЦ МП. Порожнє місце. А кому цікаві ті попи в рясі і яким чином вони сходять з розуму?

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Очільник РПЦ в України Онуфрій на Великдень розкидував освячені яйця в храмі між прихожанами, які були на богослужінні. У коментарях під дописом люди висловили своє обурення таким вчинком Онуфрія.

View: https://youtu.be/XGlxtjdaSsc

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Януковича то вбило, у випадку потрапляння.

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Да, багато роботи очікує на того, кого Бог вибере своєю рукою правління на Землі... та нічого, як кажуть, Бог не навантажить більше того, що не під силу людині) Але не кожна людина варта довіри Всевишнього, аби виконати Його волю.
    Оновлення церкви потрібне і необхідне, як і перемога над антихристом, сатаною і дияволом, аби не морочили та не гнобили душі людські, але були допомогою у морі людському почуттів і спокус.

5. Gyppsy

@Коммунарец, а Ви колись щось казали, ніби якась свята місія покладена на Вас особисто.
    Шо там? Ви вже щось відчуваєте, чи нє?

6. Коммунарец

Все добре! Точка неповернення пройдена, наближаємося до прірви)
    Зараз головне не втратити себе в безмежному людському морі і зберегти віру у те, що відчуваю, не піддавшись спокусам матеріального світу, аби нічого не стримувало і не заважало у досягненні мети місії.
    Випробовування не уникнути нікому, а мені тим паче)

7. Gyppsy

@Коммунарец, а ще довго чекати?

8. Коммунарец

Ну що вам сказати?
    Для того, хто чекає - то довго, а хто наближає у мріях - тому скоро)
    Тутечки головне - не помилитися не в даті, а в оцінці подій.
    Рано чи піздно це станеться, а ось "що?" - то до того треба бути готовим кожної миті.
    Ось, цікаве відео про майбутнє України аід старців Афона.

Начебто і не повірити не можливо, і повірити неможливо у таке, особливо, як вже маємо щось(. Князь високий, реформатор...
    Про свої роздуми в наступному дописі.

• Смішно Смішно x 1
  9. Gyppsy

А чому це ці афонські старці раптом вирішили, що українці живуть погано?о_О
    @Коммунарец, от Ви хіба живете погано?

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це ролік 2017 року. І що? Збулося?
    Крім Томосу, звичайно.

11. Коммунарец

От, і я думаю, чому всі передбачення оптимістичні, а в реальності все навпаки? Всі оті пенсійні, медичні, ще й земельна реформи, боротьба з корупцією, вступи кудись, вихід з чогось, що таке неначе пусте, - все зав'язано на тому новому харизматичному політику, якому провіщено стати Князем України, а то й ще може чогось більшого... слідуючи тому, рятувальник України може стати її могильником...
    На роки не варто звертати увагу, бо самі знаєте чому, але все відбувається тоді, як має статися за волею Всевишнього.
    Особисто я знаю тільки те, що моя доля незвичайна і моє пробудження не випадкове. Можливо, то не самий поганий випадок пізнати і втілити сенс життя у своїй долі. І немає тут місця запитанню:" А раптом?" чи "або якщо..."

Останнє редагування: 4 тра 2021
  12. Gyppsy

Йой, @Коммунарец, Ви весь час тільки говорите і говорите. Та вже робіть шось! ;)

13. Коммунарец

Хіба я не писав про те, як виконував завдання Бога у 2017-2019 роках?
    І головне - почав із себе), як монах з оповідання, що не радив нікому нічого, поки сам не випробував на собі.
    Та при цьому всьому, мало хто з людей звертався до мене за допомогою, а мою допомогу не приймали, казали, що самі здатні за себе просити у Бога молитвами((
    І що я маю робити у цьому світі, який не хоче жити у мирі і не виконує заповіді Ісуса? Хіба люди подобрішали і покаялися у своїх гріхах? Ні...
    Отож, поки не станеться того, а то наврядчи, допоки не відбудеться покарання людства за свою впертість і гординю, ніхто не буде шукати того, через кого Бог допоможе людству на Землі.

14. Gyppsy

@Коммунарец, а самі Ви виконуєте заповіді Ісуса /до речі, Ви про які заповіді Ісуса говорите? Можете їх тут озвучити?/

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Афонські старці... цікаво, чи є 1% з того, що бігає по нету, їхні прророцтва? Чи то хтось через них вигадує і поширює всякі небилиці? Доречі, через Вангу вже таке валить, що мама дарагая. Це теж схоже на вигадку.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це вже вас понесло....

17. Коммунарец

Цілком можливо, що то робота порохоботів у 2017 році перед грядущими виборами, а Ванга була секретним агентом секретних служб, хоча не без проявіа ясновидства. То треба бути телепнем, щоби не використати знання собі на користь, а ворогу на погибель. Це ж люди(

18. Коммунарец

Озвучити можна, а сенс? Люди он скільки ходять до церкви, де озвучують заповіти, а ніякої подвижки немає. Поки самі, своїм серцем, не збагнете слова Ісуса, то й надалі будете задавати такі питання.

19. Коммунарец

Не бачу тут нічого такого... Про Зеленського , вірніше, про його фільм "Слуга народу" теж казали, "ото понесло" і сміялися... Як бачите, досміялися.
    Людина може перетворити долю людства своїми фантазіями, якщо дуже наполегливо про те матеріалізовувати їх в інформаційному просторі. Тільки от, так здається, що то людина перетворює свої мрії у життя, але то є провідіння Божіє. Усе відбудеться у свій час і у своєму місці, як клієнт "дозріє".

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але так є.

90% пророцтв Ванги в інтернеті саме так робиться.

• Корисно Корисно x 1
а де твій аватар? :)