Московський Патріархат і канонічність

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Богданович, 21 сер 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Ромко Вам могут орден всучить "Святого Владимира" за распространение идей православия на ЛФ )

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Такий маленький штрих: напередодні Великодня (травень 2013) поїхали ми з дружиною до Кам"янця Подільського. У перший день завітали до римокатолицького костелу. Хтось із служителів (не ксендз) тихо молився перед іконою, яку дружина хотіла роздивитися зблизька. Почекали, поки він закінчить, вклонилися, підійшли. Пан люб"язно прокоментував українською мовою стосовно ікони.
    На Великдень ми трохи проспали, поїхали до православного собору освятити пасхи та яєчка. Зрозуміли, що служба вже закінчилася, купляємо свічки.
    - Ви откуда?
    - З Києва.
    - А в какой храм ходітє?
    - До нашого головного - Володимирського собору.
    - Раскольнікі?
    - Мадам, вчора нас гостинно прийняли римокатолики. Не чекав від вас такої поведінки у святковий день.
    - Я вам нє мадам!..
    - Язик не повернеться назвати вас матушкою. Повернулися і пішли.
    "Угалок Расії".

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Православіє головного мозга.
    Ця потвора не впустила людей,які рятувались від звірюк.
    Будь воно прокляте во віки вічні,сволота.

• Подобається Подобається x 1
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Раки. Ну очень большие. А детишки маленькие...

5. artobstrel

:) ...

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Як мінімум це є нерозбірливістю у жадобі до грошей! Як максимум - намагання відмити чорного кобеля.
    "Патріарший видавничо-поліграфічний центр Свято-Троїцької Сергієвої Лаври надрукував календар на 2014 рік з зображеннями Йосипа Сталіна."
    http://dt.ua/WORLD/u-rosiyi-patriarsha-drukarnya-nadrukuvala-kalendar-zi-stalinim-135084_.html

7. Romko

Священник УПЦ Московского Патриархата протоиерей Андрей Ткачев, проповедуя по окончании богослужения в день Татьяны, с гневом и проклятиями обратился ко всем майдановцам. Прежде всего его слова касались студентов.

"Молюсь, чтобы Господь послал в сердца людей страх и чтобы Бог послал им болезнь в дом и на улице, страх на улице и страх в доме, чтобы они сожрали друг друга, пусть гад сожрет гада - я жалеть о них не буду. Это страшные враги нашего будущего, и страшные враги сегодняшнего, настоящего. Я их не жалею, я о них не молюсь..."

http://youtu.be/SkYgb-ciD3A

8. artobstrel

9. yasam

yasam Well-Known Member

artobstrel,в чому стьоб?

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Гундьонок" зажигаєт!

Руководитель Миссионерского отдела УПЦ МП проклял Евромайдан: "Чтобы Бог послал им болезнь!"

06.02.2014
    Главный миссионер Киевской епархии УПЦ предал проклятию участников Евромайдана, сообщает интернет-портал "Религия в Украине".
    Руководитель Миссионерского отдела Киевской епархии УПЦ (МП) протоиерей Андрей Ткачев, регулярно выступающий с проповедями осуждающими Евромайдан, разразился новой обличительной речью.

«Молюсь, чтобы Господь вселил страх и трепет в сердца и кости мятежников, – объявил он прихожанам. – Чтобы Бог послал им болезнь в доме и на улице, страх на улице и страх в доме, чтоб они покоя не имели, чтобы они сожрали друг друга, пусть гад сожрет гада – я жалеть о них не буду. Это страшные враги нашего будущего, и страшные враги сегодняшнего, настоящего. Я их не жалею, я о них не молюсь...»
    Отказав в молитве за участников протестных акций, протоиерей заявил, что молится, дабы Господь «вселил храбрость и силу во власть, и власть была умна и сильна».

"Каков поп, таков и приход". Хто в нього головний приходянин?

• Подобається Подобається x 2
  11. artobstrel

тю? ржака, як на мене ...

12. yasam

yasam Well-Known Member

ви дивний: сраки з нафотошопленими кільцями не ржака, а вирізаний і вставлений патріарх ржака. Як на мене робив один і той самий фотожопер

13. artobstrel

патриарх - смішно, бо патриарх на лижах у польоті це смішно ... а дупи з кільцями у контексті усім срати на олімпіаду - дурня, втім комусь може навпаки ми ж не з інкубатору у кожного своя ржака ...

14. Romko

http://youtu.be/TMWfJMIE9UU

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:51 ----------

З високої дзвіниці.
    По рузкє - калакольні.

15. artobstrel

хптьфу ненавиджу совкі ;))

16. аксакал

Того, що вони сказали на люди, цілком достатньо, щоби мислячи люди пішли від них.

17. Romko

Дріб'язковість величі

18. аксакал

Здається, ВЖЕ втрачена значна частина. А в нас більше вірян, ніж у всієї РФ. Є з чого сумувати.

19. yasam

yasam Well-Known Member

20. Oxid

Oxid Well-Known Member

а де твій аватар? :)