Московський Патріархат і канонічність

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Богданович, 21 сер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Значить захист людей від ублюдочних звірюк визиває у вас неприйняття?
    Не дивуюсь,атеїст ж.
    Ваш попередник,той педераст,калмик,чиї смердячі мощі валяються посеред Москви,вами б гордився.
    Він теж ненавидів церкву.

• Подобається Подобається x 2
  2. Locutos

Locutos Well-Known Member

У меня это и вовсе не вызывает никаких эмоций.
    Церковь не упустит возможности пропиариться. Политика же.
    Деньги! Увеличение продажи свечек и иконок.
    Сколько там тот Михайловский собор даёт чистой прибыли в год? 1-2 млн $? Больше? ;)

А что это вы о МОЩАХ так плохо отзываетесь? :mocking: Можно подумать , мощи какой нибудь святой Терезы пахнут лучше :)
    PS Я ж вам писал, что я не атеист.

3. Romko

Що прекрасно вас характеризує.

• Подобається Подобається x 1
  4. Locutos

Хех...
    Как нормального человека ;)
    Потому что у любого нормального человека будет такая, "нулевая" реакция на жёлтую прессу, кровавую картинку и розовые сопли, выливающиеся в СМИ.

5. Romko

На відміну від вас,"нормального",я прекрасно знаю,на що здатна міліція, неодноразово побував під кийками спецназу.
    І в мене донька такого ж віку,як і ті діти, побиті на Майдані.
    А тому,бажаю таким "нормальним" не зустрічатись на моїй дорозі.
    Тварюки ссучені.

• Подобається Подобається x 5
  6. Locutos

Это вы ставите себе в личные достижения?
    Предлагаете вообще откаться от милиции и спецназа?
    А то они кого бы не разгоняли - дети и женщины. Причём во всём мире.
    Бедные дети! Почему дети после 22 часов были на Майдане?
    Это же ДЕТИ!
    Между прочим ДЕТИ из спецназа судя по вашим, украинским новостям тоже пострадали.
    Латентная агрессивность?
    Вы не христианин случаем? :)

7. Romko

Саме так.
    Існує різниця між людиною і свинею.

Але вам її не осягнути.

Християнин.
    І це природна реакція на падлину.
    Чомусь всі атеїсти,які приходять сюди - істоти,що викликають омерзіння.
    Тьфу.

• Подобається Подобається x 3
  8. Locutos

Как мало надо современному жителю Украины...
    Опытным путём проверяли? :mocking:
    Говорят , кстати, что разница практически отсутствует.
    Тут недавно в Мосачусетском Университете выдвинули теорию и аргументы за то, что свинья - предок homo sapience :)
    Инстинкты берут своё?
    Или традиционный христианский фашизм?
    Точно христианский фашизм: "Все кто против нас - атеисты" ;)
    Прихожане Московского Патриархата тоже атеисты?

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А в мене одне питання. Ви в Польщі також на апчєпанятнам? Чи таки засвоїли польську мову? Бо перебуваючи в Польщі я б мазанув по пиці якби хтось звернувся до мене на ізікє. То приходячи на ЛЬВІВСЬКИЙ форум не можна засвоїти нормальної мови?

• Подобається Подобається x 4
  10. Locutos

Ну не надо всех равнять по себе. Что за стереотичность. Пошлятина да и только.
    Если в вас тоже инстинкты преобладают...Скрытая агрессия...
    Надо лечиться! Ну или хотябы сходить разок к психиатору, чтобы выяснить причину.

Я прекрасно понимаю мову, но писать на ней - увольте! Зачем я буду себя мучать и вас. :) Вот почитаю вас...И буду писать на нормальной мовЕ.

ЗЫ Ааа, забыл, по вопросу - да , довольно часто на опчепанятнам. Особенно по работе.

11. Pedro

Ось це - брехня. Знаю поляків. Можу розмовляти на чистій польській. Маю більше друзів поляків ніж українців. І кожен за одне тільки кацапське слово в Польщі заїхав би в рило. Так що не треба ля-ля.

12. Locutos

Как нынче модно: пичааааааааааалька.
    Скажи, кто твой друг, и я скажу кто ты ;)

Вчера гдето тут читал комментарий - так там утверждали, что в Крыму за украинский язык БЬЮТ! А москалей во Львове бьют бандеры.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о за шовіністичний брЕд? для особливо "трЄпЄтних" борців за "чистоту" раси/форумчан: ... гм ... тут мало бути посилання на пункт Правил де вказано що мовою форуму є українська та російська, але чомусь нема на ЛФ більше Правил, знайшов якусь хфігню на російській мові ... раніше було у смужці зверху ... гм ...
    що до шовінізму, якщо б мені у Польщі при спробі звернутися на язику хтось по обличчю з'їздив, я б йому ніс зламав а бо ребра ...

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

де ви фашиків у Польщі накопали?

• Подобається Подобається x 1
  14. sanproekt

sanproekt Active Member

Ви хоч раз в Польщі були? :)
    Зазвичай мабуть крім Підкарпатського воєводства, домовитись на російській простіше ніж на українській.
    Бо росйську вони вивчали (а старші навіть ретельно) і наскільки я знаю ВИВЧАЮТЬ як іноземну. А українська для них як для нас болгарська... Хіба хтось з власного інтересу буде щось доглупувати.

Я тут живу купу років Маю відоме російське прізвище, правда котре не всі вміют тут написати. Ходжу в православну церкву МП. Так росіян тут ненавидять, мабуть не безпідставно. Але щось не пригадую, щоб мене били :)
    Мало того, останнім часом подивлячись російські телеканали, почитавши їх дописи в інтеренеті, стаю думати, що трохи далі за Дніпром живуть якісь зомбі :) Увімкніть якись нормальний канал наприклад Zik, а потім приходіть балакати.
    П.С. Я не всі слова знаю на українській, часто тільки на російській і довго думаю - перекладаю :) І ще, якщо на форумі присутні російськомовні - зазвичай пишу російською. Бо і білоруси прочитають, і ті ж поляки. Зручно...
    Але спеціально для Вас писатиму виключно українською бо ви мене ображаєте! :)

Останнє редагування: 7 гру 2013
  15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Висновок: троль, та й ще не обов'язково чесно вказав, звідки він.

16. Locutos

17. sanproekt

sanproekt Active Member

Та чого? Приїжджайте, самі побачите.

За життя бачив тільки одну спробу побиття російськомовного туриста.
    Причому турист був зі Львова (конкретно з Сихова :) ) і бити його хотіли за такі коротесенькі штани в клітку, по останніх Лондонських модах (він там вчився), в котрих він приперся на дискотеку в сільський клюб, куди було прийнято приходити в чорних джинсах :)
    Ті штанці в розумінні аборигенів втілювали їх уяву про гомосексуалістів.
    І бравим хлопцям напідпитку зустріти москаля-педераста, було так би мовити "картіна маслом" ...

18. Pedro

Звичайно, троль. І звичайний російський троль. Вони ж виїжджають закордон, то стараються приховати своє російське походження. Стараються якомога швидше вивчити місцеву мову. Зі мною працює росіянка з Калінінграду. Розмовляємо англійською. Зі своєю колегою, стоматологом з Кракова розмовляємо польською. Так росіянка може додати одне-два польські слова.
    Ось українська в Україні щось їм не може ніяк влізти в голову... Якийсь науковий феномен?

• Подобається Подобається x 5
  19. sanproekt

sanproekt Active Member

Навіщо? Я ж от чітко вказав на своє російське походження. І що?
    Що моє походження чи ще чієсь, має до аргументації на форумі, по цій конкретно темі?

Я теж таке помічав :) Але потім звернув увагу на ще одне моє "дослідження" (не має стосунку до цієї теми) і вирішив, що то мабуть не феномен, а дещо "ассиметричне" ставлення. Помилки в польській/англійській сприймаються нормально, а от в українській ріжуть слух. Хоч звичайно є і така річ, що наіщо вивчати українську, якщо російську і так розуміють, ще й в деяких випадках вона "модніша" (так і є, не треба кидати в мене тапками :) )

П.С. Смію запевнити всіх з завищеною "національною" свідомістю, що жодного способу "заднім числом" встановити національність немає. Всеодно закінчиться "самовизначенням", "культурними цінностями", "політичними вподобаннями" і т.д. Тобто нема "справжнього правила крові", є тільки надумані. Люди то не доберман-пінчери, в яких якусь там породу відслідковувати можна, а обшарпані дворняги :)

20. Romko

Митрополит Павел: "Я хотел бы сейчас, пользуясь возможностью, сказать тем, кто устраивает эти оранжевые, розовые революции и другие революции, хотел бы предупредить и сказать, что Россия - это вам не Грузия, это вам не Украина. Это вам не Египет и не Ливия. В России сейчас существует огромное количество средств массового уничтожения. У нас есть и атомное, и бактериологическое оружие. Вы знаете, в отличие от американцев, нашим русским людям, у нас, вы знаете, я скажу, у нас огромное количество людей, которые нуждаются в нормальном образе жизни и для большинства русских людей жизнь, как говорят в народе, ломаной копейки не стоит. Будут нас допекать в отчаянном состоянии, когда наш народ будут загонять в угол, нам ничего не останется, как открыть краник Чернобыльский - типа такого, и в этом случае пострадают все. И американцы, и европейцы зажиточные - а им есть чего терять. У них, знаете - если хотите - у них микрокоммунизм есть. У них всё есть для нормальной человеческой жизни, а у нашего человека практически нету..."

http://youtu.be/clu2GTztwZs

а де твій аватар? :)