не жарт зовсім... збагачений уран і плутоній, виробництво ядрьоних боєголовок, зберігання, обслуговування
Про це можна було питати ДО 1991 РОКУ! Після розпаду СРСР всі від присяги ВІЛЬНІ! Ромко, гадаю, до 1991 р. не пішов у партизани. Та й після в нього турбот вистачає, не дай Бог нікому.
Ось де був народ: " Вчора тут Московський Патріархат звершував молебень для високоповажних державних осіб та чиновників, - звертається до вірян Філарет. - А ми сьогодні звершили молебень для українського народу. Люди вибухають оплесками." http://gazeta.ua/articles/life/_ci-...e-ce-voni-rozkolniki-tisyachi-viryan-p/509072
А Вы, значит, до сих пор храните верность Советской армии и СССР? Причём тут Всевышний? В России церковь от Кирюхи Гундяева...
А Вы, значит, до сих пор храните верность Советской армии и СССР? Я уже отвечал раньше. Страны которой я пресягал уже нет. И это не моя вина. Но тут дело даже не в этом, дело в отношении к присяге как таковой. Нельзя присягнув единожды потом так легко отказаться от своей присяги. Как известно, обманувший один раз обманет и второй ему нет веры. ---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- по их разумению от Кіріла(Гундяєва) Простите, но это по Вашему разумению. Все- таки прихожане церкви думают несколько иначе.
Очень трогательно. Но тут на западе Украины подавляющее большинство населения не страдает ностальгией ни по совку, ни по его вооруженным силам...
Очень трогательно. Но тут на западе Украины подавляющее большинство населения не страдает ностальгией ни по совку, ни по его вооруженным силам ... Вы хотите сказать что отношение к присяге на западе довольно свободное? Хочешь давай присягу, хочешь ее нарушай, никто ничего никому не скажет предосудительного. Так?
Ще раз кажу: присягати можна Батьківщині,родині,сім"ї. А читання з папірчика маячні присягою не є. Як і оте утворення,серсер не є Батьківщиною.
"Московський Патріархат" : правильнее будет "Московский Паханат". Т-щ Гундеев образцово выполнил спецзадание родных органов по превращению РПЦ в совково-азиоповский ГЛАВПУР-Агипроп...