Ну не знаю ... може ми в різних Українах живем, але на мій масив є чотири церкви, один дім євангелистів і дім молитви свідків єгови... ну зовсім нерелігійні люди ...
Не в этом дело. Количество храмов - не показатель. В Америке тоже церквей много, но сами американцы рассказывают, что у них действительно верующих очень мало.
Вам же Ромко навів приклад про СРСР, там взагалі релігії не було і що? Дуже високий рівень розвитку був?
Не поможе.. Якщо Рибця сказала,що релігійні країни найвідсталіші,значицця,так воно і є.. ЗІ. Зара хусточку в рукав запхаю..Аґатону скажу,жи вони там відсталі,жи капєц...
В смысле свою? В Украине большинство людей христиане, но христианство - мировая религия, а не украинская.
Ай яй яй яка непослідовність....Рибко ви як щось пишете, то хоч перед тим подумайте чи можна то обгрунтувати. П.С.Панове модератори, можете мені карточку видати за офтоп, але не стрималась на таке...навіть слова не найду. Капець нашій релігійно - нерелігійній Україні....
Мы где-то посредине. Более религиозные, чем американцы, но менее религиозные, чем арабы. Соответственно и уровень развития. Мне тоже не нравится, что развитые страны теряют свою религиозность, но так случается часто, и ничего, увы, не поделаешь.
А ви були в Америці? Знаєте американців? Як можна такі дурниці писати, не маючи зеленого поняття про те, про що пишете? Яке населення Америки? Який відсоток американців вважає себе християнами? І як це виглядає в порівнянні до України?
Рибко,то ви з кокими американцями спілкувалися?? лінк на статистику будь-ласка..Чи то знов "факти" з власного досвіду?