Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Не я поставил в пример Православию Рим...Гляньте выше....
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність РПЦ може себе називати тричі канонічною, але на сьогодні її стан жалюгідний, вона повністю належить державі Росія, як і належала. Сьогодні РПЦ - це інструмент влади та впливу для держави під назвою Росія. Не треба далеко заглиблюватися в історію. Взяти радяський союз - держава, де проповідувався атеїзм. Проте, це не помішало РПЦ пліч-опліч жити і співпрацювати з антибожниками. А хто не хотів з духівників - на Сибір... все це було і є зараз. Наприклад, поняття канонічна територія, про яку Алєксій любить говорити... Що це таке? Я знаю тварини мають свою територію, або ще бандити ділять територію впливу.... а церква? духовні люди, здавалось би....
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Папа Римский спокойно работал в фашистской Италии...Тоже будем делать выводы? Или церковь в нацистской Германии.... Несогласных пасторов - в концлагеря ссылали...Может и эту церковь обольём помоями? Припомним еще "got mit uns" на бляхах.... Не по христиански это... видимо на этом принципе во Львове не дают построить Православный храм...Эту территорию "пометила" УГКЦ....
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність ТАК там одвічна проблема "з бюстиком Пушкіна". Рубайте, куме березу, бо прийде москаль, і скаже, шо тут його Родіна. (с)
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність То є окрема тема, де можна подискутувати, але ж ми говоримо на тему... яку тему? Дивіться назву теми. Додано через 1 хвилину Але ви зауважили, що лише РПЦ жаліється, що все хтось заваджає? У Львові багато різних церков і всім ніби нормально, за виключенням РПЦ...
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Забагато прочитав, але не можу зрозуміти... Чи є різниця між християнами які вважають себе православними окрім того, що «український патріархат» сьогодні офіційно не існує? Я можу зрозуміти, що різниця є для тих, хто керують патріархатами, бо це теж влада, теж гроші, великі гроші до речі, з такими грошами і на землі усе буде гарно, але якщо мова їде про московський патріархат... Якщо українець йде до церкви яка належить до московського патріархату – коли він помре, то він буде з москалями разом, чи він буде там же де і справжні українці?
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність еге, буде з москалями.... але ж це пекло, нє?:borat:
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Навпаки, сьогодні офіційна церковна точка зору, що те, хто буде ходити до церков українського патріархату будуть у пеклі. :p
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність ну якщо бути з москалями ще й в іншому світі, то де тут рай?:moskali::borat:
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Я именно и дискутирую, обращая внимание на некорректность обвинений - на примерах других церквей... А дискуссия "РПЦ кал еси" - "воистину кал!" не для меня... Ни одна из религиозных общин не подвергается таким нападкам, как МП. У нас совершенно свободно носится народ со "сторожевой башней" - уводя христиан от истинной веры в проплаченное гамерикой сектанство адвентистов (причем - им не важно, МП или кп)... И что-то я не вижу негодования по этому поводу (впрочем - о чем я? этаж гамериканские денежки, низзя кусать....). Да и некогда - все на борьбу с "москалями".... P.S. кстаит - о том, что мешает...У нас толпы политиков постоянно стонут - нам мешает Москва...И ничего - прокатывает....Это тоже почему-то не удивляет...
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Та про шо ви? Яке там переслідування? МП ніколи й ніким не переслідувався. Хіба когось на Соловки відправляли на 10 років? Хіба ви знаєте ЩО таке переслідування? Як можна зайти у Києво-Печерську Лавру і кричати : "нас переслідують". Смішно то все. Спробуйте УГКЦ відкрити у Москві - ото проблема..... А що до СЄ - згоден повністю. Додано через 35 секунд Що до маскалів і тамтого світу, думаю, що розумієте, що це жарт.
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність шо-шо?... а ви мені не поясните, чому адвентисти вільно по москві гуляють і ніяких проблем?.. чому вся література адвентистів, яка є в Україні -- надрукована у москві?... і чому свідків так активно переслідують в росії?... ну хто би сумнівався...... вже й московський патрархат не такий стращний, як свідки Єгови..............
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність сторожевая башня, которую мне всучили - напечатана в гамерике. Что и дало мне повод при следующем приходе вербовщиц послать их ...в гамерику - за чьи денежки они и продались...Ушли от меня страшно раздраженные - и больше не приходили... А что во всем виновата Москва - так это, как говорят в Одессе - уже не хохма... :D
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність - а у Харкові та Луганську не дають побудувати храми УГКЦ, бо цю територію "помітила" длясебе РПЦ. Доречі, у Львові вже є церква РПЦ, якеа раніше належала Румунській ПЦ (зайдіть туди у неділю, людей там небагато, притому що церква невелика). А от у Харкові, Луганську, Сумах, Полтаві, Січеславі (окупаційна назва-"днєпрапєтровск), Одесі, Миколаєві, Кривому Розі, Маріуполі храмів УГКЦ немає, агреко-католицькі громади є ! Додано через 9 хвилин та що там у москві, ви на захід від Тернопільщини спробуйте храм УГКЦ відкрити ! Вмить привезуть "канонічєскіх" на автобусах з портретами Миколи 2, рос. триколорами (не тілько біло-синьо-червоними, але й з чорносотенськими біло-чорно-жовтими) та здіймуть гвалт, буде рйвах. Он у Вишгороді Київс. обл. не давли навіть місце під храм УГКЦ освятити, волали як навіжені ! А моїх знайомих - сестер Йосифіток навіть у храм не пустили у Святогірській Лаврі (Донецька обл.) ходили, слідкували за ними "ідітє ат сюдава уніаткі !"
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Нариси з життя Патріарха Алексія Другого В 1941-1944 Алексей был алтарником в храмах, в которых окормлялись бойцы 1-й Русской национальной армии (Дивизия "Руссланд") . 11 апреля 1950 года, в Светлый Вторник, студент 1-го курса Академии Алексей Ридигер венчался браком с Верой Георгиевной Алексеевой, дочерью о. Георгия Алексеева, настоятеля Александро-Невского собора в Таллине. Опубликованное донесение инспектора Академии Льва Н. Парийского († 23.11.1972) местному уполномоченному Совета по делам РПЦ объясняет спешное противоканоническое (Гл. 50 Номоканона) браковенчание необходимостью срочного рукоположения с целью уклонения от службы в армии. ... В 1990-х годах получил огласку персональный материал об агенте "Дроздове", завербованном 28 февраля 1958 года "на патриотических чувствах для выявления и разработки антисоветского элемента из числа православного духовенства", – из отчёта 4-го отделения КГБ ЭССР об агентурной работе за 1958 год, который, по мнению ответственного сотрудника Государственного архива Эстонии Индрека Юрьо (Indrek Jurjo), указывает на Ридигера Алексея Михайловича, в то время приходского священника. Согласно исследованию Кристофера Эндрю и Василия Митрохина The Mitrokhin Archive, в 1975 году А. Ридигер основал общество "Родина", служившее организацией прикрытия для деятельности КГБ; деятельность "Родины" курировалась офицером ПГУ КГБ СССР П. И. Васильевым. http://mcun.org.ua/index.php?action_all=detal&id=2021 Додано через 9 хвилин ну звісно не як чорниці з РПЦ. Виглядали так як і належить виглядати сетстрам-йосифіткам http://www.cssr.lviv.ua/news/2007/20070607.htm
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність та невже!.... а в нас чомусь -- надруковано в німеччині..... може ви ще й вихідні дані зможете процитувати?... а ві львові продаються Біблії, які надруковані в білорусі.... ))
Відповідь: Московський Патріархат і канонічність Неужели - с хвостом и рогами?!? :D Додано через 3 хвилини Я все описал...В выходной позвонили две девы - всучили журнал - сказали - почитайте, подумайте - мы зайдем...Почитал...На следующий день - отдал - тыкнув им в нос местом издания...Не преминув им сказать, что крестились они наверняка, как провославные - а продались гамериканцам...