Як на мене, то просто приїхало бидло, яке у всему світі хамить усім, і не має значеннє, на футбол чи на віолончелі грати. Москаль же.
По-моему все из приведенной вами статьи ясно. Российские фанаты-экстрималы для получения адреналина пошли скандировать стандартные для любой страны лозунги (возможно питали надежду, что появятся придурки неадекватно на это реагирующие и они смогут кулаки размять). Вот их надежды и оправдались, неадекваты появились. Но одно дело ветеранов шугать, а другое дело встретить таких же неадекватов, как они сами. Оттянулись обе стороны, получили, так сказать, моральное удовлетворение, но подъехала милиция и загребла особо буйных. Таковые оказались с украинской стороны. Вот и подумайте, что они милиции могли рассказать? "Почули як кляті москалі радіють та вирішили їм пику натовкти..." Их бы за такое правдивое признание по голове никто бы не погладил, вот и рассказывают как их "ображали".
Так он же не сам там был, а при поддержке товарищей. И см. выше, не мог он сказать, что просто начал драку в ответ на крики "Россия вперед!"
Прошу пана,быдло из разряда рогулей себя ничуть не лучше ведут ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ---------- А что ,туристам уже запрещен въезд во Львов? Захотели-приехали. Чтобы избежать приезда,можно ввести визовый режим с РФ
Ви там сі розберіт у себе в видах і підвидах, комісію якусь створіт. А у нас москальські кацапи бидло рогулі - то все одне й те саме.
Можна? Знаю багато зенітовскіх фанатів, які їздять на Спартак і кінноту. Тверезі - 95%, решту свої здають-місця є. Речівки - тільки на стадіоні по команді координатора. Ніяких транспоранти і банерів до стадіону .. Що фани-важка публіка-не приховую, але правила знають і дотримуються .. Дикунів можуть заспокоїти самі .. Пан Мих, мені чекати вибачень за перший дописи у цій темі? Не наполягаю, але визнайте, що так не треба було!
Смішно тут читати, виправдовування друзів москалів..сиділи тихо мирно, раділи перемозі своєї збірної чемні та культурні расєянє, а дикі бандери за це їх побили. Ні, для кого не секрет, як веде себе ця бидло нація коли виїжджає за межі свого болота..Туреччина, Єгипет куди там вони ще полюбляють їздити, усюди у них там репутація бидлоти. Безумовно і тут вони себе ведуть не краще, безумовно враховуючи політ. і істор. між Україною і Росією, це дике нецивілізоване стадо дозволило собі викрики, які не варто робити по відношенню до тих людей і того народу у якого гостюєш, за що і були покарані. Думаю, всі знають які чудові слова існують для цього у російський мові і уточняти не потрібно.
Какие мы грозныеВидел вчера землячков пана Кagana недалеко от метро Выхино пьяных в стельку.Еле на ногах стояли.Че то мычали друг другу.Нет наций ,быдло или не быдло. Среди всех наций есть исключения в виде этого самого быдла. И подобные заключения именно про быдло нации может может делать только крайне ограниченный или умственно отсталый человек.
Зазначили б спочатку, що вчора була п'єтниця, а в п'єтницю все населення Російськов Федерації нажираєсі до чортиків, починаючи з 17 годин і не просихає до 14 годин понеділка. Компанії по 6-8 чоловік, єкі в вагоні метро п'ют пиво і пристают до людей - це така ж норма, їк сидіти на лавках ногами на сидінні жопов на спинці. Я вже не кажу про дні десантника-прикордонника, коли відливати посеред міста в фонтан це просто свята справа. І дуже добре шо наш дорогий zherech в таких умовах безпомилково визначєє не тілько національність, а й прописку.
Я не знайомывся. Зачем мне с ними знакомится? А звидки знаю... Так мимо проходил и говор из услышал. Такой приблизительно,как у пана Dzeko на этом форуме. ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- Бред. Кстати сегодня в РФ рабочий день. Пан Dzeko, а Вы давно в российском метро последний раз ездили,что имеете такую информацию?