Занятный вопрос... А если ничего нет, то из чего, собственно, выбирать? Данность есть. Выбирай, не выбирай ли... http://www.youtube.com/watch?v=jt7r8tRVoXI
Н-да-с...Без энтузиазма разъясняют господа-товарищи из РФ правильный смысл слова - "Москаль". Все их уносит куда угодно...Надо же - обсуждают(не в виде ли синонина) слово "Рагуль"... Что бы я хотел предложить конструктивного в этом обсуждении?...Может быть это раздражение имеет приблизительно такую природу : участники "с той стороны" и сами не вполне москали? Но признаться в этом без разъяснений есть почти малодушие, покидание поля брани в трудную минуту. А разъяснения (вроде - "сами-то мы мордва, но это тоже Россия" )) и иное в этом роде) воспримутся как рейтингопонижающие. Так к сути моего конструктивизма - лучше все же один раз признать, что москалей или московитов в природе истинных не так уж много.И,честно это признав, туда, к ним и отправить(за разъяснениями). А то отдуваются непричастные непонятно за что и за кого...Отсюда, ИМХО, и нервоз прорывается)) На мой взгляд, если позволите, ничего обидного само по себе слово "Москаль" не имеет для жителей РФ. Оно несет уточняющую смысловую нагрузку, ИМХО, и несколько возвращает в прошлое...) А мы - живем в настоящем . Не так ли ?
Дикуни Сьогодні став свідком однієї ситуації. Молода мама голосно розмовляла зі своїм сином в автобусі. Бесіда була не вимушена, але гучна і безперервна - ні про що. Зацікавило наступне. Вони перебивали один одного на пів слова. Ще мати не встигла договорити речення, син тут же починав говорити у відповідь (мати при цьому не припиняла розвивати думку). Як тільки хтось договорив своє, тут же починав нове речення і все йшло на круги своя... Невже то таке спадкове виховання? Слід визнати, що вони чули один одного, бо як не як говорити про одне і теж перескакуючи на абсолютно не пов'язані теми . Розмова велася (що вже і не дивно - російською мовою із притаманним львівським акцентом). Приділив цій катавасії я десь 5 хвилин і в результаті прийшов до цікавого висновку. Чи не тому так не люблять москалів за кордоном, що вони ведуть себе, як дикуни - перебиваючи (перекрикуючи) один одного в людному місці, створюючи непотрібний гамір не зважаючи на інших? Дикуни одним словом...
З огляду на це показово подивитися якесь російське ток-шоу - як на базарі. Особливо на НТВ. Навіть найгарячіші суперечки у Шустера проти цього - шляхетна розмова.
Я підозрюю, що арабів і негрів не люблять з цієї самої причини. Вони ведуть себе базарно і викликають негатив в цивілізованих країнах... П.С. Тема "Дикуни" була відкрита про дикунство деяких людей у розділі "Всяке різне" а не тільки про москалів... ---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Прохання до модераторів - перенести дописи, що були створені для теми Дикуни до теми про безкультур'я в маршрутках. Дякую.
ЛЮДИ!!!!!! Ви що такi злi????? треба бути ТЕРПЛЯЧИМИ один до одного!!! Останнi днi лiта - вiдпочиньте!!! Ось - Прикольна пiсенька)))))))))) http://www.youtube.com/watch?v=zbpNX0L55JU&feature=player_embedded