МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Напевно він мав на увазі режим,діти якого дотепер.....http://ru.wikiquote.org/wiki/Александр_Исаевич_Солженицын

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно делаете... :give_rose:
    Очередная БРЕХНЯ! Таких какашек в сети 95%...
    Но эти какашки хорошее удобрение для всякого рода несмотрителей телевидения и нечитателей газет... Тем более книг. :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Це також?-
    Великие россияне о кацапах и о России:

1. «Умом Россию не понять!» (Федор Тютчев)

2. "Московия –душа тайги, монгольская, дикая, зверинная”. (А. Толстой.)

3. " Народ ,который блуждает по Европе и ищет что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения”.( Ф.Достоевский)

4. " Не народ ,а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев.” (М.Булгаков)

5. "Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость". (М. Горький)

5. « В России до сих пор «всего две беды - дураки и плохие дороги!»,

(император Николай I)

6. « Поскребите русского и вы увидите татарина » ( Ф.Достоевский )

"Ох, как тяжко жить в России, в этом смердючем центре физического и морального разврата, подлости, вранья и злодейства". Аксаков

"Русский есть наибольший и наинаглейший лгун во всем свете". Тургенев

"Народ, что ненавидит волю, обожает рабство, любит цепи на своих руках и ногах, грязный физически и морально... готовый в любой момент угнетать всё и вся". Шмелев

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо б Ви були більш уважні, то змоглиб знайти ще одну гарну цитату :)))

5. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Важко не погодитись з цитатами великих письменників російських,признаних всіма,крім VasMT і ко:)

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Спочатку доведіть, що він таке писав. Негарно наводити цитату бе посилання. А він такого не писав, не його стиль. Якщо Ви, звісно, його читали. Але я переконаний, що Ви просто переписали цю ахінею, яка блукає тільки і виключно по українським сайтам.
    И где там слово "кацап"? И вот еще: Вы разрешите называть Вас хохлом? Ну, ради справедливости. Кстати, упомянутые Вами великие не отделяли в принципе русского от белоруса или украинца.

ЗЫ: А слабО поискать высказывания великих украинцев об украинцах и Украине?

• Подобається Подобається x 4
  7. iso

iso Well-Known Member

Я б почав з Франка про галичан;)

8. nikolas

nikolas Well-Known Member

Процитуйте,знаю,що в нього є слова,де він недуже схвально відгукується про русинів(українців).

9. iso

iso Well-Known Member

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А вам бачу не хіло вдається відстоювати інтереси москалів чи б пак - кацапів. Маєте якісь факти на їх захист?

11. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Себе з хохлами не ототожнюю.Я українець.Прочитати про українців можете в "націоналіста" Т.Г.Шевченка.Там є і правдива критика і про москаля прочитаєте...

12. Bambook

Bambook Persona non grata

А шо таке "москалі"? о_О

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це таке маленьке, гидке і гавкає більше ніж важить ...

14. Степаныч

Та я Вас умоляю! Від кого кого захищати? Ви порівняйте, чого досягли росіяни (по-Вашому "кацапи", "москалі") за свою історію, і чого українці. НепорІвняні речі. Так що я якщо когось і захищаю, так це українців на російських та деяких українофобських українських форумах. От вони, небораки, захисту потребують, то так.

• Подобається Подобається x 3
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Хорват казав- росіяни обморожені і бліді серби.
    За його поняттями серби таке що гавкаить і паскудить.
    Пішли сме панове з цієї гілки ,для москалів ж ясною мовою написано:mocking:

16. - тут важнее, отождествлял ли Вас с хохлами тот, кто о них плохо отзывался (сами Вы накопипейстили "цитат" про русских, кацапов, россиян и уверяете, что всё это про москалей) ;)
    - писатели-то признаны, да больше половины цитат - нет. Без указания источника цитаты (а не фамилии того, кому её приписывает неизвестно кто) и возможности проверить как её наличие, так и контекст, она бесполезна.

Как пример:
    - Чупага о россиянах?
    - Чупага о сербах? :)

• Подобається Подобається x 3
  17. Степаныч

Радий за Вас. Якщо Ваша ласка, ще одне запитання, і все.:) З вашої точки зору усі росіяни поголовно "кацапи" ("москалі"). Зауважу, з Ваших дописів у мене склалася думка, що усі. Чи я помиляюсь?

18. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Не плутайте кацапа-москаля з росіянином.А що досягли росіяни?Багато чого.Тільки подивіться біографії тих науковців-половина або більше вихідці з України.Але для москаля-кацапа це нічого не каже,це його навіть обурить.Бо він "пєрвий всєгда і істінний" і гординя аж пре з нього.

---------- Додано в 16:08 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ----------

Дуже помиляєтесь

19. iso

iso Well-Known Member

Це лише останні цитати. Тому пропоную в преамбулу до Правил внести розділ Терміни та визначення, де однозначно розписати хто є хто (москаль, кацап, хохол, свідоміт, бандеровець, жид, гебрей... тощо):scratch_one-s_head:

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви брехун!

Я ніколи не називав росіян ні москалями, ні кацапами.

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Я не бачу ніякої потреби захисту українців. Вони завжди можуть дати собі раду. А мову варто було би позахищати. (Але я бачу - то не у ваших інтересах...)

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Москаль наглий, москаль сам не піде...

а де твій аватар? :)