МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  2. Geograf

Geograf Меломан

Ви просто трохи наплутали хоч загалом правильний список подали:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я не знаю. В росарміях не служив. Тому цікавлюсь у профі. :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ворон,не хвилюйтеся,скоро і в нас буде таке в армії(якщо не є вже):)

5. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Вы специалист в армейских вопросах?
    Как Вам видется реформа ВС?

6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Полковнику,я не спеціаліст.Просто поблизу є військова частина і часто ходять солдати.Чути їх розмови.В порівнянні з минулим роком матюкаються більше:)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Просто в порівнянні з минулим роком Вы расширили свой словарный запас.

• Подобається Подобається x 1
  8. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Дякую,але матюки-це жах.До речі,десь прочитала цікаву статтю по філології.Виявляється,в українців матюків ніколи не було(тільки прокльони).Матірні слівця прийшли зі сходу-разом з татарами і росіянами.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Естественно.
    А как ещё могло быть?

• Подобається Подобається x 2
  10. iso

iso Well-Known Member

Знчить порадуватися за українців треба. Здібними виявилися до мов. І в цьому на передові рубежі:good:

11. Полковник

Полковник миється в бані

Это всё от особого строения артикуляционного аппарата!

12. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

iso,тисяча плюсів)Просто є різниця між "вилаятися по ситуації" і "вилаятися,щоб показати крутизну".Врешті-решт,хай вже матюкаються по-українськи:)

13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Они видимо эти все предметы человечского тела и действия называли исключительно латинскими медицинскими терминами. Очеь были образованные, пока с востока не пришли. И тут же все забыли....Перешли на общепонятный.
    А на Западе там таких слов близких по смыслу вульгарными значениями нет...Нет и все...Только с Востока....И только от русско-татарских монглоидных угрофинов...Но только после того как их русские, ну те что христианство с Киева принесли провели геноцид, лишили родных богов и заставили забыть клинопись и родной язык.
    И чего то я имею смутрое подозрения, что наверное и мат принесли, но на кириллице.....Иначе бы они непонятной клинописью до сих пор бы выражались.

Останнє редагування: 18 сер 2010
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чорнобилець, не примазуйтесь до цих руських! Бо ви ще в цей час мабуть ритуальним людоїдством займались. Ви з цими руськими не маєте абсолютно нічого спільного. Історію читайте.

15. iso

iso Well-Known Member

В проф. Лесі Ставицької (дослідник матірної мови) є інша думка
    "Мат в Україні ніколи не був публічний такою мірою, як, скажімо, у Росії. У тій країні ця лексика фіксується з кінця ХІХ століття. Там був такий словник: “Словарь Еблематико-энциклопедический татарских матерных слов и фраз”. З цієї назви, до речі й пішов міф, що нецензурні фрази начебто татарського чи монгольського походження. Татарськими їх назвали не тому, що вони походять з татарської мови. Слово “татарський” означало ще “чужий”, “ворожий”, “невластивий”...
    Насправді ця лексика йде ще з язичницьких часів".
    (кореспондент)І звідки нецензурні слова взялися в українській мові? Прийшли від північних сусідів?
    "Та ні... Візьміть хоча б гуцульські коломийки... У російському впливі їх не можна запідозрити. Проте в них наявні “сильні слівця”.
    У коломийках на Західній Україні назви чоловічого й жіночого статевого органу фігурують частіше, ніж, скажімо, у центральній Україні, де вплив Росії був більший... Ця лексика була там з праслов’янських часів.
    Від гуцулів я почула таке прислів’я: “На п*** світ ся держить”. Русинський ерос – гіперсексуальний".
    (Я ж казав, що галичани найправильніші українці:good:)
    Знову Ставицька:
    "Мені цікаво, чому в нас екскременторний елемент більшою мірою виражений ніж сексуальний".
    (кореспондент)Тобто, даруйте, “лайна” більше, ніж “трахання”? І чому ж?
    "Зараз у багатьох країнах “шіт”-культура (тобто культура “гівна”, екскрементів) домінує над секс-культурою. Вона домінує у німців, вони передали її чехам, також це є в латишів, французів, англійців.
    Існує теорія, за якою для націй, котрі виділяються своєю фізичною охайністю, найстрашніше що може бути, – це екскременти. Назвати когось так чи вжити взагалі це слово – означає болісно нагадати про найгірше. В українців, можливо, переважання “шіт”-лексики серед лайок теж пов’язане з охайністю... Я хочу це дослідити. Якщо в російському варіанті буде поширено про*бати, то в українському буде про*рати."
    (Куди москалям до нас, до нашої культури :))) )

• Подобається Подобається x 5
  16. Чернобылец

Да, да, я вас прекрасно помню. Генетическая память напомнила, как я у вас кусок мозга откусил и потом выплюнул. И отпустил..... Что-то не то там оказалось.. А иногда бывало и вкусно было. А тут точно помню, не понравилось....
    Даже ритуальное людоедство сумели мне испортить. :haha:

Останнє редагування: 18 сер 2010
  17. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Педро,це має підстави;)На деяких землях Росії був поширений шаманізм і канібалізм,а цей суб'єкт точно має щось від москаля(це я щоб культурніше).

18. Чернобылец

О.. так это вы были тогда..Ага...Не, не вкусно...:haha:

19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Бачите,це такий природний спосіб захисту:)Ми несмачні:)

20. Чернобылец

Это точно. Но разные куски пооткусаны.

А некторые еще кое-что на вентилятор бросает, чтоб отпугнуть запахом.:)))

а де твій аватар? :)